ТВ анонси Da Vinci Learning

Вълнуващ нов сезон на „Младите ветеринари“ по Da Vinci

Добави коментар

Очаквайте още един нов вълнуващ сезон на „Младите ветеринари“ по канал Da Vinci с друга група дръзки деца, които са решени на всяка цена да станат най-добрите млади ветеринари в Обединеното кралство – от 10 юни, всяка събота и неделя в 17.30 ч.

От страха им от кръв, през поемането на риск и отговорност, до любовта им към беззащитните съществата, на които трябва да помагат – тези млади стажанти се впускат в едно лудешко пътуване, за да докажат своите знания и умения като ветеринарни специалисти.

Кучето Роджър е изяло топка за тенис, магарето Дейзи има болки в окото, а прасето Невил си мисли, че е куче. Срамежлива антилопа се нуждае от операция, а сладко осиротяло лисиче е подложено на преглед. Кучето Тили трябва да бъде оперирано заради кривите си крака, а Джони и Инел откриват пеещо куче и помагат на собственика на ядосана птица.

Куче с болна лапа се нуждае от хидротерапия, а котка с нездравословен апетит към човешки лакомства е доведена в клиниката със стомашни проблеми. Младите ветеринари срещат бебета язовци, които трябва да бъдат прегледани, а после участват в операция на кучетата Борис и Ред, за да им помогнат да могат да се разхождат.

Вижте също как безстрашните ветеринарни стажанти преглеждат гърлото на огромно болно куче, влизат в аквариум с акули и проверяват наранената опашка на лъв, а след това правят стоматологичен преглед на гладни хипопотами… Присъединете се към това забавно и пухкаво пътешествие на младите ветеринари по канал по Da Vinci, изпълнено със смях, вълнение, грижа и много както страхотни, така и страховити моменти…

Сезон 3 на „Младите ветеринари“ е носител на награда „Royal Television Society Yorkshire Programme Awards” за „Най-добър фактологичен сериал“ 2015 г. и на номинация „Broadcast Digital Awards“ за „Най-добро дигитално детско съдържание” 2015 г.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Младите ветеринари