Актуално В програмата

Изненадващ развой на събитията във финалните епизоди на „Лъжите в нас“

Добави коментар

Тази седмица от вторник до петък в 20:00 часа по NOVA зрителите ще проследят развръзката на „Лъжите в нас“.

© Кирил Станоев

Финалът на драматичната поредица ще бъде с изненадващ развой в сюжетните линии и събитията. Героите отново ще са поставени между минало, настояще и бъдеще, а крайните им решения ще бележат и развръзката на историите им. Последният епизод на сериала ще се излъчи в петък от 20:00 часа.

Въпреки всички премеждия, планираната сватба на Ирина и Виктор ще се състои и ще бъде посрещната като празник от цялото семейство. Единствено Сава няма да остане равнодушен по време на церемонията и ще се намеси. Във финалните щрихи на сериала зрителите ще разберат дали героят на Орлин Павлов е събрал смелост да признае любовта си към Ирина и поеме отговорност за действията си или ще избере да прекара живота си със съпругата си Рая.

© Кирил Станоев

Греховете на Шейтанов и Щерю от миналото ще станат ясни за всички и тъмните им схеми ще поставят героите пред поредната опустошителна ситуация. След неочаквани признания от Щерю, Шейтанов взима решение да се оттегли, да напусне дома си и да прекара края на дните си в отдалечена колиба. Единствено Рая отива да се грижи за него, пазейки тайна, която предстои да промени изцяло живота й. Ще намери ли сили Шейтанов да отмъсти на Щерю?

© Кирил Станоев

Цвети отново решава да се върне при Явор с надеждата, че ще поемат по пътя на светлото бъдеще и кошмарът в отношенията им е свършил. Надеждите й се оказват напразни, а краят за един член от семейството й се оказва фатален. Дали Цвети ще успее да прости на Бояна и детето й или вече ще е твърде късно?

Междувременно Анастасия е готова да продаде къщата, надявайки се с нея да си тръгнат и всички стари спомени, а купувачът се оказва много близък на семейството. Кой ще бъде той и защо ще купи имота? Ще има ли щастлив край за героите или всички ще се прекършат под тежестта на миналите грешки? Ще бъдат ли развалени любовните триъгълници или лъжите ще вземат превес и на финала? – разберете в последните епизоди на „Лъжите в нас“ тази седмица от вторник до петък в 20:00 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Лъжите в нас

Предложение за брак и отвличане в новите епизоди на „Лъжите в нас“

Сава и Здравко се срещат очи в очи в „Лъжите в нас“

Срещи с миналото и най-големите страхове в „Лъжите в нас“

Любовни терзания и важни разкрития в „Лъжите в нас“

Дръзки решения и емоционални действия в „Лъжите в нас“