Актуално Какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.6, (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Ведат ранява Мустафа и го взема за заложник и казва, че ще го освободи, когато му доведат Нефес и Тахир. Вижте още какво ще се случи епизод 5 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 3 април 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 5 на „Ти разкажи, Черно море“ Тахир разбира как Ведат е измъчвал Нефес в продължение на 8 години. Разказът на Нефес шокира лудия Тахир, който не може да сдържи сълзите си.


НА КРАТКО какво се случва случи в епизод 6 на турския сериал „Ти разкажи, Черно море“, който може да гледате на 3 април 2023 по Diema Family от 22:00 часа.

Нефес вижда колко много Ийт се привързва към Тахир и го предупреждава да се държи по-далече от сина ѝ, за да не се привързва момчето към него, защото скоро ще си заминат, а той ще си остане в Трабзон.

В същото време Мустафа отива при Джемил, бащата на Мерджан и му предлага да станат партньори. Той казва, че ще се съгласи да си сътрудничат, ако убеди Тахир да се ожени за дъщеря му Мерджан.

Мустафа се съгласява и като се прибира вкъщи, казва на майка си, че трябва да отиде да поиска Мерджан за Тахир, защото днес той е говорил с баща ѝ, и той е съгласен. Санийе веднага тича при Мерджан, за да говори с майка ѝ и подготвят годежа. Разбира се, Тахир няма представа.

Чувайки това Асийе пита мъжа си, да не се побъркал, как майка му ще ходи да иска момичето без Тахир.

-До сватбата ще се появи! – казва Мустафа.
-Тахир не иска да се жени за нея – казва Асийе.
-А него някой пита ли го? – пита ядосан Мустафа.

-Мустафа, не го прави! – моли ги Асийе.

Мустафа ѝ казва, че ако Тахир не се ожени за Мерзжан и баща ѝ не им стане съдружник, ще загубят парите и работа си.

Мустафа казва на Асийе, че ще я заведе при баща ѝ, за да съобщи новината на Тахир. Мустафа няма представа, че Тахир не е там, а Ведат е заплашвал бащата на Асийе.

В същото време Нефес вижда, че пръстите ѝ започват да посиняват, тя си спомня, че Назар я предупреди, че трябва да отиде веднага на лекар, за да не получи гангрена. Нефес иска да скрие ръката от Тахир, но той я вижда и ѝ казва, че трябва спешно да отидат в болницата.

Нефес се съгласява да отиде в болницата, но при условие, че след това Тахир ги остави да си заминат с Ийт.

Междувременно Мустафа и Асийе откриват Осман вкъщи да лежи на леглото, пребит до смърт, и двамата много се ядосват. Мустафа казва, че ще застреля Тахир, а Асийе казва, че Ведат трябва да бъде застрелян.

Мустафа разбира къде е Тахир с Нефес и Ийг и тръгва при тях, а хората на Ведат тръгват след него, така Ведат разбира, къде се крият бегълците и вечерта обгражда къщата и крещи на Нефес да излезе, като я предупреждава, че няма къде да избяга.

В същото време Тахир се приготвя с Нефес и Ийт да отидат в болницата, за да видят ръката на Нефес, когато по вратата започва да се тропа.

Зрителят остава с впечатление, че Ведат се намира пред къщата, в която са Тахир, Нефес и Ийт, но когато Тахир отваря пред него застават Асийе и баща ѝ Осман.

Всъщност имамът Осман е излъгал Мустафа къде са бегълците, а Ведат е обградил празна къща. Ведат осъзнава, че е бил измамен, и ранява Мустафа, за да му каже истината. Мурат и Фатих също се появяват и се подиграват на Ведат, който кара хората си да ги пребият.

В същото време Нефес ударя Тахир по главата, защото той иска да тръгне, за да се разправя с Ведат-

Междувременно Ведат казва на Фатих и Мурат, че са свободни, но може да си вземат Мустафа, само когато му доведат Тахир.

-Жената и детето ти ще ти дадем, но Тахир, не! – казва Мустафа.
-Вие жена ми и сина ми и така ще ми предадете, но сега искам и Тахир, за да си платите за всичко! – казва Ведат., а след това подканя братята на Мустафа да вървят, защото докато се бавят кръвта на брат им може да изтече!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти разкажи, Черно море

„Ти разкажи, Черно море“, еп.207, ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.206, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.205, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.204, (Diema Family) - какво ще се случи...

„Ти разкажи, Черно море“, еп.203, (Diema Family) - какво ще се случи...