ТВ анонси Da Vinci Learning

Сръчни пръсти

1 коментар

Пълна с цветове, енергия и вдъхновение, поредицата „Сръчни пръсти“ възприема един свеж и иновативен подход към изкуството в това отличено с награди детско творческо шоу.

Пълна с цветове, енергия и вдъхновение, поредицата „Сръчни пръсти“ възприема един свеж и иновативен подход към изкуството в това отличено с награди детско творческо шоу. Предаването насърчава децата да използват въображението си и да изразяват творческите си способности в широк диапазон от умения.


 

Всяка от шоупрограмите носи определено заглавие, предлагайки разнообразни дейности, които карат децата да мислят – а след като вече са видели шоуто, те могат да потърсят допълнителна помощ, идеи и дейности на популярната му интернет-страница. Безкрайните възможности, които предлага „Сръчни пръсти“, са ограничени единствено от вашето въображение.

В това шоу ще ви покажем как от парче хартия може да си направите подскачаща жаба, как да си направите аксесоари, каквито носят звездите – като например, гривни на приятелството, как да приготвите пинята за разбиващо парти. За да научите повече подробности от„Сръчни пръсти“, можете да го запишете, за да можете да го гледате отново. Посетете интернет-страницата на шоуто или вземете молив и парче хартия и си водете записки в момента на предаването.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сръчни пръсти , Наука от задния двор

„Наука от задния двор”: Как да си направим воден часовник