Предавания Ток - шоу

"Отпечатъци" с Мира Баджева

3 коментара

"Отпечатъци" е едночасово коментарно токшоу. Темите в него са свързани с печатните медии, както и с публикации, оставили отпечатъка си върху обществения живот.

Водеща: Мира Баджева

"Отпечатъци" с Мира Баджева"Отпечатъци" е едночасово коментарно токшоу. Темите в него са свързани с печатните медии, както и с публикации, оставили отпечатъка си върху обществения живот.

"Отпечатъци" ще повдига завесата пред печатните медии. Това ще бъде единственото ТВ предаване с критичен поглед към печата, който от години коментира телевизионните предавания и лица.

 В токшоуто ще гостуват популярни имена от медиите, професионалисти в сферата на анализа и интерпретацията, сред които журналисти на свободна практика, независими консултанти, известни блогъри, лингвисти, психолози и др. В "Отпечатъци" ще се прави "коментар върху коментара", превод в ефир на вестникарския прочит на събитията.

Във всяко издание на "Отпечатъци" ще се отделя място и за по-мащабни теми, свързани с важни и интересни тенденции в печатните медии. Предаването ще следи отблизо и нарастващото влияние на новите медии (е-вестници, блогове, форуми и сайтове) върху общественото мнение.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отпечатъци

Преглед на скандалите на седмицата – в „Отпечатъци” на 15 януари по bTV

За мореплавателите Папазови и на колко да се пенсионираме – в „Отпечатъци”

Анжел Вагенщайн, Андрей Райчев и Ивайло Дичев – в „Отпечатъци”

Михаил Неделчев, Велислава Дърева и финансистът Любомир Христов – в „Отпечатъци”

Казусът „Катуница“ и сурогатното майчинство - в „Отпечатъци”