Актуално Какво ще се случи...

„Преплетени съдби“, еп. 29 и 30 Халил е тежко ранен. – какво ще случи...

Добави коментар

Животът на Али Фуат е в голяма опасност, но благодарение на Халил се спасява по чудо. Младежът го прикрива от куршумите и е тежко ранено.Вижте какво ще се случи в еп. 29 и 30 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 8 и 9 февруари 2024 по Diema Family.

В епизод 27 и 28 на турския сериал „Преплетени съдби“ Внезапното неразположение на Фериде поставя в затруднено положение Зейнеп, която иска да изясни въпроса с кърпата за глава на Джанет. Поне докато отмине опасността от спонтанен аборт, тя ще трябва да отложи натиска, който оказва върху Къванч и Фериде. След неочакваната молба за помощ от Къванч, Халил и Бирсен отиват в къщата на Фериде.

НА КРАТКО какво се случва в еп. 29 и 30 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 8 и 9 февруари 2024 по Diema Family.

Халил и Берсен отиват в дома на Фериде, а причината за това е внезапната покана от страна на Киванч. Тази нощ има неочаквани изненади за всеки от героите. За някого това ще бъде часът на равносметката, а някой ще получи възможност да оправи нещата. Но всички планове са нарушени, след като се появява Йълмаз.

В крайна сметка всичко води до това, че трите деца на Дженет не могат да се помирят.

Халил се чувства много самотен и само споменът за Дженет стопля душата му

Животът на Али Фуат е в голяма опасност, но благодарение на Халил се спасява по чудо. Младежът го прикрива от куршумите и е тежко ранено.

Епизод 29: Фериде се ядосва на сестра си, че е дошла с Халил и ѝ казва да му каже да си ходи.

-Фериде, нима не познаваш брат ни?! Едва го накарах да ни докара, ще стане проблем ще побеснее, знаеш!
-Лекарката каза, без стрес, но нали не познава близките ми!

Бирсен ѝ казва да бъде търпелива, защото Къванч утре ще се прибере, а те ще си тръгнат, а и Халил няма да дойде, да се качи при нея.

В същото време Халил е на скалата, на която са намерили с Бирсен майка му, като деца, когато Фериде си тръгна с Йълмаз… Явно е обмисляла да се самоубие…

Бирсен излиза и намира брат си на същата тази скала и го моли да се прибират.
-Како, тя как е купила къщата?
-Сега не е времето да мислиш за това!
-Те двамата убиха майка ми, а сега иска да роди дете в тази къща!

Бирсен му отговаря, че нещата са различни, а той ѝ казва да помисли и да проумее най-накрая нещата.

Халил побеснял се качва в спалнята на Фериде. Тя го заплашва, че ще се обади на Къванч, а Халил ѝ казва да го направи, защото иска да му покаже всяко кътче из района… „Тук предаде майка… Тук насъска татко…“.

Бирсен се кара и на двамата! Халил казва, че я оставя само заради детето, но все още не е приключил.

-Във вас има ли капчица човечност? – пита Фериде.
-Какво да направя, децата на лудия Йълмаз сме такива! – отговаря Бирсен. -Хайде почивай си!

Зейнеп се обажда на Фериде, но тя ѝ затваря, но Зейнеп няма намерение да се отказва.

Джанер казва на Зейнеп, че е говорил с Халил, но е бил малко незаинтересован и мисли, че може да се откаже от делото, заради него.

Вечерта Бирсен предлага на Халил да вечерят тримата като в доброто старо време, когато майка им е била жива. Халил отива и взема Фериде на ръце и я носи в хола на масата, която е сложила Бирсен.

-Като беше малка, Халил те носеше на гръб, спомняш си нали? – пита Бирсен и ги моли да се нахранят спокойно.

Бирсен казва, че докато Халил я е носил по-стълбите си е спомнила за червените кожени обувки, които баща им е донесъл за Фериде.

