Лица За звездите

„Ройтерс” също се допитаха до Азис

Добави коментар

Азис се радва на небивал интерес от страна на чуждите медии

„Ройтерс” също се допитаха до Азис


През изминалите две седмици Кралят на шоубизнеса у нас Азис е обект на засилено внимание и почит сред чуждестранните медии
. След като арткритикът Майкъл Климелман от международния ежедневник New York Times направи обширно интервю с гласовития блондин, от „Ройтерс” също се заинтересуваха от певеца. За влиянието на попфолк течението върху младите, развитието на българската музика и нейното бъдеще се допитаха до Азис от международната информационна агенция.

Междувременно на страницата на звездата в популярната социална мрежа www.last.fm, която свързва хората чрез общите им музикални интереси, фенове от цял свят се надпреварват да хвалят Азис и да споделят очарованието си от музиката му. www.last.fm е мястото, където меломани от различни части по света дискутират музикални теми, обменят опит и се информират взаимно за нови парчета на различни по стил артисти. Особено изявени са почитателите на Азис от Бразилия и Германия, които са силно впечатлени от вибрациите на гласа му и не пестят суперлативи за визията и таланта му.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV