Актуално Какво ще се случи...

“Приказката за деветте опашки”, епизод 6 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 6 на корейския сериал "Приказката за деветте опашки", който може да гледате от 22:30 ч. на 14 октомври 2021 по bTV Lady.

Връщаме се към момента, в който Йон целува Джи-А на моста. След миг Джи-А леко го отблъсква.

"Жената, която току-що целуна, аз ли съм?” Мълчанието на Йон потвърждава предположението на Джи-А. "Аз не съм сянка от твоето минало."

Джи-А му казва, че може да живее или в миналото, или с нея в настоящето.

Йон и Джи-А се разхождат из гората край селото. Йон казва на Джи-А, че са там, за да намерят магистрата, който знае за родителите ѝ. Той живее като човек, но е един от четиримата планински богове. Джи-А е очарована, че се срещат с бог, което кара Йон да ѝ напомни, че той също е бил един от тези богове. Джи-А припомня, че е бил изгонен, но Йон блъфира, че се е отказал напълно сам, и се хвали, че е бил най-силният от четиримата богове.

Заедно те отиват при гадател. Той използва приложение на телефона си потвърждава, че Джи-А е била принцеса в миналия си живот, но казва, че Йон е бил работник. Това очевидно не е вярно. Нещата стават по-сериозни, тъй като той твърди, че един от тях ще умре, ако останат заедно. Йон се втренчва в гадателя, който казва, че съдбите им никога не е трябвало да се преплитат. По средата на разговора им Йон улавя стрела във въздуха, която се насочва към тях. Към нея е прикрепено съобщение от магистрата с място за среща.

Оказва се, че Ранг също е там. Той драматично си проправя път към гадателят, докато Йон и Джи-А си тръгват.

Ранг влиза при гадателя и му казва да престане с игричките - той знае кой е той. Гадателят разкрива истинската си същност. Слънчевите очила, които носи, скриват блестящото бяло на очите му и Ранг явно е срещал този човек и преди. Той насърчава гадателя да му каже това което иска да знае, гадателя размахва торба, пълна с всички изгубени от този свят предмети. Ранг контрира с куфарче, пълно с пари, но осъзнава, че това не е достатъчно, за да купи тези вещи от него. Вместо това ясновидеца иска "това, което е най-ценно за него".

Междувременно Йон и Джи-А се срещат с магистрата. Двамата с Йон се разправят за предполагаемите си прегрешения и Йон твърди, че са избрали различни пътища. Отговорът на магистрата е да ги затвори и да накара хората си да ги обкръжат с извадени оръжия. Йон обаче бързо се справя с тях, но Джи-А признава на магистрата, че използва Йон само за да изпълни договора си с него. В крайна сметка магистратът и Йон се бият, като Йон побеждава планинския дух, който се разкрива като мечка. Този човек всъщност се оказва най-добрият приятел на Йон.

Междувременно Ранг все още се чуди какво е най-ценното за него. Той се обажда на Йон, но Йон го игнорира. Магистрата разпознава родителите на Джи-А от снимката и разкрива, че по-рано същата година при него е дошъл мъж, който е планирал да предизвика "инцидент" на 3 март. Тъй като магистратът не се замесва в ситуации, в които са пострадали хора, той не би му дал назаем подчинените си. Човекът, замесен в убийството на родителите ѝ, всъщност е човек и определено не е лисица. Магистратът си спомня, че на челото му е имало знак на грешник, на който пише "Со Кюн" (Западен Сеул). Джи-А разбира, че този знак означава, че е живял преди ерата Чосон. Магистратът предполага, че той все още е жив, и пояснява, че инцидентът не е бил насочен към родителите ѝ - той е бил насочен към нея.

Докато Ранг продължава да се опитва да се обади на Йон, магистратът предупреждава Йон да не стой близо до Джи-А. Той казва, че тя има "кралските люспи. Йон се обръща към него с изненада, тъй като магистрата твърди, че тя има енергията на краля на драконите. Йон поглежда загрижено към Джи-А и си спомня за онзи странен инцидент в гората, когато кожата на Джи-А прилича като люспи и тя изглежда обсебена.

