Актуално Какво ще се случи...

Преплетени съдби, еп. 43: Зейнеп разбира къде е Халил и отива там...

Добави коментар

Зейнеп е решена да разбере къде е отишъл Халил, след като я е оставил. Тя го намира в зала за незаконни боеве, където се бие в мач на живот и смърт. Зейнеп е шокирана от това, което вижда, и разочарована си тръгва. Какво ще направи Халил? Вижте какво ще се случи в еп 43 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 28 февруари 2024 по Diema Family.

В епизод 42 на турския сериал „Преплетени съдби“ Единствено Фунда знае къде е Халил, но дали ще каже на Зейнеп? Зейнеп е решена да намери Халил и да го убеди да се върне. Серай е ядосана на Юсуф, че е марионетка в ръцете на Йълмаз.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 43 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 28 февруари 2024 по Diema Family.

Зейнеп моли Али Фуат за помощ да намери Халил.

Йълмаз се запознава с Кадер и е заинтригуван от нея.

Зейнеп е решена да разбере къде е отишъл Халил, след като я е оставил. Тя го намира в зала за незаконни боеве, където се бие в мач на живот и смърт. Зейнеп е шокирана от това, което вижда, и разочарована си тръгва. Какво ще направи Халил?

Бирсен вижда Фериде да гледа в телефона си.

-Фериде, аз ти казах! Виж той не ти се обажда! Ти трябваше вчера да си тръгнеш с него.

-Аз да не гледам, дали ми е звънял? – засяга се Фериде.-Стана ми скучно, затова гледам някои неща на телефона. А и той да прави каквото иска! Трябваше да помисли за това когато ме измъчваше. Вместо да ми даваш съвети направи така, че бившият ти да не се навърта наоколо.

-Замълчи, Серай ще чуе!

-Серай да не чуе? На него само му остава да дойде да изпие по едно кафе с нас! Защо да не чуе Серай.

-Ти защо не искаш да разбереш, че между нас нищо няма! Моля те, не ме карай да съжалявам за това, което ти казах! Ако кажеш нещо на татко, никога няма да ти простя, Фериде!

-Да не съм малко дете! Боже, Боже!

Бирсен излиза от стаята.

„Не ми се обаждаш? Добре! Ти сам ще дойдеш при мен!“ – мисли си Фериде и продължава да гледа в телефона си.

В същото време Бирсен вижда чичо си Тургут да излиза от дома на Халил и веднага излиза на вън. Тя го пита, дали се е чул Халил. Той ѝ отговаря, че няколко пъти се е опитал да се свърже с него, но телефонът му е изключен. Тургут пита Бирсен, дали знае къде може да е отишъл.

-Хайде, дъще да отидем да разпитаме! – предлага Тургут.

-Чичо, къде ще ходим, а и Халил сам си тръгна. Аз искам само да знам, дали е добре – казва Бирсен и вижда, че баща ѝ се задава по-улицата.

-Добре, по-късно ще продължим, дъще! – казва Тургут.

-Така продължавай, всичко прави на обратно! – казва му Йълмаз. Тургут го отминава без да му каже нищо.

-Бирсен, ако го видиш още един път, няма да говориш с него! Хайде, влизай да ми сложиш да ям!

Йълмаз влиза вътре и пита Фериде, дали снощи е разбрала нещо от Бирсен за бившият ѝ.

-Татко… Виж… Той е намерил кака на гробището. Предложил ѝ да се оженят, но кака е отказала – разказва всичко Фериде, за което беше обещала на сестра си да не казва на баща им.

Али Фуат си спомня думите на Джем, който му каза да държи Зейнеп по-далече от работите си, ако не иска тя да пострада. Али решава да се обади на Зейнеп и точно в този момент тя идва при него. Той ѝ съобщава, че ще се откаже от делото. Зейнеп не е съгласна с него и му казва, че е говорила с адвокат Левент и му е заявила, че ще продължи делото.

-За това, което си говорихме в чифлика, вие повярвахте ли ми, че не съм виновен? - пита Али.

-Не съм уверена, но се доверявам на чувствата си! Аз ще продължа при едно условие. Ако вие продължите делото!

-Аз нямам друг избор, след като вие сте ми повярвали! Разбира се, че ще продължа!

Действието се връща назад в миналото. Халил тренира в залата, но след малко идва един младеж и му казва, че майка му е дошла. Халил ядосан пита майка си, какво прави тук, а Дженет го пита, що за място е това. Халил ядосан я вкарва вътре.

-Що за място е това? С какво се занимавате тук, синко?

