Актуално В програмата

Предложение за брак и отвличане в новите епизоди на „Лъжите в нас“

Добави коментар

Тази седмица в сериала „Лъжите в нас“ ще изплуват нови разкрития от миналото, които ще преобърнат представите и живота на героите.

© Кирил Станоев

На крачка от финала на драматичната поредица любимите персонажи ще разберат тайни за отминали събития, белязали съдбите им завинаги. В техни ръце ще бъде оставено решението как да продължат оттук нататък и какви избори да направят за бъдещето си.

Дръзко предложение за брак ще изненада почитателите в новите епизоди на „Лъжите в нас“. Без никой да подозира, двама от героите ще предприемат решителната стъпка за бъдещ семеен живот, която ще удиви всички в семейство Шейтанови. Кой ще се зарадва за бъдещата сватба и ще има ли разочаровани?

Сенки от миналото ще влязат с гръм и трясък в настоящето. Ирина ще бъде отвлечена от мистериозен персонаж, който по-късно ще се окаже познат за част от героите. За отвличането Сава ще обвини себе си заради импулсивен план, който двамата с Ирина ще предприемат, а единствено Анастасия ще разгадае намеренията им.

Междувременно Ирина и Рая ще подредят пъзела около смъртта на майка си. След изчезването си, Анастасия ще се върне готова да разкрие информация, която знае само тя и умело е пазила в тайна години наред. Двете сестри ще се запознаят с истинската същност на баща си, което ще доведе до поредния разрив в отношенията между Шейтанови.

Какво ще разберат Рая и Ирина за миналото на баща си? Ще даде ли Шейтанов своето обяснение и кой всъщност ще признае всичко на двете сестри? Кой ще получи предложение за брак и ще се осъществи ли планираната сватба? Кой ще отвлече Ирина и кой ще предположи кой може да бъде похитителят? Каква смразяваща история ще разкажат Адриана, Бояна, Цвети и Рая? – разберете в новите епизоди на „Лъжите в нас“ тази седмица от вторник до петък в 20:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Лъжите в нас

Сава и Здравко се срещат очи в очи в „Лъжите в нас“

Срещи с миналото и най-големите страхове в „Лъжите в нас“

Любовни терзания и важни разкрития в „Лъжите в нас“

Дръзки решения и емоционални действия в „Лъжите в нас“

Лъжливи показания нажежават обстановката в „Лъжите в нас“