На друго място момчето Имоги вдига мъртва птица и я обгръща с ръце. Миг по-късно тя се съживява и отлита.

Междувременно Йон получава обаждане от Ранг, който му казва, че му липсва. Това очевидно не е вярно и Йон разбира това. Преди да тръгнат нагоре, за да се срещнат, Йон извършва някакво заклинание с обувката си, като изписва думата "намери" на подметката си. След това Джи-А и Йон се срещат с Ранг пред гадателя. Този път обаче той показва на Йон истинското си лице и как е истински гадател.

Ранг казва на гадателя да "оцени" Йон, като промълвява, че не е сигурен дали това е ценен предмет за него или не. След като преглежда Йон с лупа, гадателят заявява, че брат му наистина е най-ценното нещо за него. Ранг затваря очи и въздъхва смутено. Йон е принуден да остане при гадателя. Той е потупан по гърба и се превръща в дим и се присъединява към вещите на гадателя в бездънната му торба.

Ранг обува обувките на брат си. Оказва се, че това е бил планът на Йон през цялото време и обувките, които Ранг носи, ще го отведат чак до човека, отговорен за убийството на родителите на Джи-а. Това обаче не е известно на Ранг, разбира се, тъй като той шофира до къщата на президента на ТВС. Това потвърждава, че мъжът има нещо общо със смъртните случаи.

Джи-А се разкъсва между това да последва Ранг и да помогне на Йон, но в крайна сметка избира Йон. За да си върне Йон, Джи-А трябва да размени и най-ценния си предмет. Той ѝ дава срок до 9:00 часа същата вечер, за да се върне с него. Тя бърза да се прибере вкъщи, мъчейки се да определи кое е най-ценното за нея. Джи-А успява да стигне точно в уречения час и предава музикалната си въртележка - напомняне, че случилото с родителите ѝ не е било сън. Гадателката обявява, че вещта на Джи-А не става за размяна. Той се поддава на молбите на Джи-А и използва лупата си върху нея, за да види какво може да направи. Той се отдръпва с изненадата и иска да види ръката ѝ.

Когато я поглежда, цветът на лицето му се променя. Тя има специална съдба, която е далеч отвъд тази. Линиите на ръката ѝ са се променили и тя има специална цел. Това се свързва с мънистото на лисицата, което осъзнава и малкото дете в дома на президента. В крайна сметка гадателят се съгласява да направи размяната.

След като Йон е в безопасност, двамата споделят пикантна храна и накрая си лягат. Докато Джи-А спи, Йон се измъква обратно до работата си, където разкрива на Талуипа истината за това, което се случва. След това Йон се изправя срещу Талуипа с въпроси за имагото.

“То не е умряло, нали?”

Вкъщи Джи-А изглежда трескава и сънува, че стои в покритата с талисмани стая на момчето.

Талуипа разкрива, че Джи-А е тази, която е събудила имагито. Тя предупреждава Йон да не се сближава с нея. Йон се присмива и се чуди за какво се е борил и защо Ахем се е пожертвала. Талуипа не иска да му каже къде е имагито и отново отправя строго предупреждение, че лисица и човек не могат да бъдат заедно.

Докато Йон крещи на Талуипа да му каже къде е, Джи-А се приближава до момчето имуги, което се обръща и я поздравява. Джи-А се събужда, задъхвайки се от страх. Талуипа обяснява, че е бил скрит, "но аз просто намерих фрагмент от него". Задната част на врата на Джи-А вече е покрита с люспи.

Гледайте корейския сериал „Приказката за деветте опашки“ всеки делничен ден от 22:30 ч. по bTV Lady.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Приказката за деветте опашки

“Приказката за деветте опашки”, епизод 10 какво ще се случи?

“Приказката за деветте опашки”, епизод 9 какво ще се случи?

“Приказката за деветте опашки”, епизод 8 какво ще се случи?

“Приказката за деветте опашки”, епизод 7 какво ще се случи?

"Приказката за деветте опашки", епизод 5 какво ще се случи?