Предавания Ток - шоу

„Извън новините” с Ани Салич

Добави коментар

Ани Салич представя „Извън новините” – предаването, в което главни действащи лица ще бъдат едни от най-стойностните и достойни хора на нашето време.

Ани Салич представя „Извън новините” – предаването, в което главни действащи лица ще бъдат едни от най-стойностните и достойни хора на нашето време. 

На Великден, 20 април, точно в 13.30 ч., лицето на Новините на Нова ще влезе в студиото, но не за да представи най-важното от света и страната, а за да ни срещне с онези известни личности, останали верни на ценностите, постигнали успеха си по достоен за уважение начин, превърнали се в светлите примери на съвременната действителност.

„Извън новините” с  Ани Салич

„Извън  новините” с право може да бъде наречено предаване-портрет на тези хора и един емоционален поглед в техния начин на живот. В новото предивизвикателство ще видим Ани Салич в една от най-силните ѝ страни – умението да разкрива човека в неговата красива и откровена светлина.

„Главните герои в „Извън новините” ще бъдат хората, предпочели да живеят и да се реализират в България; избрали да се борят за пълноценния живот на своите деца и семейство; превърнали се в будните и талантливи артисти, изпълнители, учители, лекари, архитекти и други. Те чертаят достойния облик на страната ни, затова техният живот ще намира своето заслужено място при нас”, споделя водещата Ани Салич.

За първи път предаването ще предложи един различен ъгъл на представяне – камерите не просто ще са насочени към главния гост – те ще бъдат в ръцете му, давайки му уникалната възможност сам да ни разкрие онази част от живота му, която е най-ценна за него. В продължение на няколко седмици една известна личност ще живее в компанията на видео камера, с която ще заснема най-интересното от своето ежедневие. Какво го впечатлява, какво го вдъхновява, кое е това, което го дразни? На какво дължи успеха си и как прекарва времето с близките си? Отговорите на тези и други въпроси ще стават ясни директно от главния герой и неговия видео дневник. Представянето им обаче няма спре дотук – неочаквани гости, сбъднати мечти, емоционални изказвания и коментари, видео поздрави ще следват един след друг и ще допринасят за един динамичен и пълноценен портрет.

„Извън новините” с  Ани Салич

Един успял и стойностен човек, представен през своя собствен поглед, през погледа на любимите му хора и под един различен и непознат ъгъл – това ще бъде формулата в „Извън новините”. Предаването, което всяка неделя от 13.30 ч. ще празнува добрите примери и хората, които ги олицетворяват.

„Извън новините” – от 20 април, всяка неделя, 13.30 ч. по Нова

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Извън новините , Ани Салич

Нов час и изненади в новия сезон на „Извън новините” с Ани Салич

Есенният телевизионен сезон по Нова ТВ

Галена Великова в „Извън новините”: „Щастието е усмивката на дъщеря ми”

Маги Малеева в „Извън новините”: „Обичах травмите си”

Къци като Тодор Живков в „Извън новините”