-Виж, мен тук ме бият! Бият! От сутрин до вечер! – крещи ядосан Халил. -Защо си изненадана г-жо Дженет, нима не си свикнала с това? Довечера има мач, ако искаш ела и виж! Те ме бият и аз тях! Също като Йълмаз и аз!

-Аз заради това ли те родих?! Затова ли жертвах себе си? Затова ли избяга, за да се спасиш от оня живот! – крещи ядосана Дженет.

-Аз се спасих! Виж това е моето спасение! - крещи Халил.

-По-добре да не бях идвала тук! Да бях ослепяла, за да не те видя така! Как не те е срам, Халил!

-Аз не съм вече Халил, а Хвърчилото, мамо! Аз сега се намирам там някъде в небето и от там гледам на всичко! На мен тук ми харесва, а сега си върви от тук!

Дженет си тръгва, като се държи за сърцето. Халил си облича якето и хуква след майка си. Дженет припада на улицата.

-Мамо! – навежда се Халил.

Действието се връща в настоящето. Зейнеп пуска съобщението от Халил на Али Фуат.

-Мен малко ме е срам да ви дам да чуете това, но семейството ми не приема много добре Халил, затова не знаех към кой друг да се обърна за помощ.

-Ако бъда честен, щях да се разстроя, ако бяхте избрали някой друг!

-Аз не го забелязах, когато го чух първи път, но след това чух страничен глас. – казва Зейнеп и пуска точно този момент „Хвърчило започваме!“. -Къде може да е отишъл Халил?

-Аз се сещам за няколко места.

-И къде са те?

-Първо трябва да се убедя в това! Дайте ми малко време! Не се притеснявайте, ще ви намеря Халил!

Зейнеп тръгва да става и на пода вижда очилата. Тя ги вдига и казва, че някой си е изпуснал очилата и добавя, че баща ѝ има същите очила. Али обяснява, че сутринната е имал среща с един клиент и явно той си ги е изпуснал, но той отново ще се види с него и ще му ги даде.

Действието прескача. Али Фуат отива при Халил и забелязва, че той си е купил нова sim карта за телефон.

-Ти нова sim карта си си купил, за да разстроиш още повече момичето? – пита Али.

-Ти не се бъркай в тази работа!

-Вече се намесих! Зейнеп днес дойде при мен и поиска помощ, за да те намеря, разбираш ли?

-Какво са твоите проблеми?

-Аз те предупредих да не разстройваш това момиче!

-Това което става между нас със Зейнеп засяга само нас, никой друг!

-Тя много се страхува, че нещо ще ти се случи! Ти не разбираш ли, колко много те обича?!

-Не повече от мен! Бъди уверен!

-Така ли я обичаш? – пита Али Фуат като има предвид къде живее и с какво се занимава. Халил го пита, дали той не е постъпвал така, не се е ли отказал от човека, който е обичал.

-Чуй ме, ти изгори моста и я остави в огъня! Вземи решение или си признай, че си постъпил глупаво! Отиди при нея и я прегърни! Ако не може да направиш това, то също се хвърли в огъня, защото не може да я оставиш в това състояние! – казва Али Фуат и си тръгва.

Действието се пренася в дюкяна на Йълмаз, който казва на Юсуф, че днес ще ходи да му поръча са му ушият костюм, защото той е вече мъж и трябва да изглежда като такъв. Юсуф му казва, че снощи е направил така както той му е казал и когато майка му и сестра му са спали, той име прегледал телефоните, но никой нито е звънял, нито им е писал.

Сутринта Халил се обажда на Зейнеп и ѝ казва, че я чака пред дома ѝ. Зейнеп бързо скача от леглото си, намята халата си и излиза навън. Виждайки Халил тя силно го прегръща.

-Много ми липсваше! – признава му тя. -Ти нали повече няма да си тръгнеш?

Халил мълчи.

Действието прескача. Зейнеп и Халил седят на пейка край морето.

-Защо постъпваш така с нас? – пита Зейнеп.

-Аз мислех, че ще се справя, но сгреших. За мен няма утре, Зейнеп!

-Моля те не говори така!

-Аз ще те завлека с мен в ямата.

-Ти въобще ли не ме обичаш?

-Какво означава това? Нима не виждаш, че умирим!

-Тогава защо постъпваш така с нас? – пита плачейки Зейнеп.

-Зейнеп, не плачи, моля те!

-Проблемът не е в детето, мама винаги казва, че проблемът е в учителя. Ние също можем да се справим, аз мога да те науча теб, ние заедно ще се научим!

