Актуално Какво ще се случи...

“Приказката за деветте опашки”, епизод 8 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 8 на корейския сериал "Приказката за деветте опашки", който може да гледате от 22:30 ч. на 18 октомври 2021 по bTV Lady.

В миналото Ах-еум и Йон прекарват времето си заедно. Когато се отправя сама към двореца, тя открива, че кралят е отслабнал, докато седи на трона си.Ах-еум не е виждала баща си от години и той изглежда слаб. Той коментира как е пораснала и я пита за живота извън двореца. Тя изригва, като отбелязва, че поданиците му гладуват. Той разсъждава, че нацията е в хаос, но тя не е съгласна.

"Съзнанието на краля е в хаос, защото нещо зло го обсебва".

Краля се смее и ние виждаме люспите на имогото. Здравето му изведнъж сякаш се подобрява, когато той отбелязва, че е трябвало да я убие преди години, тъй като тя е единствената, която е разбрала, че нещо не наред. Ах-еум изважда лъка си и насочва стрела към краля. Преди да изстреля стрелата по него, Ах-еум променя решението си и решава да го заведе при Йон. За да спаси баща си, тя го моли да я обладае. Тя си мисли, че ще го изведе от двореца и ще се довери на Йон за останалото.

Сега се връщаме в гората, където Йон държи меча до гърлото на Ах-еум. Йон пита презрително дали имагато е смятал, че използва Ах-еум като примамка. Никога ли не се е замислял, че Йон я използва, за да го примами. Те започват да се бият. Джи-А сваля очилата. Ах-еум е на земята и моли Йон да я спаси. Той обещава, че чувствата му няма да се променят. Йон се втурва към нея, крещейки. Той забива ръката си в гърдите ѝ. В този момент Джи-А се задъхва и извиква в болезнен шок. Йон пристига и Джи-А го обвинява, че от самото начало я е използвал, за да хване имагото. Той признава, че я е убил със собствените си ръце. Тя със сълзи на очи пита защо. Йон си спомня за предупреждението на Хьон Ейонг, че историята ще се повтори и един от тях ще умре. Той отговаря, че просто е такъв, какъвто е. Тя му крещи, че си е играл със сърцето ѝ и дори не си е измислил извинение. Докато Джи-А плаче, Йон си тръгва сама.

Ранг влиза в "Булката охлюв", за да се срещне с Йон. Той го пита развълнувано дали Джи-А е видяла истината. Йон пренебрегва закачките му и вместо това пита за имагото, на което Ранг отказва да отговори. Вместо това двойката започва да играе Го. Това напомня за миналото им, когато двамата са играли заедно. Тогава Йон го оставя да спечели всеки път, но сега не го прави. Ранг е бесен като разбира, че брат му го е оставял да побеждава и обръща дъската. Ранг заявява, че между тях наистина е свършено, ако Йон този път си тръгне. Йон се обръща към него и му се извинява. Той съжалява, че го е спасил, след като майка му го е изоставила. Те нямаше да живеят като братя, ако не беше направил това.

Йон се спотайва пред къщата на Джи-А, гледайки тъжно. Вътре Джи-А седи отчаяна на леглото си. В "Булката охлюв" Ранг пие сам, потиснат. Нощта е мрачна, за всички.

В имението изпълнителният директор звучи така, сякаш получава астматичен пристъп. Трудолюбиво си проправя път до дървото с китайските фенери и откъсва парче плод. Вдишва злокобните изпарения, които се излъчват от него, и се възстановява. Ранг се излежава на дивана и се шегува, че изпълнителният директор ще живее по-дълго от него. Ранг иска да види имагото, но изпълнителният директор иска първо да поговорят. Ранг е ядосан. Появява се имагото.

Шин-джу намира мрачният Йон да седи пред офиса на Джи-А. Той му носи обяд. Шин-джу пита защо не изясни недоразумението с Джи-А и не ѝ каже, цялата история. Йон смята, че това, че Джи-А го вижда като лошия, ще му помогне да предотврати повторението на историята.

На друго място Джи-А се среща с приятелка психиатър и ѝ разказва за новия си проект за миналите животи. Тя дава на Джи-А тетрадка със събрани статии по темата. Джи-А е учудена да чуе, че майка ѝ е питала за същото и дори е помогнала за събирането на тези статии. Джи-А е объркана защо майка ѝ, която е хирург, би се интересувала от минали животи. Психиатърът е изненадан, че Джи-А не си спомня да е била подложена на хипноза по молба на майка си, когато е била на девет години.

Това разкритие кара Джи-А да гледа записи на собствените си терапевтични сесии в миналото. Само че нещо не е съвсем наред. Детето във видеото започва да чете надписа на стената зад Джи-А и сякаш говори директно на нея. "Ето те", казва тя зловещо. Джи-А хвърля слушалките си и изключва видеото, ужасена.

Междувременно Ранг има посетител, който изглежда е шаман, отчаяно искащ да узнае най-големите страхове на хората. След като се появява в къщата на Ранг, тя докосва ръката му и изглежда, че знае от какво се страхува той. Чувайки песнопения, Ранг отваря вратите на гардеробите си и се връща назад във времето. Там селяните го пребиват. Изведнъж селяните изчезват. Ранг се изправя срещу майка си, която се крие в къщата.

"Ти видя, нали? Онзи ден ме гледаше."

Тя му казва, че не е трябвало да се ражда. Тя е опитала всичко, за да го абортира, но нищо не е помогнало. Нарича го чудовище, което не иска да умре. Ръцете на Ранг се разтреперват. Той осъзнава, че кърви - това не е сън. Сега той е в гората, където майка му го е изоставила. Агвуй напада и той вижда, че ордата идва за него. Спомняйки си думите на Йон, че не е трябвало да го спасява, Ранг знае, че този път е сам, и започва да си пробива път през съществата.

На гарата Джи-А обмисля да изпрати съобщение на Йон. Тя е прекъсната от шамана, която пита Джи-А какъв е най-големият ѝ страх. Джи-А е принудена да изживее отново онази ужасна нощ, в която родителите ѝ са катастрофирали с колата си.

След като и тя, и Ранг са принудени да преживеят най-големите си кошмари, Йон трябва да направи труден избор. Има 2 врати: едната води към Ранг, а другата - към Джи-А. Йон прави своя избор и решава да спаси Ранг. С двамата братя рамо до рамо епизодът приключва.

Гледайте корейския сериал „Приказката за деветте опашки“ всеки делничен ден от 22:30 ч. по bTV Lady.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Приказката за деветте опашки

“Приказката за деветте опашки”, епизод 10 какво ще се случи?

“Приказката за деветте опашки”, епизод 9 какво ще се случи?

“Приказката за деветте опашки”, епизод 7 какво ще се случи?

“Приказката за деветте опашки”, епизод 6 какво ще се случи?

"Приказката за деветте опашки", епизод 5 какво ще се случи?