Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 41 какво ще се случи?

Добави коментар

Ернесто крие истинското си име от командир Роблес. Вижте още какво ще се случи в епизод 41 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 26 юли 2021 по DIEMA FAMILY.

Андреа отново застава на страната на Ернесто. Тя вярва, че Елена е трябвало да бъде наказана за това, че е имала връзка с Педро. Родолфо предупреждава Елена, че тъй като Ернесто притежава уличаващи я доказателства, тя може да загуби съдебното дело. Лекарят предупреждава Доминго, че ако не се грижи за себе си, ще изпадне в кома. Доминго разкрива пред Орасио, че е скрил болестта си от семейството си.

Джина е щастлива да чуе, че Елена не може да напусне съпруга си заради Николас. Тя се заблуждава, че все още има шанс да се сближи с Педро. Орасио се възмущава, че зет му изнудва Елена. Ернесто обяснява, че иска само да предотврати разпадането на семейството си. Ирене поддържа тайна връзка с Ернесто. Елена се чувства принудена да се върне при съпруга си. Педро ѝ признава, че ще я чака до края на живота си. Те си обещават, че един ден ще бъдат заедно.

Командир Роблес пита Ернесто кой е Мигел Ернандес. Той отговаря, че е работил като прислужник в дома му, но е заминал за САЩ и следите му са изчезнали. Ернесто си спомня как е приел самоличността си. Нелсън обяснява на Естер объркването с писмото. Той признава, че винаги тайно я е обичал, но не е очаквал тя да отвърне на чувствата му. Ернесто моли болницата да не позволява на командир Роблес да посещава Исабел. Елена се връща при съпруга си, но му заявява, че никога няма да го обича.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 82 ФИНАЛ какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 81 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 80 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 79 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 78 какво ще се случи?