Актуално Какво ще се случи...

„Преплетени съдби“, еп. 79 -81: Дюндар предлага на Халил да се ожени за Сабах!

Добави коментар

Дюндар предлага на Халил да се ожени за дъщеря му, а Сабах съобщава за това на Зейнеп. Как ще реагира Зейнеп? Ще приеме ли Халил? Вижте какво ще се случи в еп. 79-81 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате всяка делнична вечер от 22:00 часа по Diema Family.

В епизод 78 на турския сериал „Преплетени съдби“ Фериде, която се опитва да докаже истинските намерения на Кадер пред баща си, проследява Кадер и я вижда на гроба на Солмаз. Кадер разбира и моли за помощ Халил, за да попречи на Фериде да предаде тази информация на Йълмаз.


НА КРАТКО какво се случва в еп. 79-81 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате всяка делнична вечер от 22:00 часа по Diema Family.

Джанер става адвокат на Йълмаз, като му казва, че има доказателства, че не е убил Кадер, но ще му помогне само ако му каже какво знае за Салкъм Горели.

Йълмаз моли Фериде да се приближи до Халил и да разбере коя е Салкъм.

Дюндар, който се съгласи Халил да притежава 51% от общия им бизнеса, но тъй като е много стиснат, иска парите да останат в семейството, като ожени дъщеря си Сабах за Халил. Сабах се съгласява, защото харесва Халил. Халил моли Джем за помощ, защото не знае как да се измъкне от тази каша.

Сабах съобщава на Зейнеп, че баща ѝ е предложил на Халил да се ожени за нея. Какво ще направи Зейнеп?

Епизод: 79-80 Зейнеп се сдобрява с Халил, когато научава за жертвата, която той е направил за нея. Дюндар Горели притиска Халил да му доведе Салкъм. Джем, със старите си връзки, помага на Халил, за да може да го излъже, че Салкъм е починала при инцидент преди 2 дни. Зейнеп е много разочарована от Джем, който я е излъгал, че Али Фуат е виновен, но Халил, въпреки че все още е ядосан на Джем, я кара да му прости и ѝ разказва как той му е помогнал да убеди Дюндар, че тя не е дъщеря на Али Фуат. Опитвайки се да докаже истинските намерения на Кадер пред баща си, Фериде проследява Кадер и я вижда да посещава гроба на Солмаз.

Научавайки от Фериде, че тя е сестрата на Солмаз, Йълмаз, който през последните няколко дни е халюцинира Джанет, се чувства напълно притиснат в ъгъла.

Йълмаз смята, че единственият изход от тази безизходица е да сложи край на живота на Кадер.

В последния момент Халил спасява Кадер. Той удря Йълмаз така, че той губи съзнание, след което го обвинява в убийството на Кадер.

Действието се пренася в къщата на Халил.

Кадер излаза от една от стоите и пита Халил, Зейнеп и Тургут, които се прибраха от вън, дали всичко е свършило.

-Свърши се! – казва Халил. -Ти, защо ме подведе така и не ми каза, че Йълмаз знае, че Солмаз ти е сестра?

-Ако ти бях казала, щеше да ме изведеш и Йълмаз да се отърве!

-Да, щях да те изведа, защото животът ти е по ценен!

-Тогава Йълмаз щеше да се отърве, а виж сега ще го тикнат в затвора!

-Ако не бях дошъл, можеше да те убие!

-Но, дойде!

Действието се връща назад. Кадер си спомня! Йълмаз се качва на тавана с нож в ръка и ѝ казва да предаде на Солмаз и Джанет, че ги поздравява и замахва с ножа, но Халил идва точно в този момент и ударя Йълмаз и той пада в безсъзнание на пода, но все пак, ножът на Йълмаз успява да нарани ръката на Кадер.

След това Халил сваля пияния Йълмаз, който е в безсъзнание в дневната и го слага на дивана. Кадер слага на пода ножа, с който Йълмаз се опита да я убие. Халил казва на Кадер, че за останалото той ще се погрижи, че ще остави следи от кръв в колата, за да изглежда така, че Йълмаз се е отървал от тяло ѝ. Кадер без да я види никой отива в къщата на Халил.

-Не ми остави друг избор, убиецо! Сега си поспи спокойно! Скоро ще започне кашмерът за теб! – казва Халил и излиза от къщата.

Действието се връща в настоящето. Тургут се притеснява, че Йълмаз може да си спомни какво е станало. Кадер казва, че Йълмаз си е бил пийнал, но тя за всеки случай ми е добавила нещо към питието и ще си мисли, че всичко това е сънувал.

