Архив Горещо

Скандал/н/ите на лятото в "Горещо"

Добави коментар

Венета Райкова-Георгиева е поканила двете най-горещи светски личности в момента – Николета Божинова и Азия Ротшилд (Азис).
Телевизионният таблоид “Горещо” стратира своя десети сезон в ефира на Нова телевизия. В първия епизод от десетия сезон Венета Райкова-Георгиева е поканила двете най-горещи светски личности в момента – Николета Божинова и Азия Ротшилд (Азис). В шикозната обстановка на летен бар край частен басейн, тримата охлаждат летните страсти с ледени коктейли и отново ги палят с горещи откровения.

Скандал/н/ите на лятото в "Горещо"

След като се ожени за Валери Божинов и роди дъщеря си Никол, а в момента е спрягана за една от съквартирантките във ВИП Брадър, Николета Лозанова разказва за живота си на майка и съпруга, разкрива разделила ли се е с Валери и изневерявали ли са си двамата. Николета признава, че много ревнува съпруга си и разказва пикантни случки, породени от това. Задочен отговор получават и анонимните интернет- потребители, които я обвиниха, че е лоша майка, а коментарът за отношенията ѝ с Алисия буквално ще взриви светските среди. Накрая едно неочаквано предложение да си направи тест за бременност ще преобърне всичко с главата надолу...

След като смени името си на Азия Ротшилд, скандалният Азис споделя пред Венета как се е превърнал в детегледачка на малката Никол Божинова
, разказва за яхтата „Азис“ и за пръв път лично коментира скандала с русата Златка в Слънчев бряг – имало ли е скубане и побой, кой кого е обиждал на „селянин“ и за да се скрие от всичко това ли замина на почивка в Сен Тропе?

По традиция за всеки нов телевизионен сезон “Горещо” подготвя изненада за своите зрители. И тъй като малко предавания могат да се похвалят с архивни кадри от цели десет сезона, телевизионният таблоид стратира нова рубрика – “Усмивки от старите ленти”. Рубриката не изключва родителски контрол, но се препоръчва на лица под 16-годишна възраст, които са били на 6, когато се наливаха основите и нямат спомени какви са били звездите преди години.
Другата нова рубрика се нарича “Възход и по-падение”. Както личи от заглавието - намигане към уважавани колеги - от нея ще треперят всички самозвани „звезди“ в България.

Използваме случая настоятелно да поискаме извинение от всички т.нар. медии, които в началото на лятото упорито “сваляха” предаването “Горещо” от ефир.


Епизод 1 от сезон 10 на „Горещо” е в събота, 15 септември 2012г., от 22:15 часа, Нова телевизия.
   
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“