-Да спомням си, тя получаваше обувки, а аз наказание! – отговаря Халил.

Действието се връща назад. Йълмаз донася красиви червени лачени обувки за Ферди, които да носи само един ден вкъщи, а след това ще ги върне, но Ферди много иска да покаже обувките си в училище.

-Много ли искаш да ги носиш? – пита Халили. Фериде кима с глава.
-Халил, чуй ме, ако татко научи ще те убие – отвръща Бирсен.
- Няма! -отговаря той.

Деветгодишният Халил носи шестгодишната си сестра на гърба си до училище, за да не докосват краката ѝ земята. Вкъщи той е жестоко пребит, когато Фериде казва на баща им, че обувките са мръсни, заради Халил.

Действието се връща в настоящето.

-Сега имам куп червени обувки! – казва Фериде.
-Но, не и батко, който да те носи! – отбелязва Халил.

Халил отново подхваща темата за смъртта на майка им. Той вади телефона си и показва снимката на майка и ги пита, дали нещо не забелязват. Бирсен го моли да си прибере телефона.

-Вижте, мама е без шамия! Само аз ли го забелязвам!
-Како, отново ми прилоша! – казва Фериде. Бирсен я придружава да си легне на дивана.

В същото време Джанер е поканен от майката на Зейнеп на вечеря, която е поръчана от самия Джанер. На Зейнеп въобще не ѝ харесва това. Тя се ядосва на майка си, че е поканила Джанер без да ѝ каже. Майката на Зейнеп много харесва Джанер, а Зейнеп ядосан ѝ казва, че тя не изпитва към него нищо.

-Ако не се опиташ, как ще го харесаш? – пита Армаган.
-Мамо, повече недей да правиш, нищо без знанието ми! – бясна е Зейнеп.

В същото време Джанер предлага на бащата на Зейнеп да започне работа, като им помага в някой по-заплетени дела. Като дава пример, за делото, което Зейнеп е поела за наследство.

Действието се връща при децата на Дженет. Бирсен е направила чай за тримата. Халил поглежда към Фериде и ѝ предлага ако не е добре да я качи горе. Бирсен предлага да изгледат един филм. Халил се съгласява. Бирсен се връща назад и си спомня, как Халил е събрал пари, като е върнал стъклени бутилки и я е отвел на кино, дори ѝ е купил пуканки. Халил обещава, че ако Фериде не ги издаде на баща им, ще я доведе отново на кино.

-Батко, много те обичам! – казва малката Фериде и прегръща брат си!

Действието се връща в настоящето. Фериде им казва, че малко ѝ е прилошало и ги моли да запалят лампите. Халил изпълнява желанието им. Фериде поглежда към телефона си и казва: -Вижте, адвокатката на батко се е снимала!

Халил поглежда в телефона на сестра си. Бирсен също иска да види и пита, дали Джанер и Зейнеп са заедно.

-Ти, откъде познаваш този тип? – пита Халил.
-А, той е адвокат! – отговаря Фериде.
-Ето, че адвокатката се забавлява! Браво, засмяна е! -отговаря Хали, които идва сдържа ревността си и излиза да се разходи в двора.

В двора Халил получава съобщение от Джанер, в което му благодари за съвета.

Действието прескача. Зейнеп изпраща Джанер и му заявява:

-Много трудно може да се случи, това между нас, което си представяш!
-Добре тогава и аз ще говоря открито! Сигурно си изпитала нещо към него, но това няма да ми повлияе и ще го приема като свършен факт и с времето ще отмине, ще изчезне, и така ще си с друга нагласа. Ще ме опознаеш и изградиш мнение! Искам само една нещо, докато си наблизо, да не страниш или пък да опитаме!
-Единственото, което ни свързва е работа, нека да остане така! Моля те, не настоявай!

Фериде и Бирсен наблюдават Халил през прозореца, който ядосан ходи напред назад.