-Зейнеп, няма да ти стигнат силите! Ти няма да искаш да се занимаваш с мен!

-Не ще се занимавам, аз съм упорита! Халил, много те обичам!

-И аз те обичам, но трябва да продължа, какво друго да правя? Ти също, Зейнеп!

-Халил, аз ще бъда тази, която ти поискаш!

Халил хваща Зейнеп за ръката и казва: -Адвокат Зейнеп Йондер! Мисля, че така е най-добре! Ти продължавай така!

Халил пуска ръката на Зейнеп и си тръгва.

Действието се връща в миналото. Халил е в болницата, където е завел майка си, която припадна на улицата след скандала между тях двамата. Медицинската сестра излиза от стаята и казва на Халил, че майка му го вика да влезе.

Халил влиза и пита майка си, защо не му е казала, че е болна. Дженет му отговаря, че нищо ѝ няма, и да не обръща внимание на думите на лекаря, понякога просто ѝ е трудно да диша и толкова.

-Заради мен, нали? – пита Халил.

-Защо заради теб сине? Ако теб те няма, аз по-добре да умра! Няма да издържа, ако теб те няма! Моля те, обещай ми, че повече няма да отидеш там, защото там не ти е мястото, нали?

-Тогава и ти ще ми обещаеш, че няма да умреш!

-Аз ще надживея и теб!

-Точно така, г-жо Дженет! Ако умреш споразумението ни ще се наруши! Ти не се притеснявай за мен, аз свалих хвърчилото и го прибрах!

Дженет прегръща сина си.

Действието се връща в настоящето. Йълмаз пътува в автобуса, когато до него сяда една жена и започва да рови в чантата си за портфейла, за да плати билета си. Жената обяснява, че явно като е сменяла чантата си е забравила да сложи портфейла си. Йълмаз ѝ казва да не се притеснява и вади пари от джоба си и плаща билета на жената.

Жената го пита, какво е станало с ръката. Йълмаз ѝ отговаря, че малко недоразумение, но тази седмица ще му махнат гипса. Жената благодари на Йълмаз за жеста и слиза на следващата спирка. Качва се един мъж, който моли Йълмаз да си вземе чанта. Йълмаз поглежда и вижда, че жената си е забравила чантата. Той казва на шофьора да отвори вратите, защото също ще слезе.

Жената се обажда на телефона си, който е в чантата. Йълмаз ѝ вдига и ѝ казва, че той е слязъл след нея и я пита, какво да направят, че да ѝ предаде чантата. Жената му обяснява, че в момента не може да излезе, защото се грижи за човек на легло, но живее близо до спирката и се показва на прозореца и маха на Йълмаз с ръка.

Йълмаз се приближава до къщата и на нея чете „Къщата на Джанет“.

Жената излиза от къщата и се извинява, че го е притеснила. Тя взема чантата си.

-Ние не се запознахме? – пита жената.

-Аз съм Йълмаз, продавачът на кадаиф, така ми викат.

-Така ли? Аз много обичам кадаиф! А, аз съм Кадер.

Действието се пренася във вечерта в залата за незаконни боеве.

-Готвили сте за боя на годината? От тук ще излезе жив само един от вас! – крещи някакъв младеж.

Халил се подготвя за боя, а при него скандирайки: „Хвърчилото, хвърчилото!“ влиза Фунда. Халил ѝ казва да престане, а тя му казва, че хората отвън така крещя.

Зейнеп се обажда на Али Фуат и му казва, че трябва да разбере, къде е отишъл Халил.

-Халил не идва ли при теб? – пита Али.

-Идва! Говорихме, но аз трябва да знам, къде е отишъл след като ме остави!

-Зейнеп не трябва!

-Не, аз съм длъжна!

-Ти няма да издържиш на това, което ще видиш, дъще!

-По-друг начин не мога да се разделя с него!

Действието прескача. Зейнеп влиза в залата за незаконни боеве. Тя е шокирана. Халил я вижда, а Зейнеп разочарована си тръгва.

Халил оставя противникът му да го нокаутира.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп.75: Зейнеп започва да подозира Халил! – какво ще се случи

„Преплетени съдби“, еп.73, 74:Халил попада в капан на Дюндар – какво ще се случи

Преплетени съдби, еп.72: Бирсен се изправя срещу Йълмаз за първи път в живота си

„Преплетени съдби“, еп. 71: „Аз знам, коя е дъщерята на Али Фуат, но…“

„Преплетени съдби“, еп. 70: Йълмаз отново манипулира Фериде – какво ще се случи