Актуално В програмата

„Търси се“ открива есенния сезон в компанията на Деси Стоянова

Добави коментар

Едно от най-популярните телевизионни лица у нас - водещата на предаването „Преди обед“ Деси Стоянова, ще е първият гост от новия сезон на обичаното ток шоу в ефира на bTV „Търси се“.

Едно от най-популярните телевизионни лица у нас - водещата на предаването „Преди обед“ Деси Стоянова, ще е първият гост от новия сезон на обичаното ток шоу в ефира на bTV „Търси се“, който стартира на 6 септември. Екранната половинка на Сашо Кадиев рядко дава интервюта, свързани с личния си живот, но водещите Нели и Меги ще докоснат сърцето й с емоционални и трогателни срещи с едни от най-близките й хора.


За Деси, като колега и като приятел, ще сподели журналистът и продуцент на „Преди обед“ – Георги Тошев.

 

„Деси е честен в професията си човек и приятел, на който мога винаги да разчитам. Тя претърпя изключително развитие в ефир, но все още остава много симпатична с липсата на самочувствие на истинска звезда“, откровен е Тошев.

 

Добави описание


За работата и какво е да заставаш всеки ден в ефир до Деси ще разкаже не кой да е друг, а самият Александър Кадиев. Той ще признае, че първите два сезона са били истинско изпитание за екранната двойка.

 

„И двамата сме хора, които не премълчават това, което мислят, и в началото имахме разминаванията заради това. Имало е моменти, в които буквално не сме си говорили дни наред. Отдавна свикнахме един с друг и знаем какво да очакваме и в добро, и в лошо“, казва Сашо.

 

Типично в негов стил, той ще предизвика Деси с актьорска задача. А дали тя ще се справи – зрителите ще видят в първата неделя на септември.


В личния свят на водещата Нели и Меги ще я срещнат с любовта на живота й – нейния съпруг Велислав Русев, с когото са заедно вече 20 години. Искрата между тях пламва в редакцията на вестник „Сега“, където двамата работят тогава.

 

„Влюбих се в нейната красота на първо място и в нейната прецизност и отдаденост към всичко, което прави. И до днес я наричам „най-красивата бяла жена на света“, романтично споделя Велислав.

 

Деси ще признае, че тя е по-емоционалната в тяхното семейство и че се радва от сърце на връзката, която съпругът й има с двамата им синове – близнаци. Какви други изненади са й подготвили Меги и Нели - зрителите ще научат в първия епизод за новия сезон.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Кристина Газиева e гост в „Търси се“ на 7 март​

„Търси се“ празнува 14 февруари в компанията на Юксел Кадриев

Празнично настроение и звезди завладяват ефира на bTV по Коледа и Нова година

Меги и Нели посрещат Мила Роберт в новото студио на „Търси се“ тази неделя по bTV

Певицата Нети разкрива коя е сестра й и как е открила биологичните си родители тази неделя в "Търси се"