Актуално Какво ще се случи...

„Преплетени съдби“, еп. 27 и 28 (Diema Family)– какво ще се случи…

Добави коментар

Внезапното неразположение на Фериде поставя в затруднено положение Зейнеп, която иска да изясни въпроса с кърпата за глава на Джанет. Поне докато отмине опасността от спонтанен аборт, тя ще трябва да отложи натиска, който оказва върху Къванч и Фериде. След неочакваната молба за помощ от Къванч, Халил и Бирсен отиват в къщата на Фериде. Вижте какво ще се случи в еп. 27 и 28 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 6 и 7 февруари 2024 по Diema Family.

В епизод 26 на турския сериал „Преплетени съдби“ След като е отблъснат от Зейнеп Халил е решен да я спечели обратно. Зейнеп се дразни от поведението на Халил. Какво казва Халил на Зейнеп? Фериде е изправена пред дилема: да прости ли на Къванч, който се съмнява, че тя може да има свое собствено семейство, без сянката на баща ѝ?


НА КРАТКО какво се случва в еп. 27 и 28 на турския сериал „Преплетени съдби“, който може да гледате от 22:00 часа на 6 и 7 февруари 2024 по Diema Family.

Фериде и Къванч се сдобряват.

Зейнеп посещава Фериде и Къванч, защото иска да получи отговор на въпроса свързан с шамията на Дженет, но на Фериде ѝ става лошо.

Йълмаз възнамерява да върне Бирсен в дома си и решава да използва за целта си, най-слабото звено в семейството – Юсуф.

Внезапното неразположение на Фериде поставя в затруднено положение Зейнеп, която иска да изясни въпроса с кърпата за глава на Джанет. Поне докато отмине опасността от спонтанен аборт, тя ще трябва да отложи натиска, който оказва върху Къванч и Фериде.

Джанер вика Халил, за да си поговорят. Какво ще си кажат двамата?

На Къванч му се налага да замине по-работа и моли Бирсен да дойде и да се грижи за Фериде.

Бирсен моли Халил да я закара до извънградската къща на Фериде.

Фериде отива в извънградската къща при Къванч и двамата се сдобрява. Щастлив Къванч споделя пост в социалните мрежи. Така Зейнеп разбира, че Фериде и Къванч се намират в имота, където преди години Йълмаз е намушкал с нож собственика на фермата, в която са работили с Дженет.

Вечерта изненадващо Зейнеп пристига при Фериде и Къванч, защото иска да получи отговор на въпроса: Къде може да е шамията на Дженет? Но изведнъж Фериде започва да се чувства зле. Зейнеп няма друг избор, освен да остави за известно време разпитите на Къванч и Фериде. Тя ще трябва да изчака известен период, докато премине заплахата от спонтанен аборт.

В същото време Йълмаз си е поставил важна цел и възнамерява да използва всички средства, за да прибере Бирсен у дома си. И той решава да използва Юсуф, най-слабото звено в семейството, което лесно може да манипулира. И докато говори за морал и чест пред внук си, Йълмаз мимоходом споменава името на фризьора Илкер.

27 епизод: Зейнеп и Къванч са в болницата, където докараха Фериде.

-Фериде каза, че това не ѝ се случва за първи път?! – пита Зейнеп.

-Да, тъкмо забременя тогава, много искахме дете… Решихме да почакаме, а и отношенията ни се развалиха…, а след това решихме да опитаме отново…. Ако Фериде отново загуби бебето, не знам дали ще може да се съвземе!

В този момент излиза лекарката и казва на Къванч, че не може да му съобщи добри новини, защото състоянието на жена му е много лошо, защото вече е имала един спонтанен аборт. А сега са направили всичко необходимо и им остава само да чакат, като добавя, че първите няколко дни са много важни. Къванч пита, дали може да пътува, защото искат да се върнат в Истанбул. Лекарката му отговаря, че всякакви движения на жена му са противопоказни, а също така да избягва всякакъв стрес, ако иска да запази бебето си.

-Има надежда, нали? – пита Къванч.

-Сега нищо не мога да ви кажа, но отново ще говорим след няколко дена! Сега може да видите жена си, когато пожелаете! – отговаря лекарката.

Зейнеп притеснена се извинява на Къванч, а той ѝ отговаря, че няма защо повече да чака. Зейнеп си тръгва, а Къванч влиза при Фериде. Плачейки тя му казва, че много се е изплашила, а той ѝ отговаря, че той също и я пита, дали е добре.

-Къде е Зейнеп? – пита Фериде.

-Тръгна си!

-Всички ме притискат, нали виждаш?! Кака, батко, адвокатката… , а понякога дори и ти.

-Нали затворихме тази тема! – припомня ѝ Къванч и погалва по косата.