-Не мога да го разбера, защо излезе в този студ? – пита Фериде.
-Май изпитва нещо към адвокатката – отговаря Бирсен.
-Шегуваш се?!
-Не истина е! Веднъж ги чух да си говорят по-телефона. Така мисля! А и виж го, не влиза стои отвън!

Епизод 30: Действието продължава от предния епизод. Бирсен и Фериде все още обсъждат Халил, който все още е отвън на студа. Фериде припомня на сестра си, как Халил като дете се е влюбил в едно момиче от неговия клас, и как те с майка им са ходили да го търсят. Намерили са Халил пред къщата на същото момиче. Халил бил много притеснен, защото се е скарал с момичето, а то му е казало, че повече няма да му говори. Джанет го уверява, че утре ще се сдобрят и четиримата си тръгват.

-Гюл Бахар ли се казваше, забравила съм – казва Бирсен.
-Беше грозотилище, как можеше да се влюби! – отвръща Фериде.

В този момент Халил влиза и им казва, че ще си ляга. Бирсен отговаря, че е оправила леглата и предлага на брат си да помогнат на Фериде. Халил взема сестра си на ръце и качва на втория етаж и слага на леглото.

Действието прескача на следващия ден в прокуратурата, където Зейнеп и адвоката на Йълмаз чакат да разберат резултатите от експертизата. Двамата влизат при прокурора.

„Анализът от пробата на Дженет Текин не установи съвпадение.“ – прочита Зейнеп.

Действието прескача. Зейнеп е в колата си и се обажда на Къванч, като му съобщава, че експертизата от килима е показала, че кръвта е на Йълмаз, защото другите проби са били компрометирани… Зейнеп моли Къванч да се видят в офиса, защото има предложение към него, с което иска да предпази съпругата му. Той се съгласява.

Действието прескача в дюкяна на Йълмаз, където адвокатът се обажда на Йълмъз.

-Има 7% замърсяване на пробите и са установени като компрометирани – казва адвоката.
-Какво говориш адвокате, давай на разбираем език?!
-С други думи късметът ти се усмихна и този път и те измъкна г-н Йълмаз! Да ти е честито, вече няма съмнения относно твоя случай и обвиненията са снети!

Щастлив Йълмаз пита Юсуф, къде е майка му да го обвини, че е убил баба му. Юсуф му казва, че от баба му е разбрал, че е отишла при леля му Фериде.

-Ех, мили боже, Фериде е до вилата в планината, а майка ти как е стигнала там?
-Не знам, дядо!

Действието се пренася на вилата. Халил, Фериде и Бирсен закусват, а Фериде пита брат си, дали се е чул с адвокатката, дали са готови резултатите. Той отговаря, че не се е чул. Фериде предлага да се обади на адвоката на баща им. Халил е съгласен. Бирсен ги моли първо да закусят и след това да разберат резултата.

Тримата споделят, че са доволни, че са се срещнали тук и са заедно като преди...

В този момент във вилата пристига Йълмаз. Халил му отваря вратата изненадан.

-Започнали сте празненствата без мен, а? – пита Йълмаз, като блъска ръката на Халил от бравата на врата и затваря вратата.
-Татко?! Не знаех, че ще идваш! – изненадана Фериде скача от масата.
-Реших да бъде изненада! Има семейно събиране, а аз защо не знам? – пита той.
-Фериде, този откъде знае за къщата? – пита Халил.
-Защо да не знам, къщата е на дъщеря ми! – отговаря Йълмаз.
-Ти какво си направила, похвали се за придобивката, а той ти честити, така ли? Как не те е срам! – избухва Халил.
-Я стои по-далече от дъщеря ми, какво търсите тук, а Бирсен? Вие съюзихте ли се? – пита Йълмъз.
-Що за човек си ти? Не ти ли свърши отровата?! Зарови майка и нас ли искаш да заровиш?! – пита Халил.
-Не ми прави сцени! Не прави сцени! Защото резултатите ме изкараха чист! – заявява Йълмаз. -Пак съм чист и с вдигната глава! – крещи Йълмаз гордо. Халил е шокиран. -Ето така, така ще ме гледаш! Каза, че я бия, че я тормозя, а какво стана, г-н Халил?

