Актуално В програмата

Изненадващ обрат за Парушев и кметската надпревара в „All Inclusive”

• • Добави коментар

Предизборната кампания за кмет на с. Баня е в разгара си, когато мистериозни събития променят цялата ситуация в следващия епизод на „All Inclusive”, който ще бъде излъчен тази събота от 21:00 ч. по NOVA.

Сценична треска обхваща Парушев

Щабът на кандидат-кмета Йордан Парушев (Петър Калчев) е в паника, защото внезапно появилите се смущения в публичното му говорене се задълбочават. От стрес и притеснение за своето представяне на обществени места, той не може да овладее изказванията си. Парушев е обхванат от силна сценична треска точно преди важна изява пред жителите на с. Баня, в която се очаква да извоюва преднина пред конкурента си. Този път дори и неговата любима Марина (Яна Огнянова) не може да помогне, въпреки огромното старание да използва езотерични практики от цял свят. Загрижената жена ще пробва и една рискована тактика, но дали планът й ще проработи и какъв неочакван обрат ще изненада всички след събитието?

Христо ли е бащата?

Съмненията на Христо (Ненчо Балабанов), че може да е баща на един вече пораснал син не го оставят на мира. В същото състояние е и Марияна (Елена Атанасова), която по свой начин достигна до тайната информация от миналото на мъжа си и неговата тийнейджърска любов с бившата съученичка Албена (Лили Сучева). Притеснени, Христо и Марияна поотделно решават, че на всяка цена трябва да намерят истината и започват самостоятелни детективски операции. Какво са намислили и ще стигнат ли до желания отговор?

Емил в капан

Ново предизвикателство очаква и Емил (Явор Борисов). Той много се затруднява да поддържа версията, че е съпруг на Елена (София Маринкова), но опитва всячески да остане в тази странна роля, за да не влоши здравословното й състояние. Това, което не подозира обаче, е предстоящата годишнина от сватбата с мнимата му съпруга. Ще откаже ли Емил да бъде част от празника на Ели или ще направи нов компромис със себе си?

Гледайте новите епизоди на „All Inclusive“ всяка събота от 21:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: All Inclusive

Женска сила и трогателен финал в „All Inclusive”

Неочаквано приятелство се заражда в „All Inclusive”

Капан за кметове в „All Inclusive”

Песни, любов и изненади в „All Inclusive”

Надя стига до крайност в „All Inclusive”