Актуално България търси талант

Асен Блатечки е третият член на журито в "България търси талант"

Добави коментар

Асен Блатечки е третият член на журито в петия юбилеен сезон на „България търси талант” по bTV

Асен Блатечки е третият член на журито в петия юбилеен сезон на „България търси талант” по bTV

Любимецът на  женската аудитория – Асен Блатечки е третият член на журито в 5-ия сезон на "България търси талант".

Най-позитивното шоу в родния ефир се завръща през 2016 г. в ефира на bTV с юбилеен сезон предизвиквайки всеки, готов да сподели своя талант пред многомилионна аудитория и да чуе авторитетното мнение на Михаела Филева, Любен Дилов - син и Асен Блатечки в качеството им на оценяващи, да се запише за кастинг на talant.btv.bg/casting-2016.

Поканата към Асен да бъде жури в 5-ия сезон на "България търси талант"  не е случайна ­– той е един от най-успешните български актьори и театрални режисьори у нас, носител е на редица родни и международни награди от престижни фестивали. Като жури в юбилейния сезон на шоуто ще му се наложи отново да покаже своя  усет за откриване на таланти, залагайки както на своя, така и на нюха на останалите членове в журито на "България търси талант".

„Чувствам се много добре и съм в очакване отново да изживея приятни емоции. Миналият път, когато бях жури, много се забавлявах и ми беше страшно приятно през цялото време. Аз не мога да кажа, че отивам да търся нещо определено, защото талантът, когато се появи някъде те зашлевява и ти просто няма как да не го видиш. Затова моят съвет е хората първо да се осмелят да се запишат да участват и второ, ако вече са го направили, да дадат всичко от себе си и да го направят от сърце” споделя Асен по повод предстоящото си участие като жури в „България търси талант”. 

Любен Дилов - син

Освен Любо и Асен, още един мъж ще седне на масата с хиксовете, което прави Михаела  единствената дама в журито. Кой е той ще стане ясно съвсем скоро, но едно е сигурно – емоциите и страстите ще бъдат на ниво и за участниците, и за журито, а за забавлението и доброто настроение на зрителите ще гарантира както екипа на продуцента bTV, така и компанията на множеството алтернативни, провокативни и умеещи хора.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: България търси талант , Асен Блатечки

“Българският Стивън Сегал”, говорещ папагал и гайди в "България търси талант"

Секси гладиатори и красиви латино ритми в “България търси талант”

Златен бутон, силни емоции и много смях в “България търси талант”

​ Ицо Хазарта "изпада в захлас" в новия епизод на "България търси талант"

Новият сезон на “България търси талант” започва тази неделя