Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 6 какво ще се случи?

Добави коментар

Николас ще се оправи. Вижте още какво ще се случи в епизод 6 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 7 юни 2021 по DIEMA FAMILY.

Джина създава такава сцена в болницата, че Ернесто се ядосва още повече на съпругата си. Ернесто се кара на Елена, защото не вярва, че тя говори с механика само заради Николас.

След като излиза на улицата, Педро се кара на Джина за това, което е направила, но тя му дава да разбере, че вече е разбрала, че между него и Елена "има нещо" и че няма да му прости лесно. Джина смята, че Педро ще ѝ поиска прошка. Тя получава неприятна изненада, когато той скъсва с нея.

Тъй като смята, че Елена и Нико му принадлежат, Ернесто търси Педро, за да поиска от него да стои далеч от тях. Той казва на механикът, че не може да обича син, за когото току-що е научил,. Педро дава да се разбере, че обича Нико и че винаги ще бъде до него, но че ще стои настрана, за да не създава проблеми на Елена. По-късно механикът разказва на родителите си какво се е случило и моли майка си да не търси повече Нико.

Междувременно Андреа отива в болницата, за да говори с Елена, по молба на Ернесто, който ѝ е разказал за случилото се. Тя я упреква, че предпочита Педро пред съпруга си, но дъщеря ѝ дава да се разбере, че не е така и че не е съгласна с начина, по който се отнасят с механика. След това Елена посещава Нико, който ѝ разкрива, че косата му пада, а тя го уверява, че след известно време ще порасне отново. След това тя се оплаква на Ернесто от Андреа и дава да се разбере, че ще продължи да прави това, което ѝ казва съвестта.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

След като майка ѝ разказва какво се е случило с Елена, Ирене си спомня как Ернесто се е запознал със сестра ѝ. Оказва се, че Ернесто е бил приятел на Ирене и тя го е завела на едно парти, където той се влюбва в Елена веднага щом я вижда. Ирене казва, че Ернесто не е трябвало да се жени за Елена, а за нея.

Елена отива при Естер, за да ѝ се извини за начина, по който семейството ѝ се е отнасяло с нея. Майката на Педро се възползва от възможността да подари на Нико няколко шапки, които да използва, когато косата му падне.

Междувременно Педро посещава Джина само за да ѝ каже, че не може да ѝ прости за това, което е направила, и прекратява връзката им. Въпреки че младата жена го моли да не я изоставя, е твърде късно, защото той е много разочарован. Джина се разплаква и Нелсън я утешава. Междувременно Педро разказва на родителите си какво е направил. Доминго, който си мисли, че синът му е скъсал с приятелката си заради Елена, му напомня, че тя е омъжена жена.

Всичко по темата вижте в potv.bg

В болницата Ернесто манипулира Нико да си мисли, че майка му иска да се разведе с него. По-късно той прави същото и със съпругата си, като ѝ казва, че синът им се тревожи за тях и че ще е най-добре, ако сключат примирие заради него. Елена съобщава на Педро, че вече няма да може да се вижда с Николас.

Междувременно Моника съобщава на Орасио, че ѝ е омръзнало да го чака да се разведе. Въпреки че се опитва да се оправдае, като я уверява, че тя е единствената, която обича, асистентката го моли да поддържат само работни отношения, докато се раздели с Андреа.

Няколко дни по-късно отношенията между Елена и Ернесто са много по-добри, но Нико е загубил цялата си коса, затова тя му дава шапките от Естер и му казва, че един приятел му ги е изпратил. Тестовете потвърждават, че трансплантацията на Нико е успешна. Когато Педро чува новината, той плаче от радост.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 16 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 15 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 14 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 13 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 12 какво ще се случи?