ТВ анонси Discovery Channels

ПРЕМИЕРА в неделя: „COVID-19: Светът в опасност“

Добави коментар

Премиерата на филма „COVID-19: Светът в опасност“, създаден от репортерите на полския канал "Superwizjer", тази неделя по Discovery
Премиерата на филма „COVID-19: Светът в опасност“, създаден от репортерите на полския канал "Superwizjer", тази неделя по Discovery

Премиерата на филма “COVID-19: Светът в опасност“ ще бъде излъчена по Discovery в България тази неделя - 30 август, от 23:00 часа. В условията на пандемията от коронавирус, продукцията дава съвсем нов и различен прочит на ситуацията. Ще видим историите на хора от Китай, Италия, Великобритания, САЩ, Еквадор и Индия, чийто живот се е променил по необичаен начин заради широкото разпространение на заразата. Филмът представлява истински интерес за зрителите – авторите са изследвали множество редки и необичайни документи и фотографии.

„COVID-19: Светът в опасност“

Проектът е дело на специалисти от водещата програма за журналистически разследвания "Superwizjer“  в Полша и е заснет при изключително необичайна ситуация - по време на глобалната изолация, възникнала вследствие на пандемията. Филмът е реализиран благодарение на екип от репортери със съдействието на журналисти от няколко страни, а сюжетите разкриват невиждани досега измерения на пандемията.

„Това е една наистина изключителна продукция. Тя е реализирана след редица трудности и предизвикателства от страна на целия екип на "Superwizjer", както и на други журналисти. Целият материал е създаден от дистанция в условията на изолация. Този филм води зрителите на обиколка по света при екстремни условия и представя изключителни събития. Гледал съм много филми за коронавируса, но смятам, че този е по-различен от всички останали“, споделя Ярослав Ябржик, съавтор и продуцент на филма „COVID-19: Светът в опасност“.

„COVID-19: Светът в опасност“

Филмът е излъчен за първи път в Полша на 28 юни по канал TVN. За представянето той е бил разделен на 2 части, а по-късно при повторение материалът е излъчен без прекъсване.

„COVID-19: Светът в опасност“ е вторият пълнометражен документален филм, в който репортерите от "Superwizjer" се изправят пред пандемията. Първият, озаглавен „Мръсна зона. Коронавирус в Полша“, разкрива истории от работата и живота на хората, които са на първа линия в битката със заразата. Премиерният епизод на  филма, излъчен на 3 юни по TVN, е гледан от 1.1 милиона зрители.

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: COVID-19: Светът в опасност