ТВ анонси Da Vinci Learning

Беър Грилс представя вдъхновяващи истории на известни личности по канал Da Vinci

Добави коментар

Джулия Робъртс, Роджър Федерер, Кортни Кокс, Чанинг Тейтъм, Владимир Кличко и много други споделят тайните на своя път към върха в премиерната поредица „Как да станеш необикновен“

Не пропускайте завладяващата поредица „Как да станеш необикновен“ от Беър Грилс по канал Da Vinci, която разкрива пътя към славата на някои от най-популярните личности в света – от златни олимпийски медалисти и носители на "Оскар" до президенти, носители на Нобелова награда, учени и приключенци. Открийте тайните на техния успех, докато премиерната продукция разкрива вдъхновяващите им истории и изследва качествата, които ги отличават. Премиерният първи сезон на „Как да станеш необикновен“ от Беър Грилс по Da Vinci ще представи чрез интервюта 20 вдъхновяващи истории в десет епизода – от 1 октомври, всяка неделя в 21.00 ч., с повторения на епизодите от понеделник до събота в 21.00 и 21.20 ч. Възползвайте се от възможността да почерпите информация и вдъхновение от личности като Джулия Робъртс, Роджър Федерер, Кортни Кокс, Чанинг Тейтъм, Владимир Кличко и много други, представени от Беър Грилс. Те са тук, за да ви кажат нещо – вие можете да станете необикновени! Защото не се раждаш велик, а ставаш такъв!

"Как да станеш необикновен" от Беър Грилс е копродукция на Da Vinci и Becoming X, дело на световнoизвестния приключенец Беър Грилс – пътешественик, експерт по оцеляване, писател и телевизионен водещ, който ще представя известните личности в поредицата. В интервютата и историите са вплетени коментари от двама енергични и увлекателни ководещи, които обсъждат и разискват темите на всяко интервю – Еван Едингер - YouTube звезда с над 1 милион последователи в социалните медии, и М. Муденда – BBC водещ и популярна телевизионна личност.

На 1 октомври тенис легендата Роджър Федерер и най-преуспялата автомобилна състезателка в "Инди 500" – Даника Патрик, споделят как са станали най-добрите в света.

На 8 октомври носителката на Оскар – Джулия Робъртс, и бившият световен шампион по бокс – Владимир Кличко, разказват за пътя си към върха!

На 15 октомври най-добрата вратарка по хокей на трева в света и олимпийска златна медалистка – Мади Хинч, и най-известният в света жив изследовател – Ранулф Файнс, разкриват повече за рекордите си.

На 22 октомври световнoизвесният приключенец Беър Грилс разказва как е станал най-добрия експерт по оцеляване, а Урсула Бърнс описва как е станала първата чернокожа жена – изпълнителен директор в компания от "Форчън 500".

На 29 октомври изобретателят и инженер – Робърт Лангър, и носителката на Нобелова награда по химия – Франсис Арнолд, споделят вдъхновяващи истории от кариерите си.

Очаквайте също интервюта с многократно награждаваната актриса Кортни Кокс, с популярния актьор Чанинг Тейтъм, със световноизвестния илюзионист Стивън Фрейн, наречен „Магьосникът Динамо“, с бившия президент на Южна Африка Фредерик де Клерк, със златната олимпийска медалистка Дейм Кели Холмс, със световноизвестния учен и изобретател Боб Лангър и много други.

Не пропускайте възможността да се учите от най-добрите по канал Da Vinci и да отключите пълния си потенциал. "Как да станеш необикновен" от Беър Грилс представя историите и звездната сила на световноизвестни таланти в техните области и осигурява огромна доза вдъхновение от реалния живот – от 1 октомври, всяка неделя в 21.00 ч. по Da Vinci.

Втори и трети сезон на поредицата "Как да станеш необикновен" от Беър Грилс се очакват през 2024 г.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Как да станеш необикновен