Актуално В програмата

Патрашкова търси истината за смъртта на Иван Башев

Добави коментар

Патрашкова търси истината за смъртта на Иван Башев,неделя от 18:00 часа, по ТВ2
спасител Райчо ТодоровМожеше ли да бъде спасен външният министър Иван Башев, който загива на Витоша през декември 1971 година?

Защо операцията по издирването на загубилия се в планината висш политик от времето на социализма е обвита в тайнственост? Има ли пострадали от войниците, които са били изпратени да участват в спасителните действия тогава?

Защо не спират хипотезите за смъртта на министъра, който преди 10 ноември е говорел за повече сводоба и контакти с външния свят?

Отговори на тези въпроси ще даде разказът на планинския спасител Райчо Тодоров в предаването „Истории с Патрашкова“ в неделя. Той ще разкаже по часове за последния ден от живота на министъра, който е баща на известната поетеса Миряна Башева.

Георги КалоянчевВ предаването освен това е включена втората част от уникалната изповед на Георги Калоянчев, която започна миналата неделя. Зрителите ще разберат кой е бил най-тежкият ден от живота на Калата, как е преживял катастрофата, в която участва преди години и дали днес се чувства изоставен.

„Заради големия интерес към откровенията на Калата смятаме в бъдеще да направим поредица за повечето от нашите големи артисти, много от които си остават непостижими таланти“, споделя водещата Кристина Патрашкова.  

„Истории с Патрашкова” се излъчва всяка неделя от 18:00 часа, само по ТВ2
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Истории с Патрашкова

Бащата на Илия Павлов в „Истории с Патрашкова“

Сензационна изповед на Стефан Данаилов на 28 декември, неделя в „Истории с Патрашкова”

Иван Костов до Митко Палаузов тази неделя по ТВ2

Скандална изповед на Валентин Христов по ТВ2

Обвинителят на Живков се изповядва по ТВ2