В същото време Джанер пристига в заведението, където Халил работи като охрана.

-Вземи си 5 минути почивка и ела да поговорим – казва Джанер на Халил.

-Две минути минаха, докато дойда до тук, останах три минути – казва Халил.

-Говорих с експерта, утре ще са готови резултатите от експертизата. Ако всичко не е така както ние си мислим, ще закрият делото! – отвръща Джанер.

-Защо ми го казваш по-рано, все едно се радваш?

-Аз само ти казвам за всички варианти! Ако кръвта се окаже на майка ти, какво ще последва, телефонни обаждания, срещи…, какво още?

-Ние със Зейнеп много добре водехме делото, ти се присъедини по-късно!

-Виж какво! Не бързай! Остави Зейнеп намира! Аз имам сериозни намерения!

-Като имаш сериозни намерения, поискай ръката от родителите ѝ! Защо си дошъл при мен? Страхуваш се, че аз ти я взема, нали? Но, няма защо да се страхуваш! – казва Халил като го потупва по раменете и напуска ВИП стаята..

Действието се пренася в къщата на Бирсен, където Бирсен моли Серай да не прави нищо без да я е питала. Защото чичо ѝ Мехмед е бил прав, като ѝ е направил забележка, че фризьора е идвал в дома им. Защото тя е вдовица и трябва да внимава, с кой се среща.

Серай побеснява, защото чичо ѝ прави забележки на майка ѝ, само когато на него му изнася, а като я праща на пазар или по-разни други негови работи, не ѝ прави забележка за мъже, с който се среща там.

-Защо се карата, какво става? – пита Юсуф, който влиза в момента и чува кавгата на сестра му и майка му.

-По-добре да не бях викала фризьора вкъщи! – плаче свекървата на Бирсен.

-Мамо, аз какво толкова лошо казах?! Ти все едно си се затворила в затвор и караш и ние да стоим в него! – крещи Серай.

-Виж, дъще! Такива са правилата в този дом, когато се омъжиш ще можеш да правиш каквото си пожелаеш! – крещи Бирсен.

-Бракът е спасение за мен, така ли?! Аз си мислех, че нещо се е променило! – отговаря Серай.

Бирсен ударя шамар на дъщеря си.

-Мамо, какво правиш? Вие побъркахте ли се? - пита Юсуф.

-Виж, баба на колко години е, но иска да се промени, а ти отиди и изрови гроб до този на баба… Има двама, който ще те погребат чичо и дядо! – бясна е Серай.

Юсуф пита баба си, дали фризьорът е идвал у тях.

-Да и какво от това! – отговаря баба му.

Юсуф отива и крещи на сестра си, да не е посмяла да извика още един път фризьора в къщата им. Бирсен казва на майка си да погледне добре, как баща ѝ е възпитал добре сина ѝ.

Къванч прибира Фериде от болницата обратно в къщата, но на сутринта разбира, че трябва да замине по работа в Измир. Той моли жена си да повикат Бирсен да стои при нея, докато него го няма, защото така ще му е по-спокойно. Фериде се съгласява и Къванч се обажда на Бирсен и ѝ признава, че преди няколко дни са разбрали, че Фериде е бременна, но вчера е получила кръвоизлив, а на него му се налага да замине по работа, и я пита, дали ще може да дойде при Фериде за ден-два, за да не е сама. Бирсен веднага се съгласява, а Къванч я моли да не казва на никого, защото не се знае, какво ще стане.

Бирсен моли Халил да откара до извънградската къща на Фериде и Къванч. Първоначално Халил се дърпа, но след това съгласява.

По-пътя Халил заявява на сестра си, че ще я закара и ще си тръгне веднага. Бирсен го пита, какво ще прави тя, ако нещо се случи с Фериде…, а и само за една вечер ще останат.

В същото време Фериде разбира, че дамската ѝ чанта, в която скри шамията на майка си е забравила в колата на Къванч.

В този момент пристига Бирсен с Халил.

Халил казва на сестра си, че ще се поразходи, защото няма какво да прави вътре. Фериде казва на Бирсен да отпрати Халил, а тя ѝ обещава, че Халил няма да се качва при нея, за да не я безпокои.

Какво ще се случи с децата на Дженет, дали това не е възможност да се сдобрят?

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Преплетени съдби

Преплетени съдби, еп. 31: Докато Халил се бори за живота си - какво ще се случи

„Преплетени съдби“, еп. 29 и 30 Халил е тежко ранен. – какво ще случи...

„Преплетени съдби“, еп. 26 (Diema Family)– какво ще се случи…

„Преплетени съдби“, еп. 25 (Diema Family)– какво ще се случи…

„Преплетени съдби“, еп. 24 (Diema Family)– какво ще се случи… Йълмаз е освободен