Актуално Какво ще се случи...

Преплетени съдби, еп. 42: Фунда знае къде е Халил, но дали ще каже на Зейнеп?

Добави коментар

Единствено Фунда знае къде е Халил, но дали ще каже на Зейнеп? Зейнеп е решена да намери Халил и да го убеди да се върне. Серай е ядосана на Юсуф, че е марионетка в ръцете на Йълмаз. Вижте какво ще се случи в еп 42 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 27 февруари 2024 по Diema Family.

Преплетени съдби, еп. 43:  Зейнеп разбира къде е Халил и отива там...

Вижте повече

Преплетени съдби, еп. 43: Зейнеп разбира къде е Халил и отива там...

Зейнеп е решена да разбере къде е отишъл Халил, след като я е оставил. Тя го намира в зала за незаконни боеве, където се бие в...

В епизод 41 на турския сериал „Преплетени съдби“ Фериде избира да остане с баща си, вместо да се върне при Къванч. Зейнеп разтревожена е от изчезването на Халил. Тя му оставя гласово съобщение, в което му признава, че ѝ липсва. Ще се обади ли Халил на Зейнеп след като чуе съобщението?


НА КРАТКО какво се случва в еп. 42 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 27 февруари 2024 по Diema Family.

Халил се е върнал към нелегалните боеве без правила.

Юсуф се кара с майка си и сестра си за Илкер.

Серай е ядосана на Юсуф, че е марионетка в ръцете на Йълмаз.

Йълмаз използва тайната на Бирсен, за да я контролира.

Единствено Фунда знае къде е Халил, но дали ще каже на Зейнеп?

Зейнеп е решена да намери Халил и да го убеди да се върне.

Докато Зейнеп се опитва да се свърже с Халил, в импровизираната зала за незаконни боеве без правила, Хвърчилото отново побеждава.

Действието се връща в офиса на Карат, където Джанер се обажда на Фунда, за да ѝ каже, че Халил е зарязал Зейнеп и този път е сериозно, защото е подслушал неговото съобщение където е наговорил купища глупости… „Хвърчило без въже!“ – добавя Джанер.

-Хвърчило без въже?! – учудена е Фунда.

-Фрази от този род.

-Зейнеп казал ли, къде е Халил?

-Тя беше много разстроена и не исках да я притискам, но ако ти се свържеш с Халил…

В същото време Зейнеп седи в автомобила си и отново прослушва гласовото съобщение от Халил. „-Купувайки тази шнола, аз я виждах в твоите коси. Тя на никого няма да отива, както на теб! Не като мен! „Хвърчило започваме!“ -Аз от самото начало съм грешен…

Зейнеп връща записа, където се чува подканянето: „Хвърчило започваме!“.

-Къде си Халил?

Между временно Юсуф държи сметка на майка си откъде познава Илкер, че така е близка с него.

-За каква близост говориш, синко? Той ми е приятел от детството от квартала!

-Мамо, защо обясняваш на този тъпанар! – ядосана е Серай и пита брат си, дали знае, че са в тази къща, заради неговите нерви.

-Вие не разбирате ли, че той под прозорците стои! Той е маниака! – крещи Юсуф.

-Не говори неща, които не са подходящи за възрастта ти! Ти познаваш ли го, че да говориш така? Той не е такъв човек! – ядосва се Бирсен.

-Мамо, ти все още го защитаваш! – продължава да крещи Юсуф.

Идва Йълмаз и ги пита какво става. Юсуф обяснява на дядо си, че си говорят.

-Вие не говорите, а само осъждате! Какво като жената го е нарекла по име? – ядосва се Серай. Йълмаз замахва да удари внучка си, но Бирсен хваща ръката му.

-Татко, недей, не закачай, децата ми! – моли се Бирсен.

-Дядо?! – притеснява се Юсуф.

-Какво дядо, аз правя това, което трябва да правиш ти! Не чу ли какви ги говори сестра ти? Нека майка ти да бъде приятел с него! – отвръща Йълмаз.

-Няма такова нещо, Юсуф! Не вземай грях на душата си, татко! Ако ще се ядосваш на децата ми, то по добре си го изкарай на мен! – казва Бирсен.

