Актуално В програмата

Обвинителят на Живков се изповядва по ТВ2

Добави коментар

Изповедта на обвинителя на Тодор Живков тази неделя в „Истории с Патрашкова” по ТВ2
Къде е днес прокурорът от процеса срещу Тодор Живков - Красимир Жеков? Как се е почувствал той след решението за приключването на делото през 1996 година? Защо смята, че човекът, който е начело на държавата в продължение на 33 години, не е трябвало да бъде съден за политиката, която е водел? Това ще стане ясно тази неделя в „Истории с Патрашкова”.

Красимир Жеков

Юристът, който бе сред най-коментираните мъже в държавата през 90-те години, се съгласи за първи път да направи равносметка на живота си пред камера. Съдбата му е минала през куп перипети, болести и катастрофа. Днес Жеков живее в Пазарджик, работи като адвокат, макар да няма много дела, среща се с шепа приятели и се опитва да разсъждава за превратностите философски.

В предаването ще говорим за цената, която човек плаща, за да защити истината – без значение дали е обвиняем или той обвинява. Затова поканихме за събеседници в студиото хора, които са свързани с футбола – бившият съдия Димитър Димитров - Каубоя и президента на Професионалната футболна лига Валентин Михов. С тях искахме да обсъдим може ли човек да остане честен, дори когато е подложен на натиск. Поводът бе скандалът с корупцията и изнудването сред нашите рефери, който гръмна неотдавна“, споделя водещата Кристина Патрашкова.
На финала вдовицата на Николай Колев – Мичмана, човека, по чието време господ във футбола бе българин, ще ни припомни за най-великия футболен коментатор, който сме имали. Само от нея ще научите кои са последните думи, с които Мичмана се е простил с този свят.

„Истории с Патрашкова” се излъчва всяка неделя от 17:00 часа само по ТВ2. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Истории с Патрашкова

Бащата на Илия Павлов в „Истории с Патрашкова“

Сензационна изповед на Стефан Данаилов на 28 декември, неделя в „Истории с Патрашкова”

Патрашкова търси истината за смъртта на Иван Башев

Иван Костов до Митко Палаузов тази неделя по ТВ2

Скандална изповед на Валентин Христов по ТВ2