-Да си спомни, каквото си иска! Защото каквото и да им каже ще изглежда, че ги лъже! Получи от собственото си лекарство! – казва Халил.

-Йълмаз ще лежи за убийството на Кадер! – отбелязва Тургут.

Халил им казва, че има по-голяма изненада, но Зейнеп трябва да му помогне. Зейнеп ги уверява, че Йълмаз ще си признае за всичко и за това как е убил Солмаз и как е тормозил дълги години и убил Джанет.

-Йълмаз, никога няма да си признае, дъще! – казва Тургит.

-Ще си признае, чичо, при това с подробности! Всичко сме измислили! – уверява Халил.

Зейнеп казва на Кадер да си почине, а призори ще я заведат на сигурно място.

-Добре, Халил, а когато всичко приключи ще ме заведете в родното ми място, за да умра там! Ти ми обеща Халил, нали? – припомня Кадар.

Йълмаз е арестувана и тъй като е бил пиян, когато се събужда, не си спомня нищо.

-Не съм го направил, кълна се! – казва Йълмаз когато го арестуват.

-Кажи го на прокурора! Какво направи с тялото? – пита полицая.

-Какво тяло, полицай, не знам нищо такова! Не бих убил и мравка, кълна се! – отговаря Йълмаз.

-Защо има кръв на задната седалка? По ключа също има кръв, а по ножа са вашите отпечатъци! Всичко е ясно?! Само тялото липсва – пита отново полицая.

-Не, полицай! Не си спомням какво е станало, моля ви пуснете ме! Не бих наранил и мравка, кълна ви се! – възразява Йълмаз, докато го качват в полицейската кола.

Идва Джанер пред дома на Йълмаз и пита един от хората, които са се събрали пред дома му, какво е станало.

-Лудият Йълмаз уби жена си! – отговаря мъжът.

Джанер е шокиран.

Действието се пренася в стаята за разпит, където на Йълмаз отново му се привижда Джанет, която го пита, защо е убил клетата жена, какво е искал от нея. Йълмаз отрича да го е направил.

-Сигурен ли си? – пита Джанет. -Не си спомняш! Отново си прекалил с чашките!

-Няма да лежа в затвора! Не мога! Няма да оживея!

-Няма защо да живееш, защото никой не те обича! Никой не те иска! Няма смисъл да живееш! Защо настояваш?

-Замълчи, спри вече! Не искам да чувам гласа ти! - говори си сам Йълмаз.

Полицаите, който го наблюдават през стъклото си казват един на друг, че Йълмаз се прави на луд, за да се отърве.

Действието се връща в къщата на Халил. Халил пита Зейнеп, кога ще отидат при Йълмаз.

-Ще почакаме, докато се уверим, че няма да се отърве! Така ще сме сигурни, че няма ад отхвърли предложението ни и тогава ще признае за всичко, което е сторил! По този начин ще изпълним завещанието на майка ти!

„Аз съм Дженет Текин. Дъщеря на Муса Акташ от село Дере. Съпруга на лудия Йълмаз. Майка на Бирсен, Халил и Фериде. Бях убита от собствения си съпруг. Причината за смъртта ми е съпругът ми Йълмаз Текин. Представете си, дори моята смърт беше безупречна…. Само ако знаехте колко време ми отне да умра….“

Действието прескача. Фериде казва на Къванч да кара по-бързо, защото не може да повярва, че баща ѝ е направил това. Къванч ѝ казва, че в колата ѝ има следи от кръв, по ключа в къщата, на ножа са отпечатъците на Йълмаз.

-Направи ще се побъркам! Какво следва сега? Ще вкарат татко в затвора ли? Докато е жив ли?

-Фериде, мъчно ти е за баща ти, а не ти ли е мъчно за мъртвата жена?

-Добре, хайде само побързай!

В този момент в затвора при Йълмаз пристига Джанер, който му казва, че той е неговият единствен шанс… и обещава да го измъкне от там.

-Как? – пита Йълмаз.

-Остави тази работа на мен! Но, ми разкаже какво е станало без да ме лъжеш.

Йълмаз поглежда към камерите в стаята и пита Джанер, дали не ги подслушват. Джанер го успокоява, че не, защото разговорът между адвоката и неговият клиент не може да се използва за доказателство в съда.

