Архив Горещо

Радо Шишарката в „Горещо”

Добави коментар

Тази събота, 6 юни от 22:30 ч. в „Горещо” изпълнителя на „класиките в жанра” „Шопската салата” и „Тигре, тигре” Радо Шишарката
Радо Шишарката в „Горещо”

Тази събота, 6 юни 2009 година от 22:30 часа телевизионният таблоид „Горещо” продължава своя специален проект с изпълнителя на „класиките в жанра” „Шопската салата” и „Тигре, тигре” Радо Шишарката
, според когото дори има медицинско обяснение за широкото влияние на чалга-културата у нас. Той вярва, че двадесетгодишните в момента изповядват тази музика, защото са заченати на нея и още в утробата са слушали непрекъснато хитовете на фолк динозаврите.

Радо Шишарката не смята, че интересът на феновете към тях е намалял - по-скоро музикалните продуценти са заложили на изпълнители с друга визия и на бързи хитове и това рано или късно ще им изиграе лоша шега, защото след време няма да има ретро изпълнители и златни хитове като тези от 90-те години. Много от песните на Радо Шишарката се помнят и до днес и все още се слушат: „Винаги има песни, които не успявам да изпея за едно участие, но няма ретро парти без „Шопската салата”, „Тигре, тигре” и „Бели птици и куршуми”. Текстовете на песните на Радо Шишарката са повлияни от събитията около групировките и босовете по онова време, а той не крие симпатиите си към тези хора.

Изпълнителят на „Тигре, тигре” прави неочаквани признания за някои свои по-възрастни фенки – жени над седемдесетте, които много го харесват и въпреки напредналата си възраст го преследват. Последната си такава фенка Радо Шишарката среща в... интернет. Възрастната дама е от Абхазия и двамата се запознават, докато играят табла в мрежата. „Колкото повече остаряваш, толкова повече ти се живее!” – обяснява Радо Шишарката и разказва друг случай със своя 80-годишна фенка от Шотландия, чийто съпруг обаче се намесва и „разваля връзката”.

На какво се дължат свръхестествените способности на Радо Шишарката и ще влезе ли той в парламента? Правят ли седемдесетгодишните баби секс и защо българските пенсионери ги пращат на море?

„Горещо”, събота, 6 юни 2009г., 22:30 часа, Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова , "Горещо" - телевизионен таблоид с Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“