Актуално Какво ще се случи...

"Подарен живот", епизод 18 какво ще се случи?

Добави коментар

Елена отблъсква Педро. Вижте още какво ще се случи в епизод 18 на мексиканския сериал "Подарен живот", който може да гледате от 20.00 ч. на 23 юни 2021 по DIEMA FAMILY.

Елена засяга Педро, когато му казва, че целувката им е била просто проява на слабост от нейна страна. Тя заявява, че няма да остави семейството си заради него. Николас излиза, за да посрещне Педро. Радостта от срещата с баща му бързо изчезва от лицето му, когато Педро му казва, че е дошъл да се сбогува с него. Габриел и Самуел следват Модестo. Не успяват да го настигнат, но записват регистрационния номер на колата му и съобщават за него в полицията. Естер приема тежко новината, че Педро никога повече няма да види сина си.

Ирене настоява Елена да преосмисли решението си. Ако не обича Ернесто, трябва да го напусне, вместо да прави Педро и сина си нещастни. Междувременно свекърва ѝ я уверява, че бракът ѝ ще се възстанови, след като се премести в Хюстън. Моника се връща на работа. Орасио се застъпва за любовницата си, когато Ернесто се опитва да я подразни. Камерите заснемат инцидент с участието на Модесто. Въпреки че Модесто е шофирал открадната кола, той може да бъде съден за опит за убийство, ако полицията успее да го идентифицира. Андреа се заблуждава, че ще задържи съпруга си при себе си, ако го лиши от част от имуществото му.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Ирене се среща с Педро, за да му каже, че Елена го обича и се е съгласила да замине за Хюстън, защото иска да забрави за него. Агустин съветва Педро да забрави за Елена и да се задоволи с Джина. Педро записва видеоклип за Николас. В него той признава колко много го обича и обещава да бъде винаги с него в мислите си. Ернесто предлага на сина си да го заведе в работилницата на Педро, когато той се върне. Минути по-късно той изпраща на Педро съобщение, подписано с името на Елена, в което го моли никога повече да не пише на Николас.

Гледайте мексиканския сериал „Подарен живот“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Подарен живот

"Подарен живот", епизод 44 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 43 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 42 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 41 какво ще се случи?

"Подарен живот", епизод 40 какво ще се случи?