Актуално Какво ще се случи...

Приказката за деветте опашки, епизод 1 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 1 на корейския сериал "Приказката за деветте опашки", който може да гледате от 22:30 ч. на 7 октомври 2021 по bTV Lady.

Когато лисицата навърши 100 години, тя може да се превърне в красива жена или в мъж. Лисицата, която живее 1000 години, преминава през небесата и се превръща в небесно същество.

Годината е 1999. Семейство кара по пътя, когато всички улични лампи изгасват. Погълнат от тъмнината, автомобилът изведнъж се обръща с главата надолу. Родителите ѝ лежат безпомощно на седалките, но малката Джи-А оцелява. Тя вижда две фигури, които се разхождат около колата и това се оказват призрачни образи на родителите ѝ.

Когато Джи-А се събужда, тя седи на диван с родителите си, но нещо не е наред. Те се смеят зловещо на новинарските репортажи за избухнал пожар и забравят за алергията на Джи-А към ядки. Предчувствайки най-лошото, това момичрое пробожда майка си и се втурва да бяга. Тя заключва в склад. Дръжката на вратата пада, докато фалшивите ѝ родители блъскат по вратата, а през дупката се протяга ръка, подобна на звяр. Изведнъж се чуват режещи звуци и животински крясъци.

Мистериозен мъж пристига и казва на Джи-А да забрави всичко, което е видяла. Объркана малката Джиа се озовава на пътя до обърнатия автомобил на родителите си. Телата им са изчезнали. Мистериозния мъж гледа сцената отдалеч и изчезва.

21 години по-късно. Мъж на име Ли Йон отива на сватба. Въоръжен с червения си чадър, той проваля сватбата на магическа лисица - гумихо. Тя моли за живота си, настоявайки, че вече не наранява хората. Тя се позовава на факта, че и той също се е влюбил в човек, но това само изнервя мъжа, тъй като мрази да му се напомня за неговия "скандал". Тя напада. Той я спира. Тя моли да види още веднъж бъдещия си съпруг. Йон ѝ дава време до края на церемонията, за да живее

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Междувременно малката Джи-А вече е пораснала и работи като репортер, който разследва странни случки за телевизионно предаване. Джи-А и екипът ѝ пристигат на сватбата, Джи-А получава съобщение, че информаторът им се е отказал. Йон минава незабелязано и отваря вратата на чакалнята само за да бъде отново нападната от булката. Но той се справя с нея.

Когато Ли Йон излиза от помещението, Джи-А забелязва, че той е същия мистериозен мъж от детството и.

Сватбата е отменена и Дже Хван е оптимистично настроен, че това може да е историята, която им е писано да разкажат. Проверявайки помещението за церемонията, Джи-А забелязва пръски кръв и следи от съпротива. Тя също така забелязва козина върху роклята, която принадлежи на много рядък вид лисица.

Междувременно Лий Йон се заговаря с едно любознателно дете, което го разпитва кой точно е той. Разговор разкрива, че Лий Йон чака истинската си любов и е на повече от 1000 години. В крайна сметка Лий Йон си тръгва и се отправя към Службата за имиграция в задгробния живот. Той не е щастлив, че трябва да хване булката гумихо, но неговият шеф Талуипа, богът на границата на живота и смъртта, му казва просто да изпълнява заповедите.

Той губи самообладание и е готов да приключи с работата, която вече продължава 600 години. Тя изважда договора му и му напомня, че е избрал това в замяна на прераждането на онова момиче. Тя нахално предлага да го уволни и да изгори договора му, но той набързо се опитва да спре предизвикания от нея пламък.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Йон се среща с Шин-джу, който се паникьосва, че Джи-А е открила лисичата козина, но Йон изглежда не се притеснява. Шин-джу се паникьосва още повече, когато виждат телевизионна реклама, призоваваща за информация за Йон от програмата. Йон отказва да се откаже от характерния си чадър и не му пука, че някой човек го преследва.

На друго място Джи-А се среща с усмихнатия и тромав Лий Ранг, за да вземе интервю. Той е фен на нейното предаване "Търсене на градски митове" и твърди, че е видял Йон, описвайки го като чудовище, което не остарява и не умира. Джи-А е скептична, но той настоява, че казва истината. След като забелязва, че скъпите му обувки и липсата на акцент опровергават историята му, че е беден студент, Джи-А му казва довиждане. Той и казва къде е видял Йон и тя е шокирана.