Йълмаз признава на Джанер, че само си спомня, че е отишъл при Кадер, он след това не си спомня какво е станало. Джанер го пита, дали е носел нож в ръката си. Йълмаз го потвърждава с кимане на глава. Джанер му казва, че в доклада, който е прочел е било написано, че в кръвта му е открит алкохол. Йълмаз казва, че нищо не си спомня.

-Ти ли уби, Кадер? – пита направо Джанер.

-Казах ти, че не помня!

-Качвал ли Кадер на задната седалка на колата на Фериде и къде си я изхвърлил?

- Казах ти, че не помня! – изнервя се Йълмаз. Джанер му казва да се успокой.

-Аз не съм го направил! Никога не съм убивал!

-Добре, а сега да преминем към договора. Ти спомняш ли, защо трябваше да ти дам 500 хиляди?

-Да!

-Ти ми каза, че знаеш нещо за дъщерята на Али Фуат.

-Разбира се, че знам! Аз знам, какво прави Халил!

-Аз ще ти дам повече от 500 хиляди. Твоята свобода.

-Измъкни ме от тук и веднага ще ти кажа, за това което зная!

Джанер му припомня, че Джанер определя правилата и като събере доказателства, за да го измъкне от затвора, ще дойде отново при него, а той трябва да му каже всичко, което знае за дъщерята на Али Фуат, а след това ще е свободен.

Йълмаз го пита, как да е сигурен, че той ще има доказателства, които ще го оневинят пред съда. Джанер му отговаря, че не трябва да се съмнява, защото вече има не малко доказателства и добавя:

-Ако искаш да си свободен, ако искаш да си тръгнеш от тук, то ще ми дадеш, това което искам!

Епизод 81: Действието се пренася в къщата на Халил. Бирсен казва на брат си, че много съжалява, че така лошо се е отнасяла с Кадер, толкова неща ѝ е наговорила.

-Добре, како. Откъде си могла да знаеш за това? Всичко мина!

-Аз много лошо се отнесох с нея, Халил! Много! – разкайва се Бирсен.

-Да, ти много лошо се държеше с нея! Съгласен съм с това! Ти беше много жестока! Но, следващият път няма да постъпиш така с нея! - Бирсен изненадана поглежда Халил, който ѝ се усмихва.

-Как така следващия път? – пита неразбираща Бирсен. В този момент Кадер влиза в стаята.

Бирсен е шокирана виждайки Кадер. Халил се опитва да успокой сестра си.

Бирсен разбира, че Кадер е сестра на Солмаз, а Халил ѝ казва, че те са решили, че Бирсен трябва да знае истината.

-А, ти откъде познаваше мама? Защото аз не те познавам? – пита Бирсен Кадер.

-И аз не ви познавах.

Действието се връща назад. Кадер си спомня как докато е била в болницата със сестра си, Джанет е дошла при тях и е казал, че е приятелка на Солмаз.

Джанет поздравява Солмаз, но тя не реагира. Тя пита, Кадер какво е станало с нея. Кадер ѝ отговаря, че преди 20 години е претърпяла инцидент и оттогава лежи така без да познава някой или разбира.

Действието се връща в настоящето и Кадер обяснява на Бирсен, че така се е запознала майка ѝ, а по-късно разбрала, че Йълмаз е причинил това на сестра ѝ.

Бирсен се извинява на Кадер, че така лошо се е държала с нея. Кадер ѝ отговаря, че тя е нямало откъде да знае всичко тава.

-Аз трябва да ти се извиня, Бирсен, защото трябваше да се държа лошо с теб, заради плана си.

-Кака Солмаз е живяла 20 години така, само защото искаше да ми помогне?! Тя е станала инвалид, тя е починала, заради мен! – обвинява се плачейки Бирсен.

-Бирсен, не говора тика! И майка ти се обвиняваше по същия начин! Кака не почина заради вас двете! Тя почина заради Йълмаз! Виж, кака е постъпила така, както постъпват добрите хора.

Дюндар, който се е съгласи Халил да притежава 51% от бизнеса с хотела, в който двамата са съдружници, но тъй като е много стиснат, иска да парите да останат в семейството, като ожени дъщеря си Сабах за Халил.

Дюндар казва за това на дъщеря си, а Сабах се съгласява, защото харесва Халил.

Докато разговаря с дъщеря си на Дюндар му се обажда и му казват, че ДНК теста е показал, че момичето, което е починало наистина е Салкъм Горели.

-Поздравявам те, татко или трябваше да ти изкажа съболезнованията си?

