Актуално В програмата

Скандална изповед на Валентин Христов по ТВ2

Добави коментар

Разтърсваща изповед ще направи тази неделя непобедимият навремето щангист Валентин Христов в предаването „Истории с Патрашкова“ по ТВ2.
Валентин Христов в предаването „Истории с Патрашкова“ по ТВ2Разтърсваща изповед ще направи тази неделя непобедимият навремето щангист Валентин Христов в предаването „Истории с Патрашкова“ по ТВ2.

Първият наш спортист, хванат с допинг на олимпиадата в Монреал през 1976 година, ще признае как са го тъпкали със стимуланти и три дни е вземал анаболни стероиди, които подпомагат синтеза на белтъците.

„Трябваше да излъжа всички българи. Аз пак ги излъгах чрез една измама. Но със сълзи се съгласих на тази измама“, ще сподели щангистът.

Каква е версията на Валентин Христов за скандала, какви са били мистериозните кафяви хапчета, които през 1976 година са се внасяли от Германия и са се давали на спортистите ни, правен ли е бил експеримент с друг известен щангист Наим Сюлейманоглу, защо световният шампион Белослав Манолов умира от цироза – всичко това ще стане ясно от предаването в неделя.

„Решихме да подхванем темата за допинга, която продължава да е много актуална, особено след скандалите с нашите щангисти, с волейболиста Пламен Константинов и лекоатлетката Даниела Йорданова от последната олимпиада в Пекин. Всъщност интересува ни на каква цена се постига успехът днес. За разговори в студиото поканихме двама интересни събеседници – спортния журналист Сашо Диков и актрисата Йоана Буковска“, разказва водещата Кристина Патрашкова.

На финала на предаването тя ще покаже историята на боксьора Борис Георгиев-Моката, първият българин, който печели олимпийски медал. Впоследствие той губи окото си на ринга.

„Истории с Патрашкова” се излъчва всяка неделя от 17:00 часа, само по ТВ2.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Истории с Патрашкова

Бащата на Илия Павлов в „Истории с Патрашкова“

Сензационна изповед на Стефан Данаилов на 28 декември, неделя в „Истории с Патрашкова”

Патрашкова търси истината за смъртта на Иван Башев

Иван Костов до Митко Палаузов тази неделя по ТВ2

Обвинителят на Живков се изповядва по ТВ2