На паркинга той се превръща от очилато фермерско момче в лъчезарен богаташ и се качва в колата на Ги Йоо-Ри. Ранг се усмихва, като отбелязва, че Джи-А не е пропуснал нищо. Той я харесва. Йо-ри пита дали трябва да я изядат тогава, но той казва, че все още не. Ранг се обажда на Йон. Двамата сякаш са враговете. Ранг с удоволствие му се подиграва за мъртвата му приятелка. Ако Йон се срещне с него, той ще сподели интересен слух. Йон затваря, но изглежда раздвоена.

Следвайки инструкциите на Ранг, Джи-А отива сама на автобусната спирка същата вечер. Когато автобусът пристига, един много пиян мъж се запъва напред и пада. Джи-А отива да му помогне, но той я задържа и отказва да я пусне в автобуса. Когато автобусът се отдалечава, Джи-А забелязва вътре Йон. Малко след това светлините в автобуса угасват. В крайна сметка Джия носи на гръб възрастния човек с едно око до дома му. Тя се обръща, за да поговори с него, но бездомникът е изчезнал. Вместо това в там се усмихва странна статуя със същия разрез на окото.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

В автобуса всички, с изключение на една тийнейджърка, изглежда спят. Йон става и се втурва към нея.

Автобусът, който Джи-А изпуска катастрофа на път 144. Оказва се, че на същия този загиват родителите на Джи-А. След инцидента оцелява само един човек - момиче на име Су Йонг. Джи-А знае, че Ли Йон е бил в автобуса, и я пита за това. Тя показва на момичето снимката, която има, на която е изобразен чадърът.

Су Йонг веднага започва да диша тежко, убедена, че Ли Йон идва да я убие. Минути по-късно Джи-А забелязва Йон във фоайето. Тя отива да говори с него. Двамата обсъждат миналото на Йон и по-специално случайния начин, по който той се появява на всяко местопрестъпление оттогава насам. Джи-А е хитра и успява да вземе пръстовите му отпечатъци. Тя обаче не е достатъчно умна, за да разбере, че нещо не е наред със Су Йонг. Без да знае коя е тя, Джи-А позволява на момичето да остане у нея за една нощ.

В колата Шин-джу нарича съдба това, че Йон се е сблъскала с момиченцето, което той е спасил преди 20 години.

В болницата Йон научава, че Су Йон е изписана, и получава бележка от Джи-А. Каквото и да е написала тя, го кара да побърза да излезе. Джи-А се събужда, а Су Йонг стой зловещи над нея. Тя твърди, че си спомня какво се е случило. Су Йонг убива всички в автобуса, а Ли Йон е там, за да я спре. Тя се държи притеснено и казва на Джи-А, че всички са умрели, а Йон се е опитала да я убие. Джия я утешава, карайки я да се усмихне тайно. Джи-А е умна и знае, че нещо не е наред със Су Йонг, която изведнъж се превръща в Лий Ранг. Пробожда го в гърдите с парче стъкло и признава, че се е предложила за примамка. Той се оказва братът на Йон. Когато Йон се появява, дуото се бие из цялата къща, докато Джи-А гледа невярващо.

Този текст е копиран от pоTV.bg

По средата на боя Лий Ранг променя поведението си и вместо това започва залог.

"Ако не го намериш до края на следващия месец, тя ще умре."

Объркана какво означава това, Джи-А иска обяснение от Йон. Със светещите си оранжеви очи той сякаш я хипнотизира, за да забрави всичко. Само че тя явно не го е забравя, при положение че е записала цялото събитие. Благодарение на пръстовите му отпечатъци хипнотизирането не е сработило и тя дори знае името му. Когато тя внезапно пада назад от сградата, Лий Йон се гмурка след нея. Хваща момичето по средата на падането и я понася на земята долу жива и здрава.

Джи-А си спомня за времето, когато е била малка и той ѝ е казал да забрави, защото в противен случай ще я убие.

"Чаках те."

И с това забива игла във врата му.

Гледайте корейския сериал „Приказката за деветте опашки“ всеки делничен ден от 22:30 ч. по bTV Lady.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Приказката за деветте опашки

“Приказката за деветте опашки”, епизод 8 какво ще се случи?

“Приказката за деветте опашки”, епизод 7 какво ще се случи?

“Приказката за деветте опашки”, епизод 6 какво ще се случи?

"Приказката за деветте опашки", епизод 5 какво ще се случи?

"Приказката за деветте опашки", епизод 4 какво ще се случи?