Лица За звездите

Диляна Попова и Асен Блатечки се нанесоха в нов дом

Добави коментар

Актьорът Асен Блатечки не е обърнал гръб на Диляна Попова, за да се върне при съпругата си Катерина.

Актьорът Асен Блатечки не е обърнал гръб на Диляна Попова, за да се върне при съпругата си Катерина. Двамата са по-влюбени от всякога, не са се разделяли за повече от седмица и наскоро са обзавели чисто нов апартамент, в който да заживеят с наследника си, пише „Монитор”.

Асен Блатечки държал да присъства и на раждането на Борил, който проплака в неделя сутринта в столична болница. Гордият баща черпил близо денонощие колегите си с бонбони и уиски.

Последните два месеца от бремеността си Диляна изкара на морето в компанията на близки приятелки, сред които и тв водещата Яна Грудева. Отскоците и до столицата бяха свързани с ангажиментите и като моден дизайнер. Красавицата   вече бе напазарувала всичко необходимо за сина си, а гардероба му напълни с дрешки от колекцията си Angel Baby.

Малкият Борил е второто дете за Блатечки, който има 14-годишна дъщеря от брака си с Катерина Горанова. Че симпатиите между Диляна и Асен са еволюирали в нещо повече от приятелство се заговори още през май 2012 г. Тогава екранните партньори в „Стъклен дом” тушираха слуховете за връзката си с официално писмо до медиите. Искрата помежду им пламна отново миналата есен след завръщането на Диляна Попова от Ботсвана, една от снимачните локации на риалитито „Африка: Звездите сигурно са полудели” по bTV. Въпреки турбуленцията в личния си живот Блатечки е в перфектни отношения с Катерина Горанова. Заедно те си поделят както грижите за дъщеря им Катя, така и режисурата на филма „Люси”, който Асен прави като българската версия на „Бързи и яростни”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Диляна Попова , Асен Блатечки

Асен Блатечки е третият член на журито в "България търси талант"

Асен Блатечки снима собствен филм

Асен Блатечки: Изпитвам любов само към една жена

Диляна Попова роди момченце Борил

Диляна Попова бори грипа с ракия, мед и зехтин