Сериали Криминални

Престъпления от класа / White Collar (2009)

Добави коментар

Секси престъпник и напорист агент на ФБР си партнират в новия сериал „Престъпления от класа” от 23 май по bTV Cinema
Престъпления от класа / White Collar (2009)

Престъпления от класа / White Collar (2009)Секси престъпник и напорист агент на ФБР си партнират в новия сериал „Престъпления от класа” от 23 май по bTV Cinema

Двамата партньори в новата поредица по bTV Cinema „Престъпления от класа” не се харесват особено - Нийл Кафри (Мат Бумър) е чаровен престъпник от класа, който е заловен от агента на ФБР Питър Бърк (Тим ДиКей). Когато Нийл все пак успява да избяга от добре охранявания затвор, за да намери своята отдавна изгубена любов, Питър го хваща отново.
 
Вместо да го върне в затвора, Питър предлага алтернатива на Нийл: да предостави своите криминални познания, за да подпомогне работата на федералните агенти в залавянето на други престъпници.  Сделката е направена. Нийл е освободен, но с проследяващо устройство на глезена и под грижата на агент Бърк.

Нелекото партньорство жъне успех. Нийл става официален консултант на ФБР, настанил се е удобно, за съжаление на агент Бърк, в гостната на заможна вдовица. Тайно Нийл довежда и свой стар приятел, за да му помогне да намери изгубената си приятелка. Дали ще успее, съчетавайки го със задълженията си към ФБР, ще стане ясно от първия сезон на „Престъпления от класа”, само по bTV Cinema, всяка вечер от понеделник до четвъртък от 22:00 часа.

Актьорите:


Престъпления от класа / White Collar (2009)Матю Бумър, в ролята на секси престъпникът Нийл, е филмов, театрален и телевизионен актьор, познат от сериала „Чък” като Брус Ларкин. Мат е и първоначалният избор на продуцента за ролята на Кларк Кент в „Супермен”. Със смяната на продуцента обаче, е сменен и актьорът.

Тимъти ДиКей
има епизодични участия в някои от най-обичаните телевизионни сериали – „Приятели”, „Моето име е Ърл” и др. Неговият звезден миг настъпва с участието му в сериала „Престъпления от класа”.

Уили Гарсън е американски актьор, участвал в над 50 филма. Добре познат е на дамите, като Станфорт Блач от сериала „Сексът и градът”. Благодарение на новата си роля в „Престъпления от класа”, ще стане известен на българските зрители в едно много различно амплоа.

Тифани Тейсън е в ролята ня Елизавет – съпругата на Питър. Зрителите в България познават Тифани отролята й  поредицата „Животът на Браян”. Родена е на 23 януари 1974 г. и освен на актьорската си кариера се е посветила и на режисурата.

White Collar (TV Series 2009)
Комедия, Криминален, Драма
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Престъпления от класа

„Престъпления от класа”, премиерно по bTV от 4 януари