Актуално Какво ще се случи...

„Преплетени съдби“, еп.82: Халил приема предложението на Дюндар...

Добави коментар

Следвайки съвета на Джем, Халил кара Дюндар да си мисли, че няма търпение да се ожени, защото е хвърлил око на богатството му. Тогава Дюндар се отказва от плана за брак, но Сабах не го прави, защото тя си има собствен план. Зейнеп ревнува и не иска Халил да има нищо общо със Сабах. Вижте какво ще се случи в еп. 82 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате всяка делнична вечер от 22:00 часа по Diema Family.

В епизод 81 на турския сериал „Преплетени съдби“ Дюндар предлага на Халил да се ожени за дъщеря му, а Сабах съобщава за това на Зейнеп. Как ще реагира Зейнеп? Ще приеме ли Халил?

НА КРАТКО какво се случва в еп. 82 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате всяка делнична вечер от 22:00 часа по Diema Family.

Следвайки съвета на Джем, Халил кара Дюндар да си мисли, че няма търпение да се ожени, защото е хвърлил око на богатството му. Тогава Дюндар се отказва от плана за брак, но Сабах не го прави, защото си има свой собствен план.

Зейнеп ревнува и не иска Халил да има нищо общо със Сабах.

Действието продължава от предния епизод Сабах отива при Зейнеп и ѝ разкрива, че баща ѝ иска да я омъжи за Халил, защото той иска 51%, които е дал на Халил от бизнеса с хотела да останат в семейството.

-Какво? – изненадана е Зейнеп.

-Ако Халил наистина го интересуват парите, то той няма да се откаже! Но, той и на мен не може да откаже! Надявам се, че и ти не си против?! Дойдох да ти кажа за това! Не искам на никой да вземам гаджето!

(-Стига! – крещи Зейнеп, става и хваща Сабах за ръка. -Ти знаеш, коя съм аз? Дъщерята на Али Фуат! Аз съм Салкъм Горели! Чуй ме, внимателно! Ти ще се държиш по-далече от Халил! Разбра ли ме?! Само да не си разбрала ще видиш какво ще направя с теб! ) - Зейнеп си представя, че казва това на Сабах.

-Ти, май не се ядосваш – отбелязва Сабах.

-А защо трябва да се ядосвам? Желая щастие! Аз нямам никаква работа с Халил! Но, след като си дошла до тук и ми разказа това, ще ти дам един съвет! Ти преди малко каза, че Халил за нищо няма да се откаже от парите. Правилно! Халил няма да се откаже от парите! Но, май ти каза и нещо друго. Това, че Халил няма да се откаже от теб! Но, тук много грешиш!

-Защо?

-Халил няма шанс да те погледне и да ти каже „да“! Тук много ще се обърка. Защото, в такива ситуации… -Зейнеп става и отваря вратата на Сабах…. Обезателно му показвай банковата си сметка.

Сабах без каже нищо си тръгва и е стресната от трясъка, с който Зейнеп затваря вратата на кабинета си.

-Беше достатъчно да ми кажеш, че на Халил не му пука за мен! Маниячка! – говори си сама Сабах.

-Не, ще запазя спокойствие! – казва си от другата страна на вратата Зейнеп. -Халил, сега всичко ще ми обясни! – Зейнеп взема телефона, за да му се обади, но се отказва, защото и без нея, той си има куп проблеми.

В същото време Къванч докарва Фериде в къщата на Йълмаз. Вижда ги Тургут и пита Къванч, какво става? Къванч му отговаря, че Фериде иска да бъде близо до семейството си и ще поживее тук за определено време. Фериде иска да влезе в къщата на Халил, но Тургут ѝ напомня, че къщата на баща ѝ е отсреща.

Бирсен, която е с Кадер в дома на Халил, чува, че нещо става долу и поглежда през прозореца. Тя казва на Кадер, че Бирсен май иска да дойде тук. Кадер се досеща, че сигурно Йълмаз я е изпратил и притеснена добавя, че може да подозират нещо.

В същото време Фериде пита чичо си Тургут, къде е Халил, а той ѝ казва да му се обади, но сигурна ще се върне довечера. Фериде решава да влезе в къщата на баща си.

Тургит пита Къванч, какво става, а той му отговаря, че Фериде е била сама с баща си и той не знае какво ѝ е казал Йълмаз.

