Актуално В програмата

Дръзки решения и емоционални действия в „Лъжите в нас“

Добави коментар

Тази седмица зрителите на NOVA ще останат изненадани от дръзките решения на героите в „Лъжите в нас“.

© Кирил Станоев

В епизодите на драматичната поредица от вторник до петък ще се зародят нови неподозирани отношения между персонажите, а емоционални действия ще прекратят привидното моментно спокойствие в дома на Шейтанови.

След злополуката с Михаела, по-голямата й сестра Габи решава да вземе нещата в свои ръце. С помощта на Адриана и Рая, трите успяват да проведат разговор с Цвети, въпреки нежеланието на Явор това да се случи. След срещата с тях Цвети е готова да вземе най-кардиналното решение в своя живот. Ще застане ли Цвети срещу насилника си или ще избере да продължи по нов път?

© Кирил Станоев

В навечерието на Нова година редица от обстоятелства ще накарат Сава и Рая да празнуват у дома, а не на планираната почивка с Виктор и Ирина. В новогодишната нощ всичко ще се обърка и всеки ще посрещне празника по най-непредвидения начин. Отношенията между някои герои ще се задълбочат, други ще намерят нови приятели, а трети ще се отдалечат още повече заради болезнени решения.

© Кирил Станоев

Какво ще се случи с малката Михаела? Каква е съдбата на Цвети? Как ще действа Явор след злополуката? Какъв е планът за действие на Габи, Рая и Адриана? Ще продължат ли отношенията между Ирина и Сава или тя ще намери спокойствие в лицето на Виктор? Как ще реагира Сава на техните отношения и на кого ще сподели Рая притесненията си? – разберете в новите епизоди на „Лъжите в нас“ тази седмица от вторник до петък в 20:00 часа по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Лъжите в нас

Изненадващ развой на събитията във финалните епизоди на „Лъжите в нас“

Предложение за брак и отвличане в новите епизоди на „Лъжите в нас“

Сава и Здравко се срещат очи в очи в „Лъжите в нас“

Срещи с миналото и най-големите страхове в „Лъжите в нас“

Любовни терзания и важни разкрития в „Лъжите в нас“