Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 8 какво ще се случи?

Добави коментар

Педро посещава сина си след операцията! Вижте още какво ще се случи в епизод 8 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 9 юни 2021 по DIEMA FAMILY.

Педро не иска да даде втори шанс на Джина. Ернесто смята, че Ирене се е застъпила за него пред Елена. Той ѝ се обажда, за да ѝ благодари. Той не подозира, че Ирене не е никак щастлива от помирението му със съпругата му. Ернесто обещава на Николас, че ще го заведе на екскурзия, когато се възстанови напълно. Педро признава на Самуел, че откакто се е запознал с Елена, се е съмнявал дали е трябвало да се ожени за Джина. Самуел напомня на брат си, че Елена е омъжена.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Елена моли д-р Вега да информира Педро за напредъка на лечението на Николас. Нелсън се изповядва пред отец Матео. Той признава, че завижда на брака на Доминг с Естер. Педро благодари на Елена, че е помолила лекаря да се свърже с него. Жената заявява, че като биологичен баща на Николас той има право да знае как се чувства синът му, но все още му е ядосана за това, което ѝ е казал.

Този текст е копиран от pоTV.bg

Ирене разкрива на Ърнест, че Елена е наела брата на Педро в компанията. По-късно тя се обажда на Елена, за да разбере дали разкритата от нея тайна е повлияла на отношенията ѝ със съпруга ѝ. След това тя се обажда на самия Ърнест, но той не отговаря. Джина кани Педро на вечеря. Ернесто забелязва, че Орасио не е любезен с Моника. По молба на дъщеря си Нелсън нарежда на Педро да се погрижи за ремонта на кола. Това се прави, за да се отвлече вниманието му от семейство Виласенор.

Доктор Вега запознава Николас с другите деца, които също са в болницата. Той казва на момчето, че отсега нататък ще може да си играе с тях и да ги посещава. Гилермина съобщава на момчето, че има първия си посетител. Това е Педро.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 12 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 11 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 10 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 9 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 7 какво ще се случи?