ТВ анонси Da Vinci Learning

Открийте 100 начина за рисуване по Da Vinci през декември!

Добави коментар

През декември можете да отключите художника в себе си с премиерната поредица „100 начина за рисуване” по канал Da Vinci!

Във всеки епизод ще се потапяте в техники за рисуване и оцветяване, идеални както за опитни художници, които искат да изпитат уменията си, така и за начинаещи творци, които никога не са държали четка и искат да открият изкуството. От триизмерни образи до автопортрети – ще изследвате безкрайни интерпретации и начини за създаване на изкуство в стил „направи си сам”. Гледайте „100 начина за рисуване” по Da Vinci от 5 декември, от понеделник до петък в 17.50 ч.!

Накарайте името си да изчезне в игра на цветни форми! Хвърлете шепа леща върху лист хартия и нарисувайте форми, без да докосвате зърната! Създайте животни от листа или пък риба с техника на водна основа.. Нарисувайте акробат върху няколко от страните на сгънат лист хартия и го разгънете, за да видите уникална хореография. Копирайте черно-бял портрет с гумичка и малко въглен или пък, като го възпроизвеждате в квадрати!

Открийте също неочаквана печатна техника, вижте как една история върху хартиена лента се развива като мелодия на акордеон и създавайте герои, изображения или пейзажи с изрязани от списание букви. Нарисувайте герой под чадър и наблюдавайте дъждовните капки. Преобразувайте проста линия в пейзаж. Вижте как купчина кубчета създава красива оптична илюзия. Покрийте ръцете си с цветове! Нарисувайте това, което виждате, а не това, което мислите! Не спирайте да откривате „100 начина за рисуване” по Da Vinci – всеки делничен ден през декември в 17.50 ч.!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър