Архив Горещо

Стефан Рядков в „Горещо” - събота, 8 май от 22:30

Добави коментар

Стефан Рядков в „Горещо”. Спомените на един ку-ку - събота, 8 май от 22:30
Стефан Рядков в „Горещо”. Спомените на един ку-ку - събота, 8 май от 22:30

Стефан Рядков в „ГорещоТази събота, 8 май от 22:30 часа специален гост в празничното издание на телевизионния таблоид „Горещо” е Стефан Рядков – един от първите актьори на култовото предаване „Ку-ку”, от чието първо излъчване тази година се навършват 20 години. Той започва работа в студентската програма и е от първата плеяда звезди заедно с Васил Василев-Зуека и Влади Въргала преди в предаването да се появят Август Попов, Слави Трифонов, Тончо Токмакчиев и Мартина Вачкова. Зрителите от първа ръка ще чуят как са се създавалите легендарните за онова време образи, как са се събирали актьорите и кой кого е довел.


Първата роля, която Стефан Рядков изиграва е на тогавашния президент Жельо Желев. А откъси от филма „С Ку-ку на турне” на продуцента Петър Курумбашев припомнят голяма част от първоначалните образи и роли, с които днешните големи телевизионни звезди станаха популярни, както и мечтите им от онези години.

За какво са мечтали преди седемнайсет-осемнайсет години Слави Трифонов, Камен Воденичаров, Зуека и Стефан Рядков?
Какви са били по онова време днешните големи телевизионни звезди? Защо по онова време са ги посрещали с хляб и сол и всенародни веселия? И още - много усмивките от старите ленти с „Гергьовден”, „Рок с падащи бабички”, „Ръгай чушки в боба”, „Вчера в детската градина” и т.н.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“