Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 37 какво ще се случи?

Добави коментар

Педро научава, че Елена ще се възстанови. Вижте още какво ще се случи в епизод 37 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 20 юли 2021 по DIEMA FAMILY.

Командир Роблес моли Инес да разследва случая с "другия" мъж, за когото говори Исабел. Ернесто обвинява Педро, че е подхвърлил на Елена наркотици. Педро споменава на брат си, че е успял да посети Елена в болницата, но я е намерил в тежко състояние. Едит обещава на Педро, че ще го информира за състоянието на Елена. Ернесто не му позволява да се меси в семейните дела. Агустин е убеден, че бебето, което Джина е видяла на снимката от ултразвука, е негово.

Ернесто забранява на Габриела да посещава Николас заради приятелството ѝ със Самуел. Ирене се премества в дома на Ернесто, за да се грижи за Нико. Представя си, че е новата господарка на къщата, и при първа възможност опитва да облече дрехите на сестра си. Джими си спомня, че Ернесто е купувал наркотици от него. Той подозира, че ги е дал на съпругата си. Андреа се възмущава, че Габриела е защитила Педро вместо Ернесто. Андреа намира снимка на Ернесто сред вещите на Ирене.

Джина си урежда случайна среща с Педро. Орасио открива, че съпругата му е фалшифицирала чека му. Ирене отказва да позволи на сестра си да се види с Николас. Едит уверява Педро, че Елена ще се възстанови от детоксикацията.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 82 ФИНАЛ какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 81 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 80 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 79 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 78 какво ще се случи?