Актуално Търси се...

Радина Кърджилова се прави на строга учителка в „Търси се”,30 април, събота, по bTV

Добави коментар

Младата и талантлива актриса от сериала „Стъклен дом” - Радина Кърджилова, ще бъде гост в „Търси се”, тази събота, 30 април, от 11.00 часа
Радина КърджиловаМладата и талантлива актриса от култовия сериал на bTV „Стъклен дом” - Радина Кърджилова,  ще бъде гост в новото издание на токшоуто „Търси се”, тази събота, 30 април, от 11.00 часа. Кои са разликите и приликите между Сиана от сериала и Радина в реалния живот, какво се случва в професионалния и личния свят на актрисата, кои са силните и слабите й страни като човек, зрителите ще разберат от нейното семейство, приятелите и колегите от театъра.

Първата изненада за Радина ще бъде най-близката й приятелка от екипа на “Стъклен дом” - младата актриса Луиза Григорова.
Още на кастинга за сериала двете стават близки и днес споделят много от емоциите и преживяванията си. “Ние сме една зодия – Близнаци, и страшно много си приличаме. Бързо сменяме настроенията си – смеем се, а в следващия момент плачем”, разказва Луиза.

Радина КърджиловаЗаради купонджийския дух на своята приятелка тя ще я предизвика да изпие три текили в студиото на предаването. Към това предизвикателство ще се присъедини и още един от персонажите в „Стъклен дом” – актьорът Бойко Кръстанов. Той ще прибави и от себе си още три текили. Дали тази провокация ще се окаже непосилна за Радина – зрителите ще разберат в „Търси се”, тази събота, по bTV.

Най-емоционална за Радина ще бъде срещата с нейните родители – Христо и Гергана. „Аз бях много луда тийнейджърка. Непрекъснато организирах купони вкъщи. Излизах, без да се обаждам на родителите си. Причинила съм им огромни притеснения”, ще си спомни актрисата. Родителите ще потвърдят бурния й характер и ще признаят, че днес дъщеря им е отдадена най-много на своята професия. Водещите Меги и Нели ще я срещнат и с по-малкия й брат Димитър, който ще я провокира да влезе в ролята на строга учителка – един от любимите й образи като дете.

Радина Кърджилова


За таланта на Радина като актриса и нейното бъдеще ще разкаже преподавателят й от НАТФИЗ проф. Пламен Марков. Той ще я върне към един от драматичните монолози, върху които са работили заедно. Последната изненада за Радина ще бъде един от най-близките й приятели от театралните среди и неин състудент - Стайко Мурджев.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Стъклен дом , Радина Кърджилова

„Търси се“ празнува 14 февруари в компанията на Юксел Кадриев

Празнично настроение и звезди завладяват ефира на bTV по Коледа и Нова година

Меги и Нели посрещат Мила Роберт в новото студио на „Търси се“ тази неделя по bTV

„Търси се“ открива есенния сезон в компанията на Деси Стоянова

Певицата Нети разкрива коя е сестра й и как е открила биологичните си родители тази неделя в "Търси се"