Актуално Какво ще се случи...

“Приказката за деветте опашки”, епизод 7 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 7 на корейския сериал "Приказката за деветте опашки", който може да гледате от 22:30 ч. на 15 октомври 2021 по bTV Lady.

Джи-А се събужда от сънната си среща с момчето имаго, без да осеща люспите, които за кратко се появяват на врата ѝ. На друго място Талуипа казва на Йон, че върху тялото на Джи-А има фрагмент от имагото. Той е ужасен да чуе, че мънистото му от лисица е изчезнало, позволявайки на нещо в Джи-А да се събуди.

За щастие Уй-Онг успява да успокои и двамата, изпращайки Йон обратно при Джи-А, където той решава да остане за през нощта. Джи-А признава, че е разменила мънистото от лисица, а Йон се мъчи да запази спокойствие пред нейната безгрижност. Тя откровено признава, че не е имала увереността да го загуби. Джи-А се колебае, когато той иска да остане при нея, но отстъпва, когато той ѝ казва, че така ще го изложи на по-малък риск да отиде да я спаси. Докато дуото разговаря, тя споменава за странния сън, който е сънувала за малкото момче.

В имението имагото момче казва на изпълнителния директор, че му се е искало да плаче, когато е видял Джи-А в съня си. Той е дошъл след всички тези години само за да се срещне с нея. Момчето знае, че изпълнителният директор го намира за странен сега, но той контрира, че се е променил заедно със света. Главният изпълнителен директор се притеснява, че ще го открият, но имагито се надява на това.

Ранг удавя мъката си в алкохол, показвайки на Ю-Ри очилата, които е получил в миналия епизод и които се оказва, че позволяват на притежателя им да вижда нечий минал живот. Докато разговарят, тя споменава как иска да разбере какво е чувството да бъдеш обичан.

Любопитството на Ю-Ри за това какво е да бъдеш обичан предизвиква спомен за разходка с майка му в гората. Тя му е казала да изчака там, но той се е страхувал. Крещяла му да спре да й усложнява живота - тя дори не можела да умре заради него. Докато уплашеният малък Ранг послушно чакал майка си, едно същество, приличащо на зомби, го намерило. Ранг казва на Ю-ри, че това, да си обичан, прави хората лесни за ловуване. Ю-ри уверява Ранг, че е на негова страна, независимо от всичко.

Междувременно Йон стои на вратата и наблюдава как Джи-А се опитва да заспи. Тя го забелязва и му казва да спи на дивана. Вместо това той скача в леглото при нея и двамата играят на игра, като рецитират различни думи една след друга. Когато тя споменава червения чадър по своя сънлив начин, Йон не може да не я погледне с копнеж.

Едно малко момче намира веждата на тигъра, която Ранг изпуска.

На сутринта Йон се съюзява с Шин-Джу, за да ѝ направи вкусна закуска на Джи-Ае. Само че Йон очевидно не е най-добрият готвач и се оказва, че е изгорил тиганите с усилията си.

Йон чака долу в костюм, готов да придружи Джи-А на работа. Когато пристигат в нейната работа, всички го посрещат на вратата, сякаш е един от изпълнителните директори. Йон казва, че ще я изчака във фоайето, докато тя не си тръгне от работа . Тя оправя вратовръзката му и му благодари, преди да се отправи към офиса си. Йон си спомня предупреждението на Хьон Ейонг да не се забърква в съдбата на Джи-А. Докато Джи-А щастливо маха за довиждане, Йон си мисли, че този живот не е толкова лош, дори и да е последният му.

Имаго изяжда друга бавачка и се превръща в млад мъж.

Джи-А се замисля за мистериозния мъж, причинил "злополуката" на родителите ѝ, и изследва знака на грешника. Тя открива, че по време на епохата Горьо група предатели в изгнание са били белязани със същия този белег "Сеокюн", който магистратът вижда на челото му. Междувременно Йон кара Шин-джу да следи Ранг, за да намери човека с знака на грешника. Той е сигурен, че Ранг е замесен. Шин-джу наблюдава как Ранг трескаво рови из храстите и го чува да казва на някого по телефона да намери очилата. Шин-джу продължава да следи Ранг и го вижда да се среща с Ю-ри. Тя показва на Ранг снимка на малкото момче, което е взело очилата. Ранг забелязва Шин-джу.

Джи-А и екипът ѝ се хранят в "Булката охлюв", докато Йон седи наблизо. Дже-хуан забелязва Йон, затова Сае-ром го кани да хапне с тях. Йон безсрамно казва, че е там заради Джи-А, и обяснява, че я преследва едностранчиво. Той повдига вежди, когато Джи-А го поправя, че това не е едностранно. Двамата се усмихват един на друг.