Къванч казва на Фериде, че ще се видят довечера.

-Как? -пита тя.

-Ти искаш да си със семейството си, а аз с теб! – отговаря Къванч, а Фериде щастлива го прегръща.

Тургит се качва при Бирсен и Кадер и им казва, че са смятали да преместят Кадер от тук, но Фериде им е объркала плановете.

Кадер моли Бирсен да не се ядосва на Фериде, защото чудовището Йълмаз я е смачкал като личност.

-Да не го обича, толкова е просто! – отговаря Бирсен. -Но, тя е, това което остана от мама, тя е моя сестра! Аз ще я защитя от баща ни, независимо от всичко! – казва Бирсен и отива при сестра си.

Халил отива при Дюндар и следва съвета на Джем, който го е посъветвал, че ако даде 51 процент от общият им бизнес, той ще реши проблема с Дюндар, но също така, за да се отърве от женитбата със Сабах, ще трябва да покаже на Дюндар, че няма търпение да се ожени, тъй като е хвърлил око на богатството му.

-Виж, не ме разбирай неправилно, но Сабах – е единственото ти дете, не е ли така?

-Да, а защо питаш?

-Е, как аз автоматично ставам твоето второ дете! За мен това е направо супер!

-Хъъъ… - замисля се Дюндар. -Знаеш ли, Халил, не трябва да решаваме всичко сами, трябва и със Сабах да говора. Знаеш ги днешните младежи, те сами приемат решения.

-Кой може да реши това, ако не ти партньоре? Аз напълно ти доверявам този въпрос!

-Разбира се, разбера се! Аз ще поговоря с дъщеря и непременно ще я уговоря! Тогава за не губим време и да ходим да уредим работата с процентите от бизнеса.

-Да, да!

-Значи, ще се видим, татенце!

-Разбира се, разбира се! – отговаря Дюндар.

Халил си тръгва и си мисли, ча само сърцето на Дюндар не е спряло, като е разбрал, че той е хвърлил око на парите му.

В същото време Дюндар си мисли, че никога няма да омъжи дъщеря си за Халил, защото този негодник е хвърлил око на богатството му. Той веднага се обажда на Сабах, за да се видят спешно.

Бирсен отива при Фериде и ѝ казва, че от чичо им е научила, че е дошла и я пита, дали няма някакви проблеми. Фериде ѝ казва, че днес е била при баща им, но той въобще не е изглеждал добре, гледал в нищо, все едно има някой пред него и си говори сам.

Фериде казва на сестра си, че се е държала лошо с нея, брат си и Сейран, но иска отново да бъдат семейство. Бирсен ѝ казва, че не може да откаже нейното прекрасно предложение. Фериде предлага да се съберат довечера всичко заедно у Халил.

Бирсен казва, че няма да стане, защото тя не е видяла дома ѝ и предлага на Фериде да се съберат у нея. Фериде се съгласява.

Бирсен ѝ признава, че не обича много Йълмаз, но нея много обича.

Дюндар казва на дъщеря си, че трябва да забрави за Халил, защото той ще им създаде проблеми, а той не иска това.

Сабах пита баща си какво е станало, че той е размислил.

-Той се оказа много по-алчен, отколкото съм аз! Той ще върши разни работи зад гърба ми, след като ми стане зет. Не, не става!

-Ще стане! – отвръща Сабах.

-Той е хвърлил око на богатството ми! Няма да стане! Виж, аз ще ти намеря богат и порядъчен мъж!

-Аз искам, Халил, татко!

-Няма да стане, Сабах! Ти ще ме слушаш!

-Този път няма!

Сабах ядосана си тръгва.

Сабах има свои собствени планове да заграби семейното богатство и предлага на Халил да обединят усилията си. Зейнеп ревнува и не иска Халил да има нищо общо със Сабах, но променя мнението си, когато научава, че Сабах има доказателства за невинността на Али Фуат.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп.90 - какво ще се случи на ФИНАЛА…

„Преплетени съдби“, еп.89: Йълмаз е сам и отчаян… - какво ще се случи

„Преплетени съдби“, еп.88: Единствената надежда на Йълмаз остава Фериде!

„Преплетени съдби“, еп.87: Халил и Зейнеп казват на Йълмаз, че Кадер е жива

„Преплетени съдби“, еп. 86: Фериде разбира, че Кадер е жива!