Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 44 какво ще се случи?

Добави коментар

Джина открива мястото на срещите на Педро и Елена. Вижте още какво ще се случи в епизод 44 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 29 юли 2021 по DIEMA FAMILY.

Елена се съгласява да позволи на Естер да се запознае с внука си. Джина принуждава Педро да докосне корема ѝ и да усети как бебето им се движи. Педро признава на Агустин, че не е усещал никаква връзка със сина си. Орасио се опасява, че Андреа отново ще стане жертва на измама. Модесто се опитва да принуди Роса да се върне при него. Джина я призовава да събере доказателства срещу съпруга си, за да може да го осъди.

Елена отива в парка, за да се срещне с Естер. Джина научава за това от Роса. Тя отива на мястото и снима как Естер си играе с внука си. Андреа си уговаря среща с Рафаел в един ресторант. Тя е много уплашена. Мъжът се опитва да я намушка. Роза намира някои от паспортите на Модест у дома. Тя изважда един и го снима с телефона си. Доминго се отказва от препоръчаната от лекаря диета. Самюел идва в работилницата, за да заснеме видеоклип с Педро. Те се опитват да накарат Роса да участва, но тя отказва. Появява се Габриела, която ревнува Самюел, когато го вижда с Джина.

Педро и Елена се уговарят да се срещнат отново. Роса уведомява Джина, която решава да последва Педро. Когато открива скривалището му, тя веднага дава адреса на Ернесто.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 82 ФИНАЛ какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 81 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 80 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 79 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 78 какво ще се случи?