Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 28

Добави коментар

Палави се съгласява да даде втори шанс на Рагав. Рагав ще отседне при семейство Дешмукх. Вижте какво ще се случи в епизод 28 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Рагав е щастлив, че Палави не е напуснала града. Тя е изненадана да го види. Рагав казва на Палави, че днес за първи път е помолил Бог за помощ. Той разкрива, че е искал да дойде при нея възможно най-скоро, но колата му се е развалила. Палави пренебрегва думите му и си тръгва. Рагав тръгва след нея и я спира. Тя иска да разбере защо я спира. Рагав ѝ се извинява. Палави отказва да му прости. Рагав иска да получи още един шанс. Той обещава, че ако Палави му даде шанс, ще се промени и ще направи Палави щастлива. Тя не му вярва.

Палави предполага, че Рагав прави всичко това, за да направи майка си щастлива. Рагав обяснява, че прави всичко това за щастието на Палави. Въпреки това Палави отказва да му даде още един шанс. Той ѝ казва, че ще се разведе с нея след 31 дни, ако не успее да ѝ върне щастието, но тя го игнорира. След това Рагав я пита дали ако първият ѝ съпруг я е помолил за шанс, тя също би му отказала. Той иска от Палави да му даде шанс заради първия ѝ съпруг.

Амрута казва, че ѝ е омръзнало да яде бургери, а Шарда не ѝ готви храна. Сулочана моли Амрута да се научи да готви. Тя добавя, че щом Виджай подпише документа за заема, ще изпадне в толкова големи финансови затруднения, че тогава няма да има друга възможност, освен да ѝ продаде къщата.

Джая се притеснява за Палави и Рагав. Кеерти смята, че Рагав ще се прибере. Джая не е съгласна с нея. Тогава Рагав идва сам. Когато Джая вижда, че Палави не е с него, тя се натъжава. Но тогава тя вижда Палави. Джая се усмихва. Кеерти също е щастлива. След това Палави казва на Рагав, че му дава втори шанс само заради Мадар. Палави смята, че Рагав никога няма да се поправи, и му дава един месец време, защото веднъж Рагав също ѝ е дал шанс, когато бизнесът ѝ е вървял надолу. Рагав още веднъж и се извинява.

Джая и Палави говорят за Рагав. Палави казва, че му е дала възможност само защото знае какво е чувството, когато човек не получава възможност да се докаже. Джая казва, че ще се моли на Бог Рагав наистина да изпълни обещанието си. Рагав подслушва разговора им. Рагав се заклева, че ще направи Палави щастлива.

Съни казва на Кеерти, че той е този, който е закарал Рагав на гарата и е станал свидетел на любовната му история. Тя пита Съни дали е казал нещо за тяхната връзка на брат ѝ. Съни казва, че не.

Приятелката на Шарда ѝ благодари, че се грижи за къщата ѝ. Шарда казва, че не е нужно да благодари, защото тя приема тази къща като своя. Тогава Джанак казва на Шарда, че е намерила нов наемател. Тя пита Шарда дали има някакъв проблем с това. Шарда казва, че не.

Сулочана моли Виджай да подпише документите за заема. Виджай е на път да подпише документа. Шарда моли Бог за помощ. Тогава някой почуква на вратата. Шарда отваря вратата и е шокирана да види Рагав. Рагав им казва, че е новият наемател. Виджай изпада в шок. Рагав му показва споразумението за наем, а след това го кара да говори с Джанак. След това Рагав казва на Виджай, че сега иска да забравят враждебността и да започнат отначало. Виджай излиза от стаята без да каже нищо. Рагав казва на Шарда, че много липсва на Палави. Виджай вика Шарда.

Рагав поглежда към Манси и казва, че Палави говори много за нея, след което ѝ казва, че много ѝ липсва. Манси излиза от стаята. Рагав поглежда към Сулочана и се приближава до нея. Тя се опитва да се предпази. Рагав ѝ казва, че не би ударил жена. Сулочана излиза от стаята. Рагав казва, че сега всички може да го мразят, но скоро ще накара всички да го обичат.

