Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 46 какво ще се случи?

Добави коментар

Педро се отказва от Елена заради Николас. Вижте още какво ще се случи в епизод 46 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 2 август 2021 по DIEMA FAMILY.

Педро се поддава на изнудването на Ернесто. Елена е изненадана, че той я оставя сама. Скоро след това Ернесто и Николас се връщат у дома. Алма чува как Рафаел обещава на някого пари. Тя предполага, че мъжът иска да изнуди Андреа. Тъй като началникът ѝ не иска да я изслуша, тя решава да разкаже всичко на Орасио. Нелсън се среща с друга жена, този път маниачка на тема целомъдрие.

Педро закъснява за работа. Той обяснява на брат си, че Ернесто го изнудва и се опитва да го принуди да се ожени за Джина. Джина научава от Роса за завръщането на Педро. Тя решава да го посети без предупреждение, но само го разстройва ненужно. Когато тя се прибира вкъщи, Агустин я спира. Той я обвинява, че е измамила всички и че всъщност чака детето му. Той добавя, че има приятни спомени за краткото време, прекарано с нея.

Роса разкрива на Джина, че Модесто е замесен в контрабанда на наркотици. Ернесто отново измамва Елена. Този път той казва на съпругата си, че ще се разведе с нея. Щастливата жена тича да сподели новината с Педро. Той ѝ казва, че никога няма да бъдат заедно, защото са много различни и че Николас няма да му прости, че е разрушил семейството. Елена удря Педро и си тръгва.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 82 ФИНАЛ какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 81 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 80 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 79 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 78 какво ще се случи?