Халил бесен се втурва към Йълмаз, а Бирсен се опитва да го спре.

-Изгони ги тези, изгони ги Фериде! – заповядва Йълмаз на дъщеря си. -Изгони и двамата от дома си, тези само унищожават!
-Батко… тръгвайте…. Вземи кака и си тръгвайте – казва Фериде.
-Привързаността ти беше до тук, докато дойде баща ти! – разочарован казва Халил и излиза. Фериде се обръща с гръб и не спира да плаче. Бирсен си взема палтото и чантата и без да каже нищо също тръгва след брат си.

Ейлюл идва в кабинета на Зейнеп и ѝ казва, че Къванч е дошъл и я чака в кабинета си.

Къванч направо пита Зейнеп, как смята да предпази жена му. Зейнеп му показва снимката, която Къванч сподели в социалните мрежи и му казва, да я погледне внимателно, защото това, което е окачено зад Фериде може да е шамията на Джанет, която липсва. Къванч казва, че това са глупости. Зейнеп му казва, че след като не му вярва ще му разкаже предисторията на вилата, защо е купена, какво е преживяла там Дженет.

Халил казва на Бирсен, че сама е видяла, че нещата не са се променила, макар че и той си е помислил за миг, че е възможно. Краят им е винаги еднакъв и след това се чудят как да покрият раните си.

-Щастието в онази къща, винаги трае ден, не повече! - казва Бирсен.

Действието се връща във вилата. Йълмаз се чуди защо Бирсен и Халил са дошли при Фериде, точно когато са излезли резултатите. Той е много притеснен, какво са намислили. Тогава Фериде му признава, че е бременна и ще има дете.

-Какво?! Ще ставаш дядо! Вчера прокървих и Къванч предложи да извикам кака за компания, защото той има работа.
-Дядо ли?! Боже ще имам внуче от теб! – радостен Йълмаз прегръща дъщеря си. -Нали ти разказах за ползите и вредите от брака, а ти си го сметнала толкова добре, че мъжът ти цял живот ще ти бъде длъжен!

Фериде прегръща баща си, но не е щастлива от това, което чува…

Действието се пренася в офиса на Къванч, където Зейнеп му е разказала всичко, а Къванч не може да повярва. Зейнеп му отговаря, че ако не ѝ вярва да попита жена си.

Зейнеп му казва, че с едно обаждане може да прати полиция в дома ѝ, защото единствената улика може да е шамията.

-Фериде е бременна, няма да стане! Видя в какво състояние е, не застрашавай бебето!

Зейнеп го уверява, че Фериде и бебето няма да пострадат и го моли за помощ.

Действието прескача. Къванч пътува към вилата и си спомня за разговора си с Фериде, която го питаше, дали е видял чантата ѝ. Къванч веднага спира и взема чантата на жена си от задната седалка, отваря я и… там е шамията на Дженет, за която говореше Зейнеп.

Действието се пренася пред заведението, където Халил е охрана. Али Фуат влиза в него. Той сяда на една маса и си поръчва кафе, като през прозореца наблюдава Халил.

Зейнеп се обажда на Али Фуат.

-Здравейте, г-н Фуат, отидохте ли на срещата?
-Да, тук съм където ми казахте да ги повикам!
-Добре тогава, доскоро!

Али Фуат вика сервитьора и му казва да почерпи от негово име охраната отвън с по едно кафе. Халил благодари с жест на Али Фуат за кафето.

След малко в заведението пристига адвокат Левент, който беше адвокат на Йълмаз, но този път с човека, срещу който Али Фуат иска да заведе дело, за да получи наследството си.