-Ох! Никой повече няма да иска богатството ми! – казва щастлив Дюндар, защото така цялото наследство на Горели остава за него.

-Как ти провървя само, татко! А и чичо Сафер няма деца! Оставам само аз! – казва Сабах.

Пред полицията пристигат Къванч и Фериде. Той я моли да не се притеснява, защото заради нея той ще направи всичко, дори ще поеме защита на баща ѝ.

На входа Къванч се представя, че е адвокат на Йълмаз Текин, но полицаят на входа му казва, че адвокатът на Йълмаз в момента е при него.

Къванч и Фериде са учудени. Фериде предполага, че може да е Левент.

Междувременно в ареста Йълмаз разказва на Джанер, това което си спомня за нощта, в който е убил Кадер.

-Това е всичко! Ти, нали, ще ме измъкнеш от тук? Обещаваш ли? Ще ми бъдеш като син, ако ме измъкнеш от тук! – казва Йълмаз.

-Да не дава Господ! Не е нужно! Ти ми дай само Халил! А, аз на теб свободата ти!

-Добре! – съглася ве си Йълмаз и Джанер си тръгва.

Йълмаз отново вижда Джанет, която му казва, че той се е съгласил да му даде Халил, но той няма да го направи, защото е излъгал Джанер.

-Все едно, аз не зная, че лъжа! Но ще намеря изход, ще намеря!– отговаря Йълмаз.

-Не, този път няма да намериш! Той няма да те измъкне от тук! Той няма да си помръзне и пръста, ако ти не му дадеш нещо в замяна! Той има същият поглед като тlfs! – отвръща му Джанет.

-Млъкни, жено! Млъкни!

В този момент Джанер се засича с Къванч и Фериде. Къванч пита Джанер защо защитава Йълмаз, каква изгода има от това. Джанер поглеждайки към Фериде отговаря, че иска да направи щастлива дъщерята на Йълмаз и уверява Фериде, че той ще спаси баща ѝ.

Къванч и Фериде влизат при Йълмаз. Той виждайки Къванч пита дъщеря си, защо го е довела.

-Аз дойдох, за да ви защитавам! – отговаря Къванч.

-Аз си имам адвокат!

-Татко, не прави така, моля те!

-Ей, ти остави ни насаме с дъщеря ми!

-Фериде, не повече от 10 мин. Повече няма да мога.

Фериде се съгласява със съпруга си.

-Дъще, остави го, явно отново намислил нещо! Върви си и бъде адвокат на дявола! Хайде, хайде! – казва Йълмаз.

Фериде моли Къванч да не обръща внимание на баща ѝ. Къванч излиза.

Фериде сяда срещу баща си и го пита, дали е добре. В този момент Йълмаз отново вижда Джанет, която го пита още колко време ще трови Фериде, нима човек може да причинява това на собствената си дъщеря и добавя:

-Спри се вече!

-Замълчи вече! Замълчи! Замълчи! – повтаря Йълмаз.

Фериде притеснена пита баща си какво става, дали е добре.

-Аз съм добре, докато ти си с мен, дъще! Нищо няма да се случи с мен, ако ти бъдеш до мен! Аз не съм направил това, дъще! Кълна ти се, не съм го направил! Аз мога да се измъкна оттук, но разбира се, ако искаш да ми помогнеш.

-Стига толкова, Йълмаз! – казва Джанет. -Не прави това!

Фериде пита отново баща си, дали е добре и го пита, какво трябва да направи. Йълмаз отново вижда Джанет, която отново му повтаря да не забърква Фериде в мръсните си работи.

-Халил?!

-Какво общо има Халил, татко?

-Той отново ще направи брат и сестра да се скарат – казва Джанет.

-Но, той прави така, че сестра му да стане враг на баща му – отговаря Йълмаз на Джанет.

-Татко, страх ме е! Не прави така, моля те! – казва Фериде. -Да извикам някой? Ти добре ли си? С кой разговаряш? За какво говориш? Аз не те разбирам!

-Остави намира, дъщеря ми! – ядосана казва Джанет.

-Халил нещо е намислили – казва Йълмаз като не сваля поглед от Джанет.

-Какво прави Халил, татко? Той ли е причина, че ти си тук?

-Лъжа! – казва Джанет.

-Ти не се бъркай в тази работа! – крещи Йълмаз.

-В какво да не се бъркам, татко? – пита Фериде, която не разбира какво става.

-Чуй ме! – казва Йълмаз.

-Слушам те татко!

-Той не говори на теб, а на мен! – казва Джанет.

