Актуално В програмата

Срещи с миналото и най-големите страхове в „Лъжите в нас“

Добави коментар

В седмицата на най-светлия християнски празник - Великден, най-новата драматична поредица на NOVA ще зарадва зрителите с извънреден епизод и тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

В петте епизода до петък героите в “Лъжите в нас” ще се сблъскат с незаличими спомени и сенки от миналото и ще се изправят срещу най-големите си страхове, които ще доведат до откровени признания.

След принудителното отстраняване на Адриана, тя решава да промени себе си напълно. Първият й ход е да се върне към корените си и да направи крачка към сдобряването с баща си, в чиято роля влиза обичаният актьор Ириней Константинов. Няколко разговора ще й покажат неговото отношение към нея, а разбиране ще намери на различно място с непознати хора. Единственият човек, на когото Адриана си позволява да вдигне телефона, е прокурор Григоров, но вместо среща с него, ще попадне на истинска изненада.

В Арадиново плановете на Бояна и Ирина се движат стъпка по стъпка до момента, в който Ирина решава да направи едно признание, което ще обърне хода на събитията. Разкритията, до които са стигнали, ще прескочат границите и те ще се сблъскат със страшни тайни от миналото, които могат да обърнат бъдещето на всички герои.

Зрителите на NOVA ще проследят и следващите действия на Явор, с които ще се опита да си върне Цвети и децата. Дали един насилник може да се промени, добри ли са намеренията му към семейството или всичко ще се върне със същата сила? Как Боряна ще се намеси в създалата се ситуация? Какъв ще е изходът за всички? Как ще се развие връзката на Сава и Рая? Ще успеят ли да закрепят брака си или Сава ще признае чувствата си към Ирина? - разберете в новите епизоди на „Лъжите в нас“ тази седмица от понеделник до петък в 20:00 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Лъжите в нас

Изненадващ развой на събитията във финалните епизоди на „Лъжите в нас“

Предложение за брак и отвличане в новите епизоди на „Лъжите в нас“

Сава и Здравко се срещат очи в очи в „Лъжите в нас“

Любовни терзания и важни разкрития в „Лъжите в нас“

Дръзки решения и емоционални действия в „Лъжите в нас“