-Ако ще защитаваш майка си, то научи сестра си, да си затваря устата както майка ти! – казва Йълмаз на Юсуф, а след това се обръща към Бирсен. -Ако ти не можеш да я възпиташ, аз сам ще я възпитам и няма да можеш да я вземеш от ръцете ми! – заканва се Йълмаз.

Йълмаз казва на Фериде с децата да отидат в кухнята.

Серай се ядосва на брат си, че всичко това се случва заради него, че той е марионетка в ръцете му и Йълмъз е избрал него за своя жертва.

-Никой не може да ме използва! – отвръща Юсуф.

-Виж! Виж! – казва Серай като повдига блузата на гърба си му показва сините си. -Това стана след като той те изпрати да се разходиш! Ние с мама толкова дни се опитваме да скрием това, за да не се изплаши Юсуф! Но, нима на Юсуф му е до това?

Серай се обръща към Фериде. -Аз се ядосвах на теб, но ти си напълно права! Аз също трябва да имам мозък като теб, за да оживея в тази къща!

В същото време Йълмаз предупреждава Бирсен, че ако допусне да се случи нещо между нея и Илкер, то той ще разкаже на Юсуф за миналото ѝ с него, и Юсуф ще го убие.

Междувременно Фунда отива в пансиона при Халил.

-Имаш гост казва човека на вратата на Халил.

-Изненада! – казва Фунда виждайки Халил.

-Как ме намери?

-Аз говорих с Туран, питах го за някаква работа и така разбрах. Ти какво, да не си се върнал? Нали остави тази работа, клетвата ли си наруши?

-Мама си замина и от клетвата няма смисъл.

-Това със Зейнеп ли е свързано?

-Не, това момиче няма в нищо вина! Аз съм си такъв, с нищо не мога да се справя! Всичко губя!

-Но, аз съм тук! Мина толкова много време, а аз съм тук!

-А, сега си върви, защото искам да спя!

Фунда си взема чантата, а Халил ѝ дава плика с парите, които е спечелил тази вечер и ѝ казва да си вземе колкото ѝ са нужни. Фунда взема половината от парите и си тръгва, като казва, че отново ще дойде.

На другият ден Зейнеп отива при Фунда и я пита, къде може да отишъл Халил.

-Ти си неговата любима, нима ти не трябва да знаеш това?! Той въобще ли не ти е разказвал за миналото си? Добре, той не ти е разказал, но и ти не си го питала.

-Аз само ти зададох въпрос: Знаеш ли къде е Халил или не?

-Разбира се, че знам! Снощи дори бяхме заедно!

-Така ли?!

-Аз щях да ти кажа, ако вярваш виж, но… не вярвам, че той иска да те види! Но, знай, че днес след работа отново ще отида при него!

-Аз знам, че сте приятели с Хилил и толкова! Халил ми го каза, затова не се опитвай да говориш по-нататък, за да не развалиш репутацията си. Аз дойдох при теб, за да разбера нещо и това е само заради Халил.

-Знаеш ли, когато говориш имам усещането, че се намирам в съда… Ти и с Халил ли така говориш? Интересно ми е, дали харесва такива неща? Разкажи ми за истинските си чувства!

-По-добре ти разкажи, защото виждам, че ти имаш по-голяма нужда от това!

-Аз съм влюбена в Халил! – признава Фунда. – Всеки път когато го видя, не знам какво да правя, все едно сърцето ми ще изскочи! И това в момента, в който се запознахме, а ние се познаваме много отдавна… Накратко казано положението, в което ти се намираш, аз отдавна преживях! Ако си търпелива, може след години да даваш съвети на някой, като мен.

-Аз няма защо да съм търпелива, защото знам, че Халил ме обича. Аз трябва само да се срещна с него и да му кажа „Върни се!“. Поздрави Халил, когато го видиш! Кажи му, че Зейнеп ще го намери, където и да е! – заявява Зейнеп и си тръгва.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп.75: Зейнеп започва да подозира Халил! – какво ще се случи

„Преплетени съдби“, еп.73, 74:Халил попада в капан на Дюндар – какво ще се случи

Преплетени съдби, еп.72: Бирсен се изправя срещу Йълмаз за първи път в живота си

„Преплетени съдби“, еп. 71: „Аз знам, коя е дъщерята на Али Фуат, но…“

„Преплетени съдби“, еп. 70: Йълмаз отново манипулира Фериде – какво ще се случи