Архив Горещо

Разкритията на Осман Октай и ексклузивни кадри от сватбата на Константин и Надя в "Горещо"

Добави коментар

Разкритията на Осман Октай и ексклузивни кадри от сватбата на Константин и Надя в "Горещо",събота, 25 септември 2010г., 22:00 часа по Нова ТВ
Осман Октай разкрива мръсните тайните на прехода в "Грещо". Ексклузивни кадри от сватбата на Константин и Надя показват за колко младоженецът успя да откупи булката си, събота, 25 септември 2010г., 22:00 часа по Нова ТВ

Осман Октай разкрива мръсните тайните на прехода в "Грещо"Тази събота, 25 септември специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” отново е Осман Октай. Миналата събота, в първата част от безпрецедентното си интервю бившият близък приятел на Ахмед Доган разбули доста митове около личността на лидера на ДПС и го нарече „най-тайнствения и контролиран политик на прехода”.

Осман Октай разкри от какво семейство произхожда Доган,
какво детство е имал и как то се е отразило по-нататък на личния и професионалния му живот и е станало причина да бъде вербуван от ДС. Бившият довереник на Ахмед Доган разказа и доста пикантни истории от личния живот на Сокола, свързани с първия му брак, прословутите „розови гащички” и извънбрачните деца. Осман Октай разказа как протича един ден на Ахмед Доган и така даде отговор на въпроса защо лидера на ДПС не ходи на работа.

Осман Октай разкрива мръсните тайните на прехода в "Грещо"


Тази събота разкритията на бившия лидер на ДПС продължават. Като основна движеща фигура по времето на прехода, Осман Октай е свидетел и участник в много политически процеси и събития, които все още са обвити в мистерия, но последиците от които определят настоящата ситуация в страната. Илия Павлов ли е съставял правителствата? Полковниците ли създадоха „Атака“? Кой уби Ахмед Емин? Ще има ли бунтове на турското малцинство? Тези и много други въпроси ще получат отговори в събота, 22:00 часа. Пред водещата Венета Райкова-Георгиева Осман Октай разкрива доста от мръсните тайни на прехода и предрича какво ще е бъдещето на политика и човека Ахмед Доган.

Константин се врече във вечна вярност на бременната си половинка Надя.


На 17 септември в Пловдив един от най-желаните ергени в попфолка Константин се врече във вечна вярност на бременната си половинка Надя.
Единствената телевизионна камера, допусната да заснеме сватбата бе тази на „Горещо” и тази събота телевизионният таблоид ще покаже как Коцето каза „да” на любимата си. Двамата бяха решили да спазят всички сватбени традиции и на младоженеца му се наложи да откупи булката и да ѝ намери обувката.

„Горещо”, събота, 25 септември 2010г., 22:00 часа, Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“