Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 35 какво ще се случи?

Добави коментар

Ернесто твърди, че Елена е пристрастена към наркотиците. Вижте още какво ще се случи в епизод 35 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 16 юли 2021 по DIEMA FAMILY.

След истеричния отговор на Елена, Педро се опитва да ѝ обясни, че не се съмнява в нея. Жената обаче се държи изключително агресивно и започва да крещи, че ѝ е писнало от всичко и всички. Елена се държи грубо не само с Педро, но по-късно и с Габриела и дори с баща си. Въпреки че той ѝ препоръчва да отиде на лекар, за да разбере защо е уморена и разстроена, тя отказва.

Междувременно, "случайно", икономката открива малка торбичка с хапчета в дрехите на Елена. Ернесто се възползва от случая, за да ѝ каже, че съпругата му употребява наркотици, но че той ще ѝ помогне.

Междувременно Андреа се оплаква на приятелката си, че сега получава пари само от време на време, затова тя ѝ препоръчва да се включи в бизнес тип маркетингът на много нива и да направи собствени милиони. Разбира се, Андреа се хваща на въдицата, но тъй като няма пари за инвестиране, а Ирене не ѝ дава назаем, в крайна сметка фалшифицира чек на Орасио.

На следващия ден, след като е проспала нощта заради наркотиците, Елена вижда съобщението, което Педро ѝ е изпратил, за да се извини за случилото се. Тя не разбира какво се случва и отговаря сякаш нищо не е станало, като дори си записва час за среща с него. Разбира се, Педро се ядосва, но приема. Докато Елена се къпе обаче, Ернесто научава за срещата и добавя още наркотици във водата ѝ. Тя го изпива и заспива, затова изпуска срещата си с механика.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

За да облекчи Елена, Орасио води Нико на футболен мач и кани Доминго. Тъй като той казва на Естер, че отива на стадиона с приятел, тя гледа мача по телевизията. Естер вижда Доминго, който носи Нико в предаването! Разбира се, когато той пристига в дома ѝ, тя се сблъсква с него и въпреки обясненията му го предупреждава, че ще му прости само ако заведе при внука ѝ.

Докато гледа как Елена спи, Ернесто си спомня майка си в същото състояние и дори се чуди дали не е прекалил с лекарството, което е дал на съпругата си. Освен това, тъй като бизнесменът, на когото е предложил частта си от железарията, го моли да "убеди" Орасио да продаде всичко, Ернесто се опитва да получи документите за плащанията по годишните декларации на компанията.

Междувременно Педро, който се вижда изоставен, се обажда на Елена и Нико му отговаря, че майка му спи. Механикът моли момчето да му каже, когато се събуди, че му се е обадила. На следващия ден Елена се събужда озадачена и веднага след като Нико ѝ предава съобщението на Педро, тя му се обажда. Механикът ѝ казва, че не се е появила на уговорената среща, но тя дори не си спомня това, затова го моли да се срещне с нея.

По пътя Елена е цялата в странни мисли за проблемите си, затова кара като "луда", без да се интересува, че Нико я моли да се успокои, и в крайна сметка катастрофира.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 82 ФИНАЛ какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 81 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 80 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 79 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 78 какво ще се случи?