Халил пита един от колегите си, кои са тези, а той му отговаря посредници.

Действието се пренася във ВИП стаята в ресторанта. Али Фуат се запознава с адвокат Левент и разбираме, че другият човек се казва Дуфан, който явно се познава с Али Фута, защото го поздравява, че са го освободили от затвора.

В същото време Зейнеп пристига пред ресторанта. Виждайки Халил тя го пита, защо не ѝ вдига, защото тя много пъти се е опитала да му се обади.

-Не сметнах за нужно да ти вдигна, без това разбрах резултатите! – отговаря Халил.
-Ти, защо се надуваш така? – пита Зейнеп.
-Не е нищо лично! Заповядайте, колегите ще ви съдействат! – казва Халил.
-Добре, сега имам среща, но след това ще поговорим! – отвръща Зейнеп.
-Няма нужда да говорим!
-Резултатите не са по-вкуса ни и се притеснявам да не постъпиш глупаво! Удряш, трошиш и чупиш… неща, които са ти присъщи!
-Сериозно?! Такъв ли съм наистина?! Само това ли видя у мен?
-Що за отношение е това?!
-Такова е за тези, които отстъпват! Аз не мога да мълча и крия, говоря директно!

Зейнеп не му отговаря, а влиза в ресторанта.

Действието се пренася във ВИП стаята на ресторанта.

-Сефер, брат ви ме помоли за услуга, защото е разбрал, че искате да заведете дело за наследство. Той иска да се споразумеете, защо съдебната зала е мястото, което иска да избегне, защото сте фамилия с авторитет и не е полезно да се разчува! – казва Дуфан.
-Няма нищо не редно! Смъртта е сигурна! Наследството е право! Нали така?! – отвръща Али.

В този момент пристига Зейнеп. Дуфан пита, коя е тази госпожа.

-Дуфан, да ти представя г-жа Зейнеп Йондер! – казва Левент.-Предполагам, че г-н Али я е наел.

Зейнеп ги подканя да седнат.

Дуфан казва на Али, че той е свикнал да бъде герой в пресата, но брат му не е и той няма право да го притиска след 27 години. Левент моли Дуфан да се успокои и казва на Али Фуат, че преди да почине, баща му е прехвърлил имуществото си на другите си деца.

Зейнеп се намесва и казва, че може да се е случило при други обстоятелства и бащата на Али да е бил болен или умът му засегнат и ако не докажат обратното, не може да докажат, че имуществото е тяхно.

Али Фуат е категоричен, че с адвокатката си е готов да стигне до края! Дуфан предлага да се споразумеят. Али го пита, какво ще стане, ако не приеме.

-Тогава ще кажа следното, този човек обича приключения, тогава се готви за изненади! – отговаря Дуфан.
-Добре, добре предай му да не се бой, защото от страха полза няма! – казва Али Фуат и си тръгва със Зейнеп.

Дуфан се обажда на някого и му нарежда да действат.

В същото време Али Фуат моли Зейнеп да не постъпва така, защото може да е опасно. Зейнеп му казва, че ако иска тя да води делото му, трябва да му се довери.

В същото време на Халил му прави впечатление един автомобил, който стои срещу заведението. Той вижда, че задното стъкло се отваря и от там се показва дулото на пистолет.

-Залегнете! – крещи Халил и предпазва с тялото си Али Фуат.

Чуват се няколко изстрела….

Ранен ли е Халил?

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп.90 - какво ще се случи на ФИНАЛА…

„Преплетени съдби“, еп.89: Йълмаз е сам и отчаян… - какво ще се случи

„Преплетени съдби“, еп.88: Единствената надежда на Йълмаз остава Фериде!

„Преплетени съдби“, еп.87: Халил и Зейнеп казват на Йълмаз, че Кадер е жива

„Преплетени съдби“, еп. 86: Фериде разбира, че Кадер е жива!