Кино

Най-чаканият филм за супергерои “Power Rangers” идва в кината с „Лента“ на 7 април

Добави коментар

Най-чаканият филм за супергерои “Power Rangers” идва в кината с „Лента“ на 7 април
Дългоочакваната премиера в България на продължението на хитовата поредица по световния кинофеномен „Power Rangers“ идва у нас на 7 април.
 

Вижте къде и кога може да гледате Power Rangers>>>

 

Лентата „Power Rangers“ e продължение на базираните на оригиналните японски серии Super Sentai.  Първият епизод излиза в началото на 90-те години, комбинирайки драма с невероятен екшън. Въпреки, че филмът предлага някои от специалните ефекти, които ще зарадват децата от 90-те години, „Power Rangers“ е преди всичко кино събитие, което представя в нова светлина историите на рейнджърите.

 

Добави описание

 

Главните герои са гимназистите Кимбърли, Джейсън, Били, Зак и Трини, които са аутсайдери и не се вписват в рамките на общоприетото. Животът им се променя завинаги след една съдбовна нощ при която се натъкват на мистериозна колекция от камъни оформени като монети и обагрени в различни цветове. От този момент всеки един от младежите се изпълва с мистична физическа сила и умения, което ги мотивира да проучат мястото, на което се случват подобни неща.

 

Добави описание

 

Не след дълго научават, че тези камъни са принадлежали на супергерои познати като Power Rangers. Един от камъните – уникален кристал, който съществува под земната кора на всяка планета, за да я пази от зло, е в ръцете на опасната извънземна магьосница Рита (Елизабет Банкс).
Филмът обещава 2 часа и 14 минути приключения, от които ще разберем дали групата ще успее да предпази планетата от унищожението, на което иска да я подложи Рита.

 

Добави описание

 

Сценарист на „Power Rangers“ e Джон Гатинс („Жажда за скорост“ 2014), режисьор – Дийн Израелит, а в актьорската игра блестят Елизабет Банкс, Браян Кранстън, Беки Джи и други.

 

Добави описание

 

Не пропускайте да видите великолепната актьорска игра и начинът, по който лентата успява да изгради мост между сцените със съвременните тревоги на гимназистите и ярките образи на супергероите в „Power Rangers“ – в кината от 7 април

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър