Сериали Криминални

Специален отряд | S.W.A.T.

Добави коментар

Шемар Мур повежда „Специален отряд“ по AXN от 1-ви май

Вдъхновен от телевизионните сериали и хитовия игрален S.W.A.T. от 2003-та с Колин Фарел, най-новата ТВ трактовка посветена на спец частите на американската полиция, пристига в България на 1-ви май по AXN. Всеки вторник от 21:00, феновете на високобюджетните полицейски екшъни ще могат да гледат по един епизод от „Специален отряд“.


В главната роля ще видим, мускулестия красавец Шемар Мур, когото българската публика познава от друг мощен франчайз излъчван по AXN, а именно „Престъпни намерения”, в който Мур е в ролята на специален агент Дерек Морган цели 11 сезона.

 

Добави описание


В „Специален отряд“ Шемар Мур е Даниел Харелсън по прякор „Хондо“ – бивш морски пехотинец, наскоро натоварен със задачата да ръководи специален тактически отряд – последната и най-надеждна защита на правозащитните сили на Лос Анжелис. Разкъсван между лоялността си към града, в който е роден и израстнал и предаността си към братята си по оръжие от военоморските сили, Хондо притежава всичко необходимо, за да бъде отличен водач на елитния отряд, докато преодолява различията между двата си свята.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Специален отряд

Горещи вечери с премиерните сезони на „Специален отряд“ и „Магнум“ по NOVA

Шемар Мур за петия сезон на „Специален отряд“ от 29 март по AXN

Култов “Специален отряд” превзема ефира с премиера по NOVA

Интервю с Шемар Мур