Кино

Стъпки в пясъка / Stapki v pyasaka (2011)

Добави коментар

Стъпки в пясъка / Stapki v pyasaka (2011) - премиера 28 февруари


Драма, Комедия

Сценарист и режисьор на „Стъпки в пясъка” е Ивайло Христов

Оператор – Емил Христов

В ролите: Иван Бърнев, Васил Михайлов, Асен Блатечки, Яна Титова, Деян Донков, Карла Рахал, Лабина Митевска, Франклин Смит и др.


Слави (Иван Бърнев) и Нели (Яна Титова) са приятели от детинство. Двамата са вречени един на друг с голяма любов. Но, както често се случва в живота, Нели се влюбва в друг (приятел и на двамата герои също от детинство). Това разбива сърцето на Слави и той бяга в чужбина. Следват срещи с друга жена (Лабина Митовска), различни приятели, както и нови срещи със стари „муцуни” като вечния тарикат Калаеца (Асен Блатечки) – личност, с която Слави е преживял много в миналото си.

След продължителна емиграция Слави се завръща в България. На летището той споделя с няколко случайни непознати своята история: едно детско влюбване, което прераства в страстна любов, последвана от разочарования; неприятностите с милицията по време на социализма; бягството зад граница; годините, прекарани в Австрия и Америка; какво го е накарало отново да се върне в България.

Завладяваща, напълно правдоподнобна история. Но не банална! Романтична комедия, в която героите попадат в ситуации – смешни, но понякога и с лек привкус на тъга, които поставят на изпитание не само любовта, приятелството, но и...  


Филмът е създаден по действителен случай и е спечелил Наградата на публиката на фестивала „Златната роза” във Варна 2010 г.
  Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъпки в пясъка , Асен Блатечки

Асен Блатечки е третият член на журито в "България търси талант"

Асен Блатечки снима собствен филм

Асен Блатечки: Изпитвам любов само към една жена

Диляна Попова и Асен Блатечки се нанесоха в нов дом

Диляна Попова роди момченце Борил