Междувременно Ранг се опитва да накара Шин-джу да му каже всичко с бой, напомняйки му, че той вече не е детето, което е бил. Шин-джу знае, че би могъл да го убие, но отказва да му каже защо Йон е искала Ранг да бъде следен. Той е живял заради Йон и благодарение на него. Ранг пребиват Шин-джу до безсъзнание.

В "Булката охлюв" колегите на Джи-А разпитват Йон за работата му, семейството му и възрастта му. Джи-А се намесва, за да даде извинения и да изглади нещата, когато Йон е прекалено откровен. Сае-ром се учудва, че той е като главен герой от фантастична драма. Когато Йон получава снимки на тежко пребития Шин-джу, той бърза да излезе.

В крайна сметка Йон се появява и осъзнава, че Шин-джу явно е разкрил нещо за Ранг. Йон заплашва брат си, но той повече от успешно се справя с него удар за удар. Ю-Ри звъни и потвърждава, че е открила детето, което кара Ранг да си тръгне. Йон успява да спаси Шин-Джу.

Междувременно Ранг намира детето и взема от него очилата. Държейки момчето за врата, той взема очилата обратно, но вижда как е изглеждало в предишния си живот. Това е неговото кученце от преди години, Ранг оплаква новото лице и живот на детето, но накрая го извежда на сладолед.

Същата вечер Джи-А и екипът ѝ отиват в имението на изпълнителния директор за вечеря. Те са изумени от лукса, докато чакат изпълнителния директор. Той пристига долу навреме, за да попречи на ръководителя на екипа Чой да докосне специалното му растение. Това е едно от двете правила в къщата му. Другото е никога да не се качва на горния етаж. Джи-А и колегите ѝ разговарят по време на вечерята с изпълнителния директор. Той си спомня, че е бил впечатлен от смелостта на Джи-А по време на интервюто и ѝ казва, че трябва да се присъедини към неговата станция.

Когато Джи-А влиза в тоалетната, чува шум от втория етаж. Това е имагото, който използва ръката на мъртвата бавачка, за да тропа на вратата. Джи-А бавно си проправя път нагоре към мрачния коридор. Имагото примамва Джи-А нагоре, като удря изкривения, свит труп, който е погълнал по-рано, в пода с ритмично почукване. Точно преди Джи-А да отвори вратата, тя получава обаждане от Йон, която я насърчава да се прибере у дома.

По пътя Джи-А размишлява върху изкуствен нокът, който е намерила на земята горе в къщата. Пипайки го, тя се чуди на кого е принадлежал и защо е бил на пода. Все пак сега няма време за това, тъй като Джи-А пристига вкъщи и открива, че Йон я чака.

След като прекарват вечерта заедно, на следващия ден Йон отива да намери на Джи-А нови обувки. Междувременно Джи-А получава пакет на входната врата. Вътре са очилата с бележка от Ранг:

"Носи ги и се погледни в огледалото. Това, което те интересува, ще се разкрие."

Йон бяга от магазина за обувки, след като Ранг се обажда, за да му се подиграе, че е изпратил очилата на Джи-А, но е твърде късно. Джи-А слага очилата и се поглежда в огледалото, за да види... себе си, както обикновено. Но когато сваля очилата, образът ѝ не я последва. Образът се измества, за да разкрие Ах-еум, и Джи-А наблюдава как Йон насочва меч към гърлото ѝ.

"Тази жена е нищо за мен. Мислиш ли, че няма да я използвам като примамка, за да те събудя?"

Виждаме как Ахьом плаче и Йон бяга, а златните му очи пламтят. Йон прокарва ръката си през гърдите ѝ.

Джи-А изтръгва очилата. Йон се втурва вътре и открива Джи-А да стои пред огледалото. Обръща я с лице към себе си и сълзите ѝ са достатъчни, за да разбере, че е видяла нещо.

"Бях убита в предишния си живот." Йон затваря очи от болка. "Ти ме уби", заявява Джи-А. "От самото начало ти ме превърна в жертва, за да хванеш имагото, Ли Йон".

Гледайте корейския сериал „Приказката за деветте опашки“ всеки делничен ден от 22:30 ч. по bTV Lady.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Приказката за деветте опашки

“Приказката за деветте опашки”, епизод 10 какво ще се случи?

“Приказката за деветте опашки”, епизод 9 какво ще се случи?

“Приказката за деветте опашки”, епизод 8 какво ще се случи?

“Приказката за деветте опашки”, епизод 6 какво ще се случи?

"Приказката за деветте опашки", епизод 5 какво ще се случи?