ТВ анонси Da Vinci Learning

Направете си сами наука с канал Da Vinci през януари!

Добави коментар

Предаването „Изследователи: Направи си сам наука“ е страхотно, затова канал Da Vinci ви е подготвил още изненади от него.

В предстоящия нов пети сезон любимият ви водещ Стив Спанглър превръща науката в забавление, използвайки ежедневни предмети. Той ще смесва образованието и хумора в това забавно научно шоу по Da Vinci и ще представя експерименти, които можете да направите у дома, като обяснява как тези експерименти са свързани с иновациите от реалния свят… Не пропускайте да гледате от 13 януари, всяка събота и неделя в 20.15 ч.

Стив ще ви научи как да направите слуз и да я превърнете в изкуство, как да правите шеги, запечатвайки телефон в бутилка или използвайки количка, за да намокрите някого, ще ви покаже нови трикове и ще се опита да накара гумено пате да лети… Той ще сподели научни уроци с четвъртокласници и ще им покаже как сами да си правят играчки, ще демонстрира креативно изкуство с наука, за да направи експлозивни и цветни картини и ходеща кутия за пица, ще провежда експерименти в гараж, включващи повдигане на кола с чувал и много други нови експерименти, с които можете да превърнете кухнята си в научна лаборатория.

Вижте какви изненади ще ви представи Стив от Музея на науката в Бостън, как ще помогне на Хигинсуърт да изпъкне на научен панаир със забавен експеримент със сода и пробвайте заедно с него дали бебе и хотдог могат да се носят във въздуха, дали можете да контролирате силата на електричеството, да превърнете бутилки със сода в ракети и много други интересни предизвикателства.

Със силата на науката можете да повдигнете неща, да съборите неща или да взривите неща, без дори да ги докоснете… "Изследователи: Направи си сам наука" ще ви научи как – от 13 януари, всеки уикенд по канал Da Vinci в 20.15 ч.!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър