Лица За звездите

Туба Бююкюстюн се омъжва за оператора на сериала "Гордата Аси"

5 коментара

Туба Бююкюстюн, актрисата, която изпълнява главната роля в „Гордата Аси”, ще се омъжи за оператор на сериала Сами Сайдан, с когото от една година има връзка.
Аси се омъжва за оператора на сериала

Туба Бююкюстюн (Tuba Büyüküstün)Туба Бююкюстюн, актрисата, която изпълнява главната роля в „Гордата Аси”, ще се омъжи до една година за главния оператор на сериала Сами Сайдан, с когото от една година има връзка.

Сега Сами снима нов сериал – „Градчето”, в Антакия и там, на снимачната площадка направил предложение за женитба на Туба Бююкюстюн, която изненадващо пристигнала там да го види. Тя приела без да се замисли дори.

Очаква се сватбата да бъде в началото на лятото, когато Туба Бююкюстюн ще приключи снимките на телевизионния сериал, в който играе сега - „Моя хубава Мелек”.

Говори се, че за решението за женитба много повлияло едноседмичното пътуване, което двамата предприели през август в Париж и Барселона. Оттогава двамата са неразделни, стига работата им да го позволява.

Sinan Tuzcu & Tuba Büyüküstün


През август турските вестници писаха, че Туба Бююкюстюн се държи с десетгодишния син на Сами като със свое дете, а едно от жълтите издания дори публикува снимка на тримата в един парк. Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Туба Бююкюстюн

Туба Бююкюстюн поиска да посади гора за децата си

Туба Бююкстюн се омъжи в Париж, очаква близнаци

Туба Бююкюстюн оглави класация за най-желана съпруга...

Срещи и раздели в „Под липите”

Туба Бююкюстюн почива в Италия, за да не бъде снимана пак по бикини...