-Аз не говоря на теб, дъще!

Фериде пита притеснена баща си какво става.

-Кажи ѝ истината, че Солмаз заради мен стана инвалид! – казва Джанет.

-Все едно, аз нарочно съм направил това със Солмаз – отвръща Йълмаз.

-Какво си направил? – пита Фериде.

-Това беше случайно! Кълна се, всичко това беше случайност! - казва Йълмаз. Джанет го пита, защо тогава е ходил в болницата, при това с Фериде.

-Защото се притеснявах, затова отидох в болницата, за да разбера в какво състояние е Солмаз! – отговаря Йълмаз.

Фериде отново моли баща си да не прави така, защото се страхува и отново предлага да извика някой. Защото не разбира какво става и с кой разговаря баща ѝ.

-Няма нищо, дъще! В последно време съм малко объркан! Но, ти не се притеснявай! Оказва се, че Джанер има доказателства, които ще ме спасят. Но, ми трябва твоята помощ, защото Джанер е обсебен от Халил, а Хилил нещо е намислил. Трябва да разбереш, какво е намислил, Халил? Нали помниш, Али Фуат? Оказва се, че той има дъщеря Салкъм. Халил знае, коя е тя. Разбери, коя е Салкъм Горели?! Сближи се с брат си и разбери, коя е тя!

-Добре, татко! Но, ако Джанер лъже и няма никакво доказателство?

-Няма друг изход, освен да му повярвам! Това е единственият му шанс! Или ще се побъркам тук, Фериде! Кълна си, или някой ще дойде при мен! – казва Йълмаз като поглежда към Джанет, която все още му се привижда. -Или някой не си е тръгвал даже!

Фериде казва на баща си, че времето е свършило, но отново ще дойде и си тръгна.

-Аз знам, как да се справя с теб! Знам! – сочи Йълмаз към Джанет.

-С кой разговаряте? – пита полицаят, който влиза, за да заведе Йълмаз в килията му.

-Сам си говоря!

В същото време Зейнеп отива при прокурора и му предава доказателствата, които има, за това, че Йълмаз е убил Кадер, а също така казва, че подозира, че Йълмаз е причината за това, Солмаз, сестрата на Кадер да живее 20 години като инвалид, само защото навремето тя е помогнала на Джанет и е скрила в дома си Бирсен, която е била все още дете, а Йълмаз е омъжил. За направеното добро Йълмаз я е пребил.

Излизайки от кабинета на прокурора Зейнеп се среща с Джанер, който ѝ заявява, че има солидни доказателства и скоро Йълмаз ще излезе на свобода.

Междувременно Фериде казва на Къванч, че ще остане в къщата на баща си, защото иска да е по-близо да семейството си в създалата се ситуация.

Халил, който разбира от Дюндар, че иска да го ожени за дъщеря си, моли Джем за помощ, защото не знае как да се измъкне от тази каша.

-Ако Зейнеп разбере, наистина ще те убие – смее се Джем.

Халил му казва, че не иска да мисли за това, защото Сабах може да има доказателство, което да докаже, че Али Фуат не е убил майката на Зейнеп.

Джем дава идея на Халил какво да прави, но остава тайна за зрителите.

В същото време Сабах отива при Зейнеп и ѝ разкрива, че баща ѝ иска да я омъжи за Халил, защото той иска 51%, които е дал на Халил от бизнеса с хотела да останат в семейството.

-Какво? – изненадана е Зейнеп.

-Ако Халил наистина го интересуват парите, то той няма да се откаже! Но, той и на мен не може да откаже! Надявам се, че и ти не си против?! Дойдох да ти кажа за това! Не искам на никой да вземам гаджето!

-Стига! – крещи Зейнеп, става и хваща Сабах за ръка. -Ти знаеш, коя съм аз? Дъщерята на Али Фуат! Аз съм Салкъм Горели! Чуй ме, внимателно! Ти ще се държиш по-далече от Халил! Разбра ли ме?! Само да не си разбрала ще видиш какво ще направя с теб!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

„Преплетени съдби“, еп.90 - какво ще се случи на ФИНАЛА…

„Преплетени съдби“, еп.89: Йълмаз е сам и отчаян… - какво ще се случи

„Преплетени съдби“, еп.88: Единствената надежда на Йълмаз остава Фериде!

„Преплетени съдби“, еп.87: Халил и Зейнеп казват на Йълмаз, че Кадер е жива

„Преплетени съдби“, еп. 86: Фериде разбира, че Кадер е жива!