Джая дава писмо на Палави. Палави отваря плика. Тя си мисли, че Рагав пак е измислил някаква глупост. Тя излиза навън, вижда цветята и тръгва след тях както е написано в писмото.

Виджай смята, че Рагав е дошъл при тях заради Шарда. Шарда се кара на Виджай, че я обвинява в такива неща. Сулочана пък смята, че Палави е предизвикала този проблем. Виджай се съгласява с нея и проклина Палави.

Палави казва, че Рагав сигурно е полудял, и вижда, че на една маса има лист хартия, на който пише, че животът ѝ ще започне от този момент и я моли да отвори пакетът на масата. Палави го отваря и се чуди защо Рагав иска да ѝ подари таблет. Рагав ѝ се обажда и ѝ показва как да изполозва таблета като дневник и за дизайн на сарита. Палави го пита какво прави в дома ѝ. Той ѝ казва, че това е изненада.

Палави пита Рагав дали е полудял. Рагав излиза навън и показва Виджай и Шарда чрез видеоразговор, след което Рагав показва Виджай и Шарда на Палави. Палави се разчувства. Рагав излиза от стаята и пита Палави защо плаче. Палави моли Рагав да напусне къщата, защото той ще усложни нещата. Рагав казва, че той ще се погрижи за всичко. Рагав моли Палави да му донесе обяд. Палави отказва и казва, че не е негова слугиня. Тогава Рагав я подсеща, че с това извинение тя може да се види със семейството си. Като чува това, тя се съгласява.

Виджай моли Шарда и Милинд да влязат вътре и казва, че иска да говори със семейството си. Рагав казва, че един ден и той ще стане част от семейството. Междувременно Съни иска пари от човек по телефона и се отчайва.

Рагав почиства стаята си. Милинд идва в стаята и го пита дали има нужда от помощ. Рагав казва на Милинд, че не може да повярва, че някой в това семейство е готов да му помогне. Милинд казва на Рагав, че ще му помогне само когато са сами. Рагав пита защо. Преди Милинд да отговори Виджай го вика.

Виджай и Шарда стоят с багажа си и са на път да си тръгнат. Рагав пита Милинд какво става. Тогава Милинд казва, че Виджай е решил да си тръгне, тъй като не иска да остане при Рагав. След известно време пристига Палави и дава кутията с обяда на Рагав. Тя го пита къде са всички; тогава Рагав ѝ казва, че всички са си тръгнали. Палави се ядосва и му казва да не ѝ дава повече фалшиви надежди. Докато тя си тръгва, всички се връщат. Виджай отива в стаята си веднага след като я вижда. Тя се опитва да поговори с Шарда и иска да я прегърне, но тя отказва и влиза вътре. Палави плаче. Рагав смята, че трябва да положи повече усилия и се чуди защо са се върнали.

Виджай е в стаята си, крещи и пита как така не са наясно с тази ситуация. Милинд казва, че той също се опитва да намери решение. Амрута казва, че всичко това се случва заради Палави. Милинд моли Амрута да не се намесва. Виджай отива наблизо до вратата на стаята и вижда, че Палави гледа към вратата и я затваря. Когато Шарда го пита защо e затворил вратата, той казва, че Палави ги наблюдава, за да разбере дали планът ѝ е успял, или не.

Съни купува огърлица за Кеерти, а Рагав си наранява пръста и Палави му оказва първа помощ. Тогава Палави казва на Рагав, че след тридесет дни ще напусне града. Рагав пита Палави кой ще ѝ позволи да си тръгне. Двамата се поглеждат един друг. Тогава Палави вижда Шарда и я пита какво се е случило. Шарда казва, че това е техен семеен въпрос и не иска да го говори пред външни хора, след което си тръгва. Палави е наранена.

Милинд идва там и се опитва да говори с Рагав, но Амрута се обажда на Сулочана. Сулочана се кара на Милинд. Милинд казва на висок глас на Сулочана, че са се върнали в къщата, защото не са успели да платят данъка върху имота и затова чиновниците са запечатали къщата.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 35

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 34